Svatba na Hawaii

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Svatba na Hawaii

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding
Autor Zpráva
Klara

Registrace: 04. 05. 2006

PříspěvekZaslal: so duben 19, 2008 9:57 am    Předmět: Svatba na Hawaii Odpovědět s citátem

Ahojky,rada bych se podelila se zazitky z moji svatbe na Hawaii .Treba to nekomu pomuze nebo ispiruje Smile urcite to stoji za to.
Byli jsme na Honolulu ,tak Marriage Licence se vyrizuje na Department of Health na Punchbowl St.-60$ casch! Je sebou potreba jenom pas nebo ID.
Na internetu jsem si nasla firmu ,ktera dela obrady na plazi- www.alohaforeverhawaiiweddings.com kde maji na vyber ruzny packages.
Obrad jsme meli na Waialea Beach Park.Bylo to moc hezky .Opravdu muzu doporucit vsem,kteri chteji mit malou svatbu na plazi!
Merriage Licence zasilaji do 3 mesicu,ale za poplatek 10$ si muzete zazadat o rychlejsi vydani.
2 tyden jsme leteli na Maui na honeymoon Smile Uzasny!
Pro ty co boji litat kvuli propadlim vizam apod...zadny problem jsem nemala,nikdo po me nic nechtel-letela jsem na pas.
Pokud mate otazecky rada odpovim .Klara
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com