GC Removing Conditions

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

GC Removing Conditions

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zelena karta
Autor Zpráva
evicka

Registrace: 15. 10. 2005

PříspěvekZaslal: pá listopad 30, 2007 11:57 am    Předmět: GC Removing Conditions Odpovědět s citátem

V dubnu mi konci platnost docasne zelene karty (ziskane na zaklade snatku). Chtela jsem se zeptat, jestli mate nekdo zkusenost s obnovovanim - dle informaci na USCIS si nas muzou, ale taky nemusej - pozvat na pohovor. Jak je to prisny? Jak dlouho trva, nez se rozhodnou? Je to spis uz jen rutina, nebo je mozny, ze mi tu novou zelenou nedaj (i kdyz jsem se brali z lasky, a ne kvuli zeleny).

Dekuju, Eva
njpiggy

Registrace: 30. 01. 2008

PříspěvekZaslal: čt leden 31, 2008 2:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ahoj, ja jsem v Usa uz 6let,taky vdana,za americana a na obnoveni nove zelene karty jsem poslala pozadovane dokumenty (narodila se nam dcerka,takze i jeji rodny list,asi to hodne pomohlo) a dostala jsem kartu na 10let bez problemu...ted uz mam i americke obcanstvi...
bouncingczech

Registrace: 20. 07. 2007

PříspěvekZaslal: čt leden 31, 2008 2:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zadost na permanentni (10ti letou) kartu coz je vlastne "Removal of Conditions", se muze dat maximalne 90 dni pred vyprchanim docasne karty. Pozor 90 dni neznamena 3 mesice. Je to vetsinou formalita ale male procento zadatelu je pozvano na druhy pohovor. Jestli se pamatuji spravne, tak mne poslali dopis ze mne prodlouzili to docasnou na dalsi rok a ze behem toho casu mi daji vedet jestli mi daji to 10ti letou. Tim padem nejsi nikdy "out of status". Myslim ze to ale trvalo jenom 3-4 mesice.
Dana_MI

Registrace: 26. 12. 2006

PříspěvekZaslal: pá únor 01, 2008 12:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No, ja tedy porad cekam. Zadost o removal of conditions prijali loni zacatkem unora, poslali mi receipt (= prodlouzeni o 1 rok), poslali me na biometrii a nic.

Na www strankach pisou, ze ted projednavaji zadosti z lonskeho unora, t.j. snad uz prijdu na radu.

P.S. jenom doufam, ze me neposlou znova na biometrii a nezinkasuji ode me opet 2x$70 (nebo ted uz je to asi vic) kdyz to byli oni, kdo mi loni v breznu stanovil datum.
bouncingczech

Registrace: 20. 07. 2007

PříspěvekZaslal: pá únor 01, 2008 9:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dano, Nevim jake jsou moznosti se zeptat co se deje, a ja se presne nepamatuji jak jsem to pred lety vyresil. Prihodilo se tohle. Vzali mi otisky prstu ale dali k nim spatne A cislo, takze moje otisky byli poslane k nejakemu arabovi! To se jim dokonce podarilo udelat dvakrat a kdybych na to nejak neprisel, tak bych asi porad cekal. Myslim ze jsem mel telefonni cislo na toho urednika ktery mel s nami pohovor a ten mi rek ze porad ceka na otisky a FBI report. Tak me poslal na nove a tam me supervisorka pomohla zjistit co se prihodilo. Stalo mne to jenom nekolik mesicu casu.
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: pá únor 08, 2008 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja ted taky cekam na druhy pohovor, tak jsem zvedava zda mi poslou novou zelenou nebo me pozvou na dalsi pohovor. Rika se ze vetsinu lidi nezvou, ale rovnou jim poslou perm. zelenou.
Taky by me zajimalo zda nekdo z vas byl ted na druhem pohovoru nebo rovnou dostal permanentni zelenou Confused
Dana_MI

Registrace: 26. 12. 2006

PříspěvekZaslal: út únor 12, 2008 9:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle "processing times" na uscis.gov ted projednavaji zadosti I-751 (odstraneni podminky) z unora 2007 (Nebraska, kam patrim). Takze uvidime ...
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zelena karta Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com