falesnej ssn v dc?

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

falesnej ssn v dc?
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Autor Zpráva
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2005 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
to jsem tim taky myslel ze si jako na mirka dusina hrajes a chtel bys jim byt
jinak tak nam to vypada na dalsiho ilegala co? jakmile lidi vahaji mnluvit o papirech tak presne vime na cem jsme.... proc by ses o zelene nebo prac pov popr obcanstvim musel zminovat soukrome???
to jsme zase nekoho dostali, jinak myslel jsem si ze toto je fajn stranka az do ted, uz sem nikdy neprijdu a doufam ze jana taky ne- ta jedina mela trochu rozumu Evil or Very Mad

Zajimave je ze tento post nam prisel ze stejneho pocitace jako vsechny posty od anonymni Jany z Clevelandu
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2005 11:18 pm    Předmět: :) Odpovědět s citátem

Ony se na tom PC stridaji podle toho, jak maji smenu v bance Wink
Samozrejme, ze se za svuj statut nijak nestydim, ale mne zase prijde divne, ze se ta holka (ty holky) tak strasne zdrahaji napsat i blbej mail Shocked nebo se slusne zaregistrovat Shocked , kdyz chteji opakovane diskutovat. A vystupovat na foru jako dve osoby a jeste se navzajem chvalit a podporovat? To mi prijde mirne schizofrenni, uz trosku vic uchylne a nejvic asi unfair. Hlavne vuci tem, kteri nemaji moznost porovnat IP adresu Crying or Very sad
No nic. Jedno tema je snad u konce Laughing
Peter Mlynek
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne srpen 14, 2005 11:23 pm    Předmět: Re: falesnej ssn v dc? Odpovědět s citátem

jana napsal:
kdo z vas bydli v dc a rekne mi kde teda spis jak sehnat falesnou karticku ssn rychle a levne? ja vim ze na adams morgan , ale koho oslovim a jak?

Promiň ale nerozumím Ti. Ty chceš aby Ti lidé pomáhali porušovat zákon? Blázníš? Mám dojem že lidi rádi pomůžou druhému v tísni, ale prosit lidi aby za Tebe dělali zločiny, je nějaké divné. Nebo Ti nerozumím co píšeš?
jindra
Anonymní

PříspěvekZaslal: so říjen 01, 2005 11:49 pm    Předmět: Re: :( Odpovědět s citátem

To je spravny nazor, skterym opravdu souhlasim, dosazene vzdelani neni primo umerne vysi inteligence, zvlast co jsem si precetl o bankerce Jane.
TOTEN_KOPF
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne květen 14, 2006 1:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

HEY HOLA, NA ZDRAVI, ZEBROTO!!TAK TO SEM TEDA NEZRAL.TED JSTE ME NASTVALI, UZ NEMAM MOC CASU NA SERFOVANI, ALE ZITRA VAM TU NAPISU VULGARNI PRISPEVEK, ZA KTERY ME MIRO VYLOUCI Z USABOARDU, BANDA OMEZENCU.CHUDAK DEVCE
excellentmentaldefect

Registrace: 17. 11. 2005

PříspěvekZaslal: ne květen 14, 2006 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TOTEN_KOPF napsal:
HEY HOLA, NA ZDRAVI, ZEBROTO!!TAK TO SEM TEDA NEZRAL.TED JSTE ME NASTVALI, UZ NEMAM MOC CASU NA SERFOVANI, ALE ZITRA VAM TU NAPISU VULGARNI PRISPEVEK, ZA KTERY ME MIRO VYLOUCI Z USABOARDU, BANDA OMEZENCU.CHUDAK DEVCE

Totene, že by se z tebe stal altruista ( Shocked ) a zastánce schizofrenní bankéřky? Very Happy
TOTEN_KOPF
Anonymní

PříspěvekZaslal: po květen 15, 2006 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

