|
|
| Autor |
Zpráva |
zuzp
Registrace: 20. 03. 2008 Příspěvky: 1
|
Zaslal: čt březen 20, 2008 2:59 pm Předmět: zasilani kytek do CR |
|
|
Ahoj,chtela jsem se zeptat,jestli nekdo nema zkusenosti s posilanim kytek do CR.
Diky moc |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
verunka Anonymní
|
Zaslal: čt březen 20, 2008 3:10 pm Předmět: |
|
|
| No zkusenost mam, ale jen takovou, ze ja jsem byla ta co ty kvetiny obdrzela. Manzel objednal tady v USA pres net (na web strankach je navod a zeme urceni....) a v cesku to nejake spolupracujici kvetinarstvi dorucilo (alespon se tak dovmivam) me primo do prace v urceny den, prinesl to nejaky clovek s vytisklym pranim v obalce. Kytice byla prekrasna!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1391 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: čt březen 20, 2008 4:05 pm Předmět: |
|
|
| No, pár krát za rok posílám květiny. Dříve jsem to obědnával přes internet (Teleflora, FTD, atd.), ale ono to je jednoduší a levnější když si najdu telefoní číslo květinářství blízko komu to posílám, o obědnám to přímo. Můžu si tak popovídat co mají na vybranou, kdy bude dodávka, atd. Když to obědnáš přes internet, a je nějaký problém (nestihnout to dodat, nemají ty kytky, atd.) tak si nikdy nejsi jist jestli ty kytky vlastně došli. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kulishek Moderator
Registrace: 25. 01. 2005 Příspěvky: 252 Bydliště: 33131
|
Zaslal: pá březen 21, 2008 11:17 am Předmět: |
|
|
| Ja objednavam pres www.flowerweb.sk |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
klarice75
Registrace: 27. 01. 2008 Příspěvky: 13
|
Zaslal: pá březen 21, 2008 6:26 pm Předmět: |
|
|
| Musim potvrdit, ze www.flowerweb.sk...jsou super.....Maji skvely vyber, vzdy dorucili na cas a ten, komu jsem kytice posilala byl vzdy maximalne spokojen...Takze vazne mohu vrele doporucit |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jakudo
Registrace: 28. 01. 2006 Příspěvky: 129 Bydliště: Trebic/Praha/Seoul(Jižní Korea)
|
Zaslal: so březen 22, 2008 11:12 pm Předmět: |
|
|
Jsem teď v Korei a na Valentýna jsem posílal kytku do ČR. Prostě jsem na netu zadal "květinářství rozvoz" a vychrlilo mi to hafo moc odkazů. Pár odkazama jsem se probral, vybral kytku, co se mi líbila a doufal, že se líbit bude, napsal adresu, datum a čas doručení a bylo to. Kytka dorazila naprosto v pohodě.
Placení probíhalo přes net kartou...
celkem jednoduché |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|