když si budu žádat o vízum ??

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

když si budu žádat o vízum ??
Jdi na stránku 1, 2  Další

Autor Zpráva
tuky

Registrace: 14. 11. 2007

PříspěvekZaslal: čt březen 06, 2008 1:02 pm    Předmět: když si budu žádat o vízum ?? Odpovědět s citátem

zdravím..
zajímalo by mě ,jestli když si budu žádat o vízum tak už musím mít zarezervovaný let,nebo to jde jen tak ,řekněme ,kdybych řekl ,že třeba v zimě tam chci jet na hory ,ale vyřizuji si to už tedko ..asi kravina,ale pro mě docela důležité,protože se tam tento rok vážně chystám.. Surprised
Magor25

Registrace: 11. 12. 2007

PříspěvekZaslal: čt březen 06, 2008 1:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli chvíli počkáš tak už možná nebudeš potřebovat žádné vízum.
tuky

PříspěvekZaslal: pá březen 07, 2008 11:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

právě ,že to docela sleduju ,a řek bych ,že možná je lepčí si vyřídit to vízum tedko ,než čekat na nějaké kompromisy co si politici ujednali ,viš..
tak eště jeden pokus musím mít tu letenku nebo ne??
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá březen 07, 2008 12:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stačí si pročíst web ambasády, jaké jsou podmínky.

.
.
Další doklady, které mohou podpořit vaši žádost o konkrétní typ víza:

Služební cesta, obchodní jednání, konference, výstava, navazování kontaktů, instalace zařízení, zastupování společnosti, soudní řízení nebo školení:
Pozvání na školení nebo obchodní jednání od organizátorů s uvedením konkrétních údajů o obsahu jednání, registrace na konferenci (školení, jednání atd.)

Dovolená, cestování, rekreace, návštěva přátel nebo příbuzných:
Jedete-li navštívit přátele nebo příbuzné, můžete předložit písemné pozvání od osoby, kterou v USA hodláte navštívit. Pozvání by mělo vysvětlit, jaký je váš vztah k dané osobě, a informovat o jejím právním postavení v USA (kopii jeho/jejího pasu nebo víza) a také obsahovat přibližný plán vaší návštěvy (včetně adres, hotelů atd.).

Zájezdy s cestovními kancelářemi:
Doporučujeme, abyste předložili cestovní program zájezdu a potvrzení o vaší rezervaci zájezdu.

Konkrétní plány:
Žadatel, který chce USA navštívit za účelem turistiky či obchodně, musí mít svou cestu konkrétně naplánovanou. Velvyslanectví nemůže vystavit vízum žadateli, který má nejasné a nepřesné cestovní plány. Jestliže žadatel konkrétní plány nemá, měl by svou žádost o vízum odložit.
.
.
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá březen 07, 2008 12:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Není problém si snad rezervovat letenku a v případě neudělení víza jí zrušit. Do USA se neléta s Low-costama, u kterých nejde rušit rezervace.

I když mě se to jednou podařilo, ale to je na jiný povídání Wink
tuky

PříspěvekZaslal: so březen 08, 2008 7:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jo díky.
ale stejně asi bude problém v tom konkrétním naplánování cesty.mylně jsem se teda domníval ,že to jde jen tak na blind .Crying or Very sad
tuky

PříspěvekZaslal: so březen 08, 2008 7:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jestli dobře chápu ,stačí jen aby zapracovala má fantazie??
MW

Registrace: 13. 07. 2006

PříspěvekZaslal: so březen 08, 2008 1:45 pm    Předmět: no Odpovědět s citátem

tuky napsal:
jo díky.
ale stejně asi bude problém v tom konkrétním naplánování cesty.mylně jsem se teda domníval ,že to jde jen tak na blind .Crying or Very sad

TAK NA BLIND TO NEJDE, to nezabere ani na ambasade a uz vubec ne na imigracniho na letisti....musis mit aspon zarezervovanou letenku a mit jasno o tvem programu v USA, coz na ambasade budou chtit videt...nevim jestli jen fantazie nahradi treba rezervaci ubytovani v Yosemite ci jinde, kde bys chtel v USA byt.
Rumburak

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: so březen 08, 2008 3:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tuky napsal:
jo díky.

PRO NOVE PRICHOZI DO AMERIKY:
Premyslejte trochu o tom, co tady budete delat a hlavne si najdete dobry DUVOD pro imigracni pracovniky.
Ne vsichni Americani jsou blby, jak si to hodne lidi v Cechach mysli.
Znam par pripadu, ze si lidi zazadali do USA a v Cechach meli dluhy a divili se, kdyz nedostali visa.
Zrejme nepremysleli tom, ze imigracka si bude myslet, ze se chtej jen z Cech "vyparit", aby nemuseli svoje dluhy platit. Sad
tuky

PříspěvekZaslal: ne březen 09, 2008 7:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MW-tak protože mám vzdálené příbuzné v chicagu,tak samozřejmě tam.nejdřív,když by jsem se drobet rozkoukal tak třeba někde jinde ,to takhle nemůžu tedkon říci..

Rumburak -v životě jsem si nevzal žádnou půjčku ,leasing nikomu nedlužím ,ba naopak se mě poslední půlrok začíná finančně dařit Very Happy -proto jsem taky do prahy přijel .ale je to "smetiště" evropy.
tuky

PříspěvekZaslal: ne březen 09, 2008 7:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

rumburak -mohl by si mě pomoct s tím dobrým důvodem...
Rumburak

PříspěvekZaslal: ne březen 09, 2008 12:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tuky napsal:
MW-tak protože mám vzdálené příbuzné v chicagu,tak samozřejmě tam.nejdřív,když by jsem se drobet rozkoukal tak třeba někde jinde ,to takhle nemůžu tedkon říci..

Rumburak -v životě jsem si nevzal žádnou půjčku ,leasing nikomu nedlužím ,ba naopak se mě poslední půlrok začíná finančně dařit Very Happy -proto jsem taky do prahy přijel .ale je to "smetiště" evropy.

Proc by jsi jezdil do USA, kdyz se ti v Cechach dari dobre? Rolling Eyes
Zacinat uplne odznvova neni zadna "sranda", ale to zjistis az prijedes. Wink
Rumburak

PříspěvekZaslal: ne březen 09, 2008 12:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tuky napsal:
rumburak -mohl by si mě pomoct s tím dobrým důvodem...

Psal jsi ze mas v Chicagu vzdalene pribuzne. Proc jim tedy nenapises, aby te sponzorovali? Wink
tuky

PříspěvekZaslal: po březen 17, 2008 10:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

protože tam jsou nelegálně ,tudíš oni my asi nemůžou v tomhle směru pomoct nijak Crying or Very sad
nenašel by jsi eště nějaký Embarassed
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: po březen 17, 2008 10:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tuky vitej,
Docela jsi me prekvapil tim ze rikas ze je Praha smetiste.
To si asi nebyl nikde v Evrope. Muzes se jet podivat do Londyna tam uvidis smetiste. Praha je krasna byla a bude.
K tomu vizu, musis prokazat kam jedes, jake mas doma zazemi a take ucel cesty s dobrema financema.
Nezapomen, viza do USA nedostane kazdy a je velice tezke presvedcit INSO.
Tak zatim se mej.
Bucky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Viza Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com