EXCEL:OK, SCHIZOFRENIE SE I NELIBI, DELAT , ZE JSEM 2 OSOBY JE PONEKUD, NEMOCNE.NA DRUHU STRANU, CHAPU E SLABSI OSOBNOST , JESTE KE VSEMU DEVCE, MUZE PO PRECTENI BLBYCH A BLBEJSICH REAKCI ZE ZOUFALOSTI TROCHU SPANIKARIT.
CO JE SAKRA SPATNYHO NA TOM, ZE SE NEKDO ZEPTA PO FALESNYM SSN A GC?? ME BY OPRAVDU ZAJIMALO JAK BY SI MR CLEVER MIRO ASPOL HLEDALI PRACI S TURIST VISAMA A NICIM DALSIM. TO JE JAKO RIKAT LIDEM, ZE MUSI DELAT PRO CESKYHO NEBO JIYHO VYCHODOEVROPSKYHO BOSSE.ALESPON JA SI NEUMIM PREDSTAVIT, ZE KDYZ JDES HLEDAT PRACI, NAPRILAD PRIJDES DO GOLDEN CORRALU, VYPLNIS APPLICATION NA SERVERA A KDYZ CHTEJ KOPIII RIDICAKU A SSN, REKNES, ZE NIC NEMAS A JSI TU ILEGALNE.JA OSOBNE MOC CECHU V USA NEZNAM, POUZE PRES NET A JSEM TOMU RAD. POHYBOVAL JSEM SE VETSINOU MEZI *S*P*A*M* A TY FALESNY SSN A GC MAJI, SAMOZREJME VI, ZE JE MUZOU POUZIT JEN PRO PRIJETI DO ZAMESTNANI A PAK JE LEPSI JE SCHOVAT A NEUKAZOVAT.ZAMESTNAVATEL VETSINOU TUSI, ZE JSOU TO FALESNY DOKLADY, ALE JE MU TO JEDNO.NEMYSLIM SI, ZE DOSTANOU 5 LET VEZENI, ZA UZITI FALESNYHO DOKLADY PRO PRIJETI DO PRACE.TO JE JAKO , KDYZ NA ZACHODECH NA WALMERTU PISOU , ZE A SHOPLIFTING DOSTANES 10 LET V JAILU Laughing
KDYZ JSEM BYL NA FLORIDE, POZNAL JSEM JEDNU JIHOAFRCANKU - MLUVILA SLUNE ANGLICKY. POKECALI JSME A PRISLA REC NA TO, KDO KDE DELA, ZA KOLIK....A ONA MI REKLA, ZE NEMA PAPIRY,TAKZE NEMOHLA SEHNAT LEPSI PRACI NEZ DISHWASHER V ITALSKY RESTURACI A PLAT JI VYCHAZI ZHRUBA 2$ NA HODKU. REK JSEM JI O FALS PAPIRECH ZA 100$ A TED U DELA WITRESS V JINY RESTAUACI ZA MNOHONASOBNE VIC.
SCOUT BY SE MEL PREJMENOVAT NA PIONYRA A RADSI EMIGROVAT NA CUBU.
scout66

PříspěvekZaslal: po květen 15, 2006 2:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja to tu uz nadhodil nekolikrat. Neni skaut jako scout. Podivej se na vyznamy pro scouting do slovniku a vyrad toho naseho ceskyho skauta s satkem a pohorkama Laughing
Ted uz to nedelam, ale nechtel jsem tu menit nick jenom podle toho, co me prave zivi.
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: po květen 15, 2006 4:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TOTEN_KOPF napsal:
EXCEL:OK, SCHIZOFRENIE SE I...

Toten-Kofe, prosím Tě, podívej se na svojí klávesnici. Vidíš tam něco se slovy “Caps Lock”? Jestliže ano, doporučuji aby jsi to zmáčknul aby Ti už nesvítilo to světélko s “A”, než budeš zde psát své rady. Díky....
TOTEN_KOPF
Anonymní

PříspěvekZaslal: po květen 15, 2006 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CHLAPECKU, JA JSEM DOST VELKEJ NA TO, ABYCH SI MOH PSAT VELKEJMA PISMENAMA, DEJ SI POZOR, ABYCH SI PRO TEBE NEDOSEL A NESROVNAL TI USMEV.
SCOUT :TO PLATI PRO VAS OBA
xxxx
Anonymní

PříspěvekZaslal: po květen 15, 2006 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TOTEN_KOPF napsal:
CHLAPECKU, JA JSEM DOST VELKEJ NA TO, ABYCH SI MOH PSAT VELKEJMA PISMENAMA, DEJ SI POZOR, ABYCH SI PRO TEBE NEDOSEL A NESROVNAL TI USMEV.
SCOUT :TO PLATI PRO VAS OBA

to zase nastvu big riga, ale toten je nejuzasnejsi clovek na foru!!
Jo, totene stojim pri tobe, pro podmlynka si dojdi Smile
LOL
TOTEN_KOPF
Anonymní

PříspěvekZaslal: po květen 15, 2006 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

X - DIKY, VITEzSTVI ZDAR!!!
xxxxxxxxx
Anonymní

PříspěvekZaslal: po květen 15, 2006 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TOTEN_KOPF napsal:
X - DIKY, VITEzSTVI ZDAR!!!

jasne!!!!
scout66

PříspěvekZaslal: po květen 15, 2006 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Odjakziva mam vrozeny odpor k jakemukoliv nasili. Z obycejne rvacky se mi dela fyzicky spatne a pokud je rvac a nasilnik navic hloupy a nevzdelany primitiv, mam opravdu strach. Neverim, ze bych si v pripade svuj usmev nedokazal uchranit, ale jsem hodne limitovany tim, ze bych jaksi nedokazal rovnat cizi. A kdo neni mentalne pripraveny rozkopat tomu druhymu drzku do krve, pro toho je lepsi drzet se stranou.
Proto si na tebe dam VELKY KLUKU TOTENE oprvdu pozor.
Pepino73
Kritik

Registrace: 31. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út květen 16, 2006 4:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Opet nam tady pise "inteligence" Cool
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pomoc SOS Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Strana 3 z 4

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com