|
|
| Autor |
Zpráva |
feelda303
Registrace: 04. 05. 2006 Příspěvky: 12 Bydliště: FL
|
Zaslal: st červen 14, 2006 12:16 pm Předmět: |
|
|
| Kuci, nevite jak je to s dovoznim clem v CR? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 939 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: st červen 14, 2006 2:14 pm Předmět: |
|
|
| Musi se uvadet co je v baliku a kolik to stalo. Kdo to uvede nepravdive tak se stava to, ze nekdy balik otevrou a kdyz najdou neco k procleni, tak poslou na tu adresu oznameni, ze je potreba zaplatit clo. Vetsinou se musi zavolat na celnici a ukecat to, nebo dolozit kolik co stalo, zaplatit a pak baliky prijdou kam meli. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kalich Anonymní
|
Zaslal: po listopad 20, 2006 12:10 pm Předmět: Clo z ameriky |
|
|
Nevite jake by mi mohly nastat problemy kdyz si chci objednat mikinu z americkeho eastbay.com? Budou po me chtit zaplatit nejake clo kdyz to je jen kus obleceni pro moji potrebu pripadne kolik by to clo mohlo byt?
dekuji za odpoved |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
meppovic
Registrace: 21. 05. 2006 Příspěvky: 75 Bydliště: Prazska liska podsita
|
Zaslal: po listopad 20, 2006 12:14 pm Předmět: |
|
|
| plati se nejenom clo ale obcas i DPH urcita cesta ikdyz ne vzdy spolehliva je do celni pruvodky uvadet ze se to posila jako darek. A o obsahu urco nelhat, ty problemy potom za to nestoji... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kalich Anonymní
|
Zaslal: út listopad 21, 2006 10:18 am Předmět: clo |
|
|
Nevite nahodou kolik to clo je?
A tu pruvodku mi poslou az to zkontrolujou na hranicich? Ja k te zasilce nebudu mit pristup po tom co to odeslou z obchodu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
meppovic
|
Zaslal: st listopad 22, 2006 10:13 am Předmět: |
|
|
| to zalezi na druhu zbozi a na jeho cene.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
american chopper
Registrace: 12. 02. 2005 Příspěvky: 267
|
Zaslal: st listopad 22, 2006 8:32 pm Předmět: |
|
|
Meppovic rika,ze urco nelhat..ja tvrdim opak,ve sve dobe jsem do cech posilal hodne baliku a lhal jsem samozrejme vzdy a vse proslo..neprosel jen posledni balik,ktery sel asi pred mesicem,celnici balik otevreli a jednoduse se to doclilo a podotykam,ze slo o veci daleko vetsich hodnot,nez mikina..  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
meppovic
|
Zaslal: čt listopad 23, 2006 7:26 am Předmět: |
|
|
| no mozna smer cz je to ok, ale beru to obracene smer us.. posilam opravdu dost baliku mesicne do us a proto vim ze v ramci "boje proti terorismu" mi kolikrat zadrzuji balik na us celnici treba tejden aniz by meli duvod a stalo se mi ze to proste zabavali jen proto ze to neodpovidalo tomu co sem uvadel.. poslal sem jiz nekolik set baliku do us a ze zacatku sem to take zkousel trochu poupravovat k obrazu svemu tu pruvodku abych se vyhnul clum atd, ale velmi rychle sem zjistil ze zrovna toto se nevyplaci.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Alf Daemon Anonymní
|
Zaslal: út září 18, 2007 4:03 am Předmět: |
|
|
| No myslím, že na mikinu asi žádné dovozní clo uvalené nebude. Samozřejmě to záleží na druhu dováženého výrobku a jeho ceně. Já objednávám z USA různé ND na moji Maximu a u dražších zásilek (10.000CZK) mi bylo vyměřeno clo, u levnějších (5.000CZK) ne. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
joordee Anonymní
|
Zaslal: st duben 02, 2008 4:49 pm Předmět: jojo |
|
|
| souhlas zatím pod cca5000kč žádné clo ale za jeden balík co stál 1100dolarů kua clo |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hazi Anonymní
|
Zaslal: pá duben 04, 2008 6:55 am Předmět: Clo |
|
|
| a kolik asi bude clo kdyz si objednam neco za 1000 dolaru?? vaha baliku kolem 10kg...diky za odpoved |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scope Anonymní
|
Zaslal: so duben 05, 2008 8:59 pm Předmět: clo |
|
|
| Clo se plati jen kdyz cena baliku presahne 200$.Overeno mnohokrat,naposledy letos v lednu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scope Anonymní
|
Zaslal: so duben 05, 2008 9:13 pm Předmět: clo |
|
|
| Jo a za vahu baliku platis na poste pri odeslani-ne na celnici. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hazi Anonymní
|
Zaslal: čt duben 10, 2008 12:46 pm Předmět: |
|
|
| na kolik me tedy vyjde clo pokud balik bude za tisic dolaru?? a na poste zaplatim za balik tezky 15kg kolik? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|