|
|
| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
Zaslal: po únor 18, 2008 11:57 pm Předmět: Dovoz alkoholu |
|
|
| Ahoj, mela bych dotaz kolik litru tvrdeho a soft alkoholu si muzu sebou privezt do US aniz bychto musela proclivat. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
bouncingczech
Registrace: 20. 07. 2007 Příspěvky: 256 Bydliště: Mission Viejo, Calif.
|
Zaslal: st únor 20, 2008 12:54 pm Předmět: |
|
|
| 1 litr tvrdeho alcoholu. Lahev nesmi byt otevrena. Musis byt minimalne 21 let stara. Muzes privest vic ale muzes platit clo. Osobne jsem zjistil ze alcohol je levnejsi koupit v mistnim supermarketu nez v nejakym evropskym Duty Free. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 1036 Bydliště: Praha
|
Zaslal: st únor 20, 2008 3:38 pm Předmět: |
|
|
| Me se jednou podarilo prevest absinth v lahvich od becherovky. Ani nevim, jestli by meli sanci poznat, ze nejde o becherovku. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
Registrace: 24. 12. 2006 Příspěvky: 710 Bydliště: Canada
|
Zaslal: st únor 20, 2008 7:57 pm Předmět: |
|
|
| czolgos napsal: | | Me se jednou podarilo prevest absinth v lahvich od becherovky. Ani nevim, jestli by meli sanci poznat, ze nejde o becherovku. |
Ja jsem si predloni privezl Absinth z Cech. Zabalil jsem to do 2 rucniku a dal jsem to normalne do kufru.
Nikdo me za to ani "nezprdnul"  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 620 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: čt únor 21, 2008 12:14 am Předmět: |
|
|
Jo,asi stejne jako Rumburak. Ja kdyz letim do Cech tak vezu darky. Nazpatek je kufr prazdny tak koupim Slivovici,Becherovku par poradnych salamu,zabalim to ze svym osacenim a jen jednou se me nejaky "Homeland security blb" zeptal co to mam za salam. Tak jsem mu to "vysvetlil".
Ale pozor.Ja mam U.S. obcanstvi a nechci doporucovat sve chovani krajanum kteri se snazi byt "nenapadni". Azp.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá únor 22, 2008 10:13 am Předmět: |
|
|
| A takhle jeste k tomu 1 litru tvrdeho jeste 2 flase vina by bylo ok? |
|
| Návrat nahoru |