neználek

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

neználek

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema
Autor Zpráva
Anonymní

PříspěvekZaslal: st květen 14, 2008 6:11 am    Předmět: neználek Odpovědět s citátem

tak hned ze začátku každý sme chytrý na něco jiného Laughing
dost dobře nechápu jak si mám zarezervovat ubytování v chicagu v nějakým hotelu a bych mohl zažádat o vízum ,tak letenka je mě jasná.nebudu nic nalhávat chci žádat o turistycký vízum a zkusit tam dělat na černo ...ta jestli by ste mi mohl někdo popsat věci krok za krokem byl bych vděčný..
drobátko možná ňouma ,ale každý neví všechno ..
Cool
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st květen 14, 2008 11:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rezervace hotelu vetsinou funguje tak, ze si vyberes konkretni hotel na webu, vyplnis on-line rezervaci a zadas cislo sve kreditky. Zatim to neplatis, az pri prijezdu na hotel. Maj to jako pojistku, kdyby jsi se nedostavil a rezervaci nezrusil, tak ti strhnou penize z kreditky. Dobre si procti booking policy u kazdeho hotelu, zvlaste pokud jde o ruseni rezervace.

Otazka mimo. To si chces pri tom dnesnim kurzu vydelat balik nebo ti jde o cestovani?
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: st květen 14, 2008 11:55 am    Předmět: Re: neználek Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
dost dobře nechápu jak si mám zarezervovat ubytování v chicagu v nějakým hotelu Cool

Co takhle zavolat do nějaké cestovní kanceláře, ať se o to postarají. Nebo Ti nerozumím?
Anonymní

PříspěvekZaslal: so květen 17, 2008 9:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nechci vydělat balík chci žít jiný život a jinde ..
s tou cestovkou mě to taky napadlo ,a děkuji za odpověd
Dezzi

Registrace: 27. 12. 2006

PříspěvekZaslal: čt květen 22, 2008 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jn,taky by me to zajimalo Wink Co a jak?
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com