Volani na pevnou zdarma

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Volani na pevnou zdarma

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pocitace, Elektronika, Internet
Autor Zpráva
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po červen 27, 2005 4:32 pm    Předmět: Volani na pevnou zdarma Odpovědět s citátem

Narazil jsem na program The VoipBuster, s kterym se da zatim (nez to zrusi) volat do vybranych zemi zdarma na pevnou linku. V seznamu je USA i CR. Nachazi se na strankach http://www.voipbuster.com
Figl je v tom, ze spojeni trva necelou minutu a pak spadne. Muzete ale vytocit znova a volat dalsi minutu a pak znovu a znovu az vas to prestane bavit Smile Timto zpusobem se da provolat i treba cely den free of charge.
Kdyz si pry koupite poprve tarif, minimalne 1 euro, tak jakykoliv free hovor je neomezene dlouhy a nemel by po minute spadnout. Coz ovsem v praxi nefunguje, jak jsem pred chvilkou zjistil Sad
Kazdopadne i placene telefonovani neni nezajimave. Napr. na mobil do USA za 1.1 eurocent.
Kvalitu hovoru jsem zatim nemel moznost vyzkouset, protoze zkurvenej Telecom mi zpomalil linku (diky nadmernemu stahovani dat) a zrychli ji az v patek. Pak dam vedet.
Kdo ma rychlejsi internet a mikrofon, tak by jste to mohli vyzkouset. Je to zadarmo Smile
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá červenec 01, 2005 4:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkousel jsem to a diky tomu, ze mam upload jen 64, tak me ve sluchatku neslysi. Ja je slysim v repracich vyborne. Na strankach firmy pisi, ze to chce aspon down and up aspon 128.
Ve diskusi na mobilmania.cz jsem cetl, ze finta s 1 eurem funguje. Muzete pry volat zdarma bez preruseni.
paya99
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červenec 04, 2005 1:09 pm    Předmět: me to jde v pohode Odpovědět s citátem

zaplatil jsem 1 euro a v pohode se dovolam vsude jak pisou. Dokonce i na sve americke cislo se dovolam a taky to je free i kdyz je to mobil (sprintpcs) hovor neni neomezene dlouhy, ale je omezen na 1h. Doma si to take nainstalovaly a mohou mi na mobil volat jak se jim zlibi... teda nez to zrusi, ale stejne 1 cent do cech (tak to bylo, nez zavedli to free) je taky pekna cena, kdyz se vezme v uvahu, ze to nezere nic za spojeni... tak nevim proc vam to nejde na tu jednu hodinu...
Anonymní

PříspěvekZaslal: út duben 22, 2008 3:27 am    Předmět: kredit Odpovědět s citátem

prodam kredit na voip viz http://ingdragon.wz.cz
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pocitace, Elektronika, Internet Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com