|
|
| Autor |
Zpráva |
MW
Registrace: 13. 07. 2006 Příspěvky: 114 Bydliště: CA
|
Zaslal: st květen 07, 2008 10:55 am Předmět: |
|
|
| Rumburak napsal: | | Big_Rig napsal: | | pdmlynek napsal: |
No, mám dojem že je popletený protože to není v Kanadské angličtině. Musíš na konci každé druhé věty přidat “eh?”. |
Burn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(eh?)
Jestlipak ma Rumburak taky odklapeci hlavu a bude jako odvetu bombardovat Baldwins & Arquettes? (see "South Park: The Movie") |
Kdyz tady nekdo pise podobny debiloviny, tak ted uz se vubec nedivim ze Scout a Mob odesli z tohoto fora.
Zacinam uvazovat podobne  |
Humor a nadsazku je tezsi prijimat,radi ale sve vtipky strilime jinam....
Beze zbytku a bez rozdilu..... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
Registrace: 24. 12. 2006 Příspěvky: 509 Bydliště: Canada
|
Zaslal: st květen 07, 2008 7:55 pm Předmět: |
|
|
| MW napsal: | | Rumburak napsal: | | Big_Rig napsal: | | pdmlynek napsal: |
No, mám dojem že je popletený protože to není v Kanadské angličtině. Musíš na konci každé druhé věty přidat “eh?”. |
Burn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(eh?)
Jestlipak ma Rumburak taky odklapeci hlavu a bude jako odvetu bombardovat Baldwins & Arquettes? (see "South Park: The Movie") |
Kdyz tady nekdo pise podobny debiloviny, tak ted uz se vubec nedivim ze Scout a Mob odesli z tohoto fora.
Zacinam uvazovat podobne  |
Humor a nadsazku je tezsi prijimat,radi ale sve vtipky strilime jinam....
Beze zbytku a bez rozdilu..... |
Ja jsem tady do BIG RIGA nikdy "nevrtal", tak nevim proc on se do me "navazi".
Mozna ze je to jeho humor, ja ho zaze az tak neznam  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 778 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: čt květen 08, 2008 3:36 pm Předmět: |
|
|
Sorry, ja zapomnel, ze jsi "jina generace". Pravdepodobne jsi South Park nikdy nevidel a i kdyby ano, tak to zrejme neni neco, co by Te oslovovalo. Ona ostatne ani vetsina fanousku teto show ji moc nerozumi
Jako obvykle jsem byl nepochopen , ale snad aspon nekterym vyjimkam doslo, ze jsem si podobne jako PD delal srandu ze stereotypu ... a lidske blbosti. A pokud ne? Well, I'm used to it ...
Btw. musim Te poopravit: ne me ze "zase az tak neznas" ... Ty me VUBEC neznas, stejne jako vsichni ostatni tady. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
Registrace: 24. 12. 2006 Příspěvky: 509 Bydliště: Canada
|
Zaslal: so květen 10, 2008 11:29 pm Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | Sorry, ja zapomnel, ze jsi "jina generace". Pravdepodobne jsi South Park nikdy nevidel...
Btw. musim Te poopravit: ne me ze "zase az tak neznas" ... Ty me VUBEC neznas, stejne jako vsichni ostatni tady. |
Proc se tedy zde nepredstavis, kdyz pises ze te nikdo nezna.
Z tvyho profilu jsem zjistil, ze jsi na foru uz od roku 2005.
Ja jsem zde jen od prosince 2006 a i presto, ze jsem toho tady napsal docela dost me nikdo poradne nezna.
Clovek muze napsat co chce, papir snese vsechno  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|