|
|
| Autor |
Zpráva |
češi v emigraci Anonymní
|
Zaslal: pá březen 28, 2008 4:20 pm Předmět: mnichov |
|
|
žil jsem v čechách ,chivlku ve švýcarsku ale až bavorsko(mnichov)se stal opravdu mým domovem -když někdo nevíte kde zakotvit zkuste to tady -začátky jsou trošku krušnější ale když jsi zvyknete tak co vám bude chybět-i když ta amerika mě pořád trochu láká-to se přiznám  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 620 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: pá březen 28, 2008 11:42 pm Předmět: |
|
|
Zda se me ze to mas trochu popletene. Za prve si zmen sve nick-name protoze my jsme vetsinou vsichni "cesi v emigraci" a nas nezastupujes..a za druhe jednou nadavas na Mnichov a druhy den tam zapoustis koreny. Tak jak to je? Rozhodni se a mozna ze Ti tady par lidi poradi.Uprimne..AzP.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
Registrace: 24. 12. 2006 Příspěvky: 711 Bydliště: Canada
|
Zaslal: so březen 29, 2008 12:33 am Předmět: Re: mnichov |
|
|
| češi v emigraci napsal: | žil jsem v čechách ,chivlku ve švýcarsku ale až bavorsko(mnichov)se stal opravdu mým domovem -když někdo nevíte kde zakotvit zkuste to tady -začátky jsou trošku krušnější ale když jsi zvyknete tak co vám bude chybět-i když ta amerika mě pořád trochu láká-to se přiznám  |
Trochu si protirecis. Jednou pises tohle: ...i když ta amerika mě pořád trochu láká-to se přiznám...
A podruhe pises toto:
kanada a usa mě vůbec nelákají -já to tady mám rád nenadávám na město...
Udelej si v tom trochu poradek  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
češi v emigraci Anonymní
|
Zaslal: so březen 29, 2008 3:21 am Předmět: |
|
|
no tak takhle-na mnichov jsem nikdy nenadával jen na některý emigranty co tam žijou a občas i znepřijemnujou život,ale tak ej to asi všude na světě
a usa nebo kanada když otevřu noviny nebo zapnu televizi
je tam pořád něco o nich-jsou to určitě nédherný města,krajina ,ale když tam člověj nemůže žít legálně a sbírat někde ovoce na plantážích na černo(bát se deportace atd) -tak to by mě za to
nestálo -tak to má zase evropa před usa výhodu -to by mě štvalo že jsi zase limitivanej něčím ,ale tak každej je jinej no někoho to baví,někoho né
ok |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1404 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: so březen 29, 2008 10:40 am Předmět: |
|
|
| češi v emigraci napsal: | | no tak takhle-na mnichov jsem nikdy nenadával jen na některý emigranty co tam žijou a občas i znepřijemnujou život, |
Nepíšu jestli Tvůj pohled na emigraci je dobrý a jejich špatný, a nebo to je opačně, protože chápu oba pohledy. Ale nechápu proč se scházíš s lidmi kteří Tě štvou a na které se Ti chce nadávat. Mnichov a Německo je dosti volké na to aby ses jim vyhnul.
Jestliže třeba já se domnívám že astrologie je nesmysl a že to zbytečně klame lidi, tak nebudu přeci chodit na schůze astrologů, nebo rozbírat astrologii s nimi. Proč bych se zbytečně rozčiloval? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: so březen 29, 2008 12:30 pm Předmět: |
|
|
| pdmlynek napsal: | | češi v emigraci napsal: | | no tak takhle-na mnichov jsem nikdy nenadával jen na některý emigranty co tam žijou a občas i znepřijemnujou život, |
Nepíšu jestli Tvůj pohled na emigraci je dobrý a jejich špatný, a nebo to je opačně, protože chápu oba pohledy. Ale nechápu proč se scházíš s lidmi kteří Tě štvou a na které se Ti chce nadávat. Mnichov a Německo je dosti volké na to aby ses jim vyhnul.
Jestliže třeba já se domnívám že astrologie je nesmysl a že to zbytečně klame lidi, tak nebudu přeci chodit na schůze astrologů, nebo rozbírat astrologii s nimi. Proč bych se zbytečně rozčiloval? |
On je zrejme zvedavej a chce vedet vsechno a tak se schazi z byvalejma emigrantama. Jejich nazory se mu zrejme nelibi. Doufam ze uz tam nepujde
Prijde ale sem na forum PROVOKOVAT  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
češi v emigraci Anonymní
|
Zaslal: ne březen 30, 2008 4:12 am Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | | pdmlynek napsal: | | češi v emigraci napsal: | | no tak takhle-na mnichov jsem nikdy nenadával jen na některý emigranty co tam žijou a občas i znepřijemnujou život, |
On je zrejme zvedavej a chce vedet vsechno a tak se schazi z byvalejma emigrantama. Jejich nazory se mu zrejme nelibi. Doufam ze uz tam nepujde
Prijde ale sem na forum PROVOKOVAT  |
né už se v mnichově s českejma emigrantama nescházím ,mám tu tak 2-3 kamarády,kterým tu patří česká hospoda tot vše |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|