jak je to s dovoznim clem v CR?

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

jak je to s dovoznim clem v CR?

Autor Zpráva
feelda303

Registrace: 04. 05. 2006

PříspěvekZaslal: st červen 14, 2006 12:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kuci, nevite jak je to s dovoznim clem v CR?
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st červen 14, 2006 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Musi se uvadet co je v baliku a kolik to stalo. Kdo to uvede nepravdive tak se stava to, ze nekdy balik otevrou a kdyz najdou neco k procleni, tak poslou na tu adresu oznameni, ze je potreba zaplatit clo. Vetsinou se musi zavolat na celnici a ukecat to, nebo dolozit kolik co stalo, zaplatit a pak baliky prijdou kam meli.
kalich
Anonymní

PříspěvekZaslal: po listopad 20, 2006 12:10 pm    Předmět: Clo z ameriky Odpovědět s citátem

Nevite jake by mi mohly nastat problemy kdyz si chci objednat mikinu z americkeho eastbay.com? Budou po me chtit zaplatit nejake clo kdyz to je jen kus obleceni pro moji potrebu pripadne kolik by to clo mohlo byt?
dekuji za odpoved
meppovic

Registrace: 21. 05. 2006

PříspěvekZaslal: po listopad 20, 2006 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

plati se nejenom clo ale obcas i DPH urcita cesta ikdyz ne vzdy spolehliva je do celni pruvodky uvadet ze se to posila jako darek. A o obsahu urco nelhat, ty problemy potom za to nestoji...
kalich
Anonymní

PříspěvekZaslal: út listopad 21, 2006 10:18 am    Předmět: clo Odpovědět s citátem

Nevite nahodou kolik to clo je?
A tu pruvodku mi poslou az to zkontrolujou na hranicich? Ja k te zasilce nebudu mit pristup po tom co to odeslou z obchodu.
meppovic

PříspěvekZaslal: st listopad 22, 2006 10:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to zalezi na druhu zbozi a na jeho cene..
american chopper

Registrace: 12. 02. 2005

PříspěvekZaslal: st listopad 22, 2006 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Meppovic rika,ze urco nelhat..ja tvrdim opak,ve sve dobe jsem do cech posilal hodne baliku a lhal jsem samozrejme vzdy a vse proslo..neprosel jen posledni balik,ktery sel asi pred mesicem,celnici balik otevreli a jednoduse se to doclilo a podotykam,ze slo o veci daleko vetsich hodnot,nez mikina.. Wink
meppovic

PříspěvekZaslal: čt listopad 23, 2006 7:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no mozna smer cz je to ok, ale beru to obracene smer us.. posilam opravdu dost baliku mesicne do us a proto vim ze v ramci "boje proti terorismu" mi kolikrat zadrzuji balik na us celnici treba tejden aniz by meli duvod a stalo se mi ze to proste zabavali jen proto ze to neodpovidalo tomu co sem uvadel.. poslal sem jiz nekolik set baliku do us a ze zacatku sem to take zkousel trochu poupravovat k obrazu svemu tu pruvodku abych se vyhnul clum atd, ale velmi rychle sem zjistil ze zrovna toto se nevyplaci..
Alf Daemon
Anonymní

PříspěvekZaslal: út září 18, 2007 4:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No myslím, že na mikinu asi žádné dovozní clo uvalené nebude. Samozřejmě to záleží na druhu dováženého výrobku a jeho ceně. Já objednávám z USA různé ND na moji Maximu a u dražších zásilek (10.000CZK) mi bylo vyměřeno clo, u levnějších (5.000CZK) ne.
joordee
Anonymní

PříspěvekZaslal: st duben 02, 2008 4:49 pm    Předmět: jojo Odpovědět s citátem

souhlas zatím pod cca5000kč žádné clo ale za jeden balík co stál 1100dolarů kua clo
Hazi
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá duben 04, 2008 6:55 am    Předmět: Clo Odpovědět s citátem

a kolik asi bude clo kdyz si objednam neco za 1000 dolaru?? vaha baliku kolem 10kg...diky za odpoved
scope
Anonymní

PříspěvekZaslal: so duben 05, 2008 8:59 pm    Předmět: clo Odpovědět s citátem

Clo se plati jen kdyz cena baliku presahne 200$.Overeno mnohokrat,naposledy letos v lednu.
scope
Anonymní

PříspěvekZaslal: so duben 05, 2008 9:13 pm    Předmět: clo Odpovědět s citátem

Jo a za vahu baliku platis na poste pri odeslani-ne na celnici.
Hazi
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt duben 10, 2008 12:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

na kolik me tedy vyjde clo pokud balik bude za tisic dolaru?? a na poste zaplatim za balik tezky 15kg kolik?
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pomoc SOS Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com