|
|
| Autor |
Zpráva |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 448 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: čt červenec 28, 2005 5:29 pm Předmět: |
|
|
| citace: | Ha...znam ho!!!Vazne A mam i na nej cislo.Zajimave..co???Je to muj kamarad  |
Je to muj kamarad taky a rad bych se snim spoji kdyz tak napis mi jeho telefon DIKYYYYYYY |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
LOOK Anonymní
|
Zaslal: pá červenec 29, 2005 8:55 am Předmět: |
|
|
| NEKDO TU RESIL NO KOUPIT SI NORMALNE TYDENI POBYTR A NEJET TAM KURVA JA TAK NEVIM CO A JAK ... FAKT NETUSIM NO BUDU MUSET SKRATKA PREMYSLET..... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
Registrace: 20. 01. 2005 Příspěvky: 391
|
Zaslal: čt srpen 04, 2005 12:07 pm Předmět: |
|
|
| Henek napsal: | | citace: | Ha...znam ho!!!Vazne A mam i na nej cislo.Zajimave..co???Je to muj kamarad  |
Je to muj kamarad taky a rad bych se snim spoji kdyz tak napis mi jeho telefon DIKYYYYYYY |
Napisu,ale nejdrive se ho musim zeptat,zda-li mohu .Nevim kdo jsi a pokud ti dam jeho cislo a on by si to nepral,bude prusvih.
Tak mi napis alespon prijmeni do schranky
Uz to ctu..promin.Nepodivala jsem se .
Zajmy,ktere mas ty..ma Lada presne ty same.Toulani a zahalky.Krasne hraje na kytaru,rad zpiva a nejradeji by asi zil nekde mezi indianama.Coz kdysi zil.
Je to super chlap.Zavolam mu a napisu ti behem dvou dnu jeho cislo.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 964 Bydliště: Praha
|
Zaslal: so srpen 06, 2005 4:37 am Předmět: |
|
|
| Henek napsal: | | Look vyrid si Britsky pas nebo ho nekomu ukrad a jed do USA |
Nevis jestli clovek, ktery se narodil za komunistu v Anglii, zil tam dva roky a pak v Cechach, muze zazadat dnes o britsky pas a obcanstvi? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kulishek Moderator
Registrace: 25. 01. 2005 Příspěvky: 251 Bydliště: 33131
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MINIUS.A@seznam.cz Anonymní
|
Zaslal: út listopad 22, 2005 9:27 am Předmět: rada |
|
|
| Zdravím všechny kterym se to povedlo a podařilo se jim začít nový život za louží. Já se tam snažím dostat už třetí rok a nějak se mě to nedaří.Už ani nepočítám kolikrát mě vyhodily z ambasády,ale jeden rok jsem to zkoušel 4krát,no prostě peněz sem jim tam nechal už dost!Touto cestou bych chtěl poprosit jestli by mě někdo na e-mail neposlal pár rad nebo tipu, nebo nějaké možnosti jak by se to dalo zkusit jinak. předem děkuji. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
cols Anonymní
|
Zaslal: út listopad 22, 2005 4:26 pm Předmět: Enter |
|
|
Podle mne sice drahy ale nejjistejsi zpusob jak se dostat do USA je zaplatit si trimesicni jazykovy kurz
ktery je alespon ve 30 velkych mestech na universitach{lehci to bude pres student agency}. Na trimesicni kurz chteji potvrzeni z banky ze mas 6 litru{asi podle lokality} o zadani do systemu se po prijeti postara skola, staci zajit na ambasadu pro viza myslim ze jsou to bezcenna M viza ... bez SSN, pracovniho povoleni apod.
Poplatek za prihlasku je do kila, staci razitka od ceskyho doktora o ockovani... no problem.
akorat to cekani, tady zacina kurz v lednu, kvetnu
a na podzim....
goood luck  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|