Vizum - prosba o info

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Vizum - prosba o info

Autor Zpráva
plevis

Registrace: 09. 02. 2008

PříspěvekZaslal: ne únor 10, 2008 9:58 am    Předmět: Vizum - prosba o info Odpovědět s citátem

zdravim,chci poprosit o konstatovani uspesnosti zadosti o vizum a popripadne nejake rady... Chci jet jako dobrovolnik do mezinarodni neziskove organizace pro drogove zavisle, kde budu mit zajistene ubytovani a stravu, nejspis budu dostavar nejake kapesne, ale to nebude asi oficialne. Pak je mi 22, nejsem zenatej (mam pritelkyni, kdyz se vratim budem se brat), nemam byt, pracuju u segry na castecnej uvazek. Chci jet na +- 1rok. Volal jsem na tel cislo 900.....nebo neco takovyho a tam rikali ze bych mel zadat o turisticky vizum, coz jsem predpokladal. Budu mit zvaci dopis. Myslite ze na me bude koukat, ze sem spad z visne? Smile Diky
plevis

Registrace: 09. 02. 2008

PříspěvekZaslal: út únor 12, 2008 1:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nikdo nic? please Crying or Very sad
bouncingczech

Registrace: 20. 07. 2007

PříspěvekZaslal: út únor 12, 2008 10:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Aspon teoreticky, na turisticke vizum nesmis pracovat. Nezalezi na tom jestli to je normalni prace, nebo prace pro "non profit" organizaci. Jestli existuje nejake specialni vizum pro non-profits nevim. Ta organizace by to mela vedet lepe.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Viza Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com