|
|
| Autor |
Zpráva |
kukacka
Registrace: 01. 10. 2007 Příspěvky: 3 Bydliště: ca
|
Zaslal: po únor 04, 2008 6:34 pm Předmět: travel parole |
|
|
| Ahoj lidicky! Jak je to s travel parole, muzu vycestovat pred interview na zelenou kartu bez problemu? Chtela bych jet do Cech, zhruba na 2 mesice - jeste stale cekam na pozvanku na pohovor. Pokud bych byla v Cechach a prisla nam pozvanka, muzeme termin zmenit nebo to bude komplikovat situaci... Jen se chci zeptat, pokud nekdo ma osobni zkusenost atd. Chci se ujistit, zda je o.k. odjet s tim cestovnim dokumentem pred pohovorem, nekdo mi totiz doporucoval pockat az pote. Tak z toho jsem trosku zmatena. Diky. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kukacka
|
Zaslal: út únor 05, 2008 9:02 pm Předmět: |
|
|
| To vazne nikdo nevi? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 490 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: út únor 05, 2008 9:27 pm Předmět: |
|
|
Termin na pohovor zmenit nemuzes, a neverim tomu ze by ti dali parole na 2 mesice, to je dost dlouho, ale kdo vi.....
Good luck |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ilsalmi
Registrace: 13. 06. 2006 Příspěvky: 26 Bydliště: Phila
|
Zaslal: st únor 06, 2008 6:39 pm Předmět: |
|
|
Odjet v pohode muzes, pokud tedy tu parole mas - vyrizeni trva i tri mesice.
Ja taky odjela (po sesti mesicich v lete) a doted nemam ani termin pohovoru, nevim ve kterem state ses a odkdy, ale ono to s temi pohovory asi nebude tak zhave.
Doporucuje se cestovat jen na nezbytne dlouhou dobu a ze zavaznych pricin, ale nikdo se po tom nepidil. Mozna na prepazce pri navratu se te budou ptat, cos delala v CR tak dlouho, tak mej pripravenou verohodnou pohadku.
Pokud dostanes termin pohovoru, urcite neprekladat, letet zpatky a dekovat bohu, ze ses dockala. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
bouncingczech
Registrace: 20. 07. 2007 Příspěvky: 150 Bydliště: Mission Viejo, Calif.
|
Zaslal: čt únor 07, 2008 12:53 am Předmět: |
|
|
| Advance Parole je normalne platna na rok a behem toho casu muzes cestovat kolikrat a kamkoliv chces. Drive nebo pozdeji budes muset napsat kolik dni jsi starvila v zahranici. Myslim ze to bylo na tom "Removal of Conditions" formular nebo na "Naturalization" formular. To neni velky problem. Co muze byt problematicke je kdyby jsi mela "ban" na 10 let ( i mene, 3 nebo 5). V tom pripade ti "Advance Parole" nepomuze. I kdyz by ti ji vydali. Zmenit pohovora na jine datum bych taky absolutne nedoporucoval. Neni totiz zadna zaruka ze tvuj dopis se dostane prave tam kam ma. Pak ty se nedostavis na pohovor a vsechno se to zrusi a budes muset zacit znova ze zacatku. Neni to neobvykle . USCIS nejsou tak dobre zorganizovani jak si myslime. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kukacka
|
Zaslal: čt únor 07, 2008 2:28 am Předmět: |
|
|
Diky moc za odpovedi! Tak to vidim, ze si koupim letenku a frcim domu a snad termin bude az se vratim. Byla jsem z toho zmatena, navic moje situace je takova, ze v Cechach planujeme druhou svatbu v kostele. Toz doufam, ze se to pak vsechno nesemele najednou - proto z toho mam takovyho nerva a uvazovala jsem o tom ze bych termin pohovoru popr. zmenila. Ovsem menit to je vazne blbost, na to uz jsem take prisla.
Jeste jednou diky! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|