|
|
| Autor |
Zpráva |
noname Anonymní
|
Zaslal: st únor 06, 2008 11:48 am Předmět: auto z CR |
|
|
ahoj lidi,
planuju cestu do usa tak na 2 - 3 mnesice a rad bych si za nejaku rozumnou cenu dovez svoje vlastni auto z CR. Da se to nejak zadidit za rozumnou cenu? nechce se mi kuli tomu objednavat kontejner na lodi. nemam s dovozem pres more tadny zkusenosti. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st únor 06, 2008 12:32 pm Předmět: |
|
|
| To myslis vazne? A potom ho zase prevazet domu? Za ty prachy co utratis za dva prevozy ne ze si tu mozes auto pujcit ale aj kupit. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1404 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: st únor 06, 2008 12:46 pm Předmět: |
|
|
I kdyby jses stěhoval z Evropy do USA nebo opačně, nemá to cenu převážet auto. Nevyplatí se Ti to.
Uvědom si že v USA a Evropě jsou jiné standarty na automobily. Nejsou to vždy velké rozdíli, ale auta na Evropské standarty by nemuseli být legální na Amerických silnicích, a opačně. Takže by jsi neplatil jen za přepravu, ale asi taky za zlegalizování. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
Registrace: 24. 12. 2006 Příspěvky: 711 Bydliště: Canada
|
Zaslal: st únor 06, 2008 7:27 pm Předmět: Re: auto z CR |
|
|
| noname napsal: | ahoj lidi,
planuju cestu do usa tak na 2 - 3 mnesice a rad bych si za nejaku rozumnou cenu dovez svoje vlastni auto z CR. Da se to nejak zadidit za rozumnou cenu? nechce se mi kuli tomu objednavat kontejner na lodi. nemam s dovozem pres more tadny zkusenosti. |
Jestli si chces privest Trabanta, tak se ani o to nepokousej.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 620 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: čt únor 07, 2008 12:44 am Předmět: |
|
|
Ale vis co?
Ja bych ho od nej mozna koupil.
Jen nasrat Al Gora.Azp.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 986 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: čt únor 07, 2008 6:04 pm Předmět: |
|
|
| Kdo rika, ze v tom Trabiku musis nechat puvodni motor. Ja jednou videl Trabanta, ve kterem byla zabudovana turbina z vrtulniku. Originalnich Shelby Cars nebo Yenko Camaros je v US habadej, ale Hot Rod Trabant, to tu hned tak nekdo nema!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dana_MI
Registrace: 26. 12. 2006 Příspěvky: 558 Bydliště: Michigan, Algonac
|
Zaslal: čt únor 07, 2008 11:28 pm Předmět: |
|
|
To mi pripomina ten vtip, kdy si Americky milionar objednal toho trabanta; pro ty, kdo to neznaji:
Americky milionar kdesi slysel o trabantu, ze pry tam za morem, ve Vychodnim Nemecku, se spatne shani a tim padem dosel k zaveru, ze to musi byt velice dobre auto. No, tak si ho z te tovarny objednal.
Vedeni tovarny zacne silet ve vidine tucnych deviz a popozenou vyrobu luxusni varianty - kozene sedacky, palubovka ze dreva atd. No a do 14 dnu je mily protekcni Trabant na svete a oni ho supem poslou tomu milionari.
Milionar usporada party a na ni se chlubi svym znamym: "Vidite, jaka je ten trabant solidni firma? Za dva tydny od objednavky mi poslali plastikovy model a on dokonce jezdi!". |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
Registrace: 24. 12. 2006 Příspěvky: 711 Bydliště: Canada
|
Zaslal: pá únor 08, 2008 10:37 pm Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | | Kdo rika, ze v tom Trabiku musis nechat puvodni motor. Ja jednou videl Trabanta, ve kterem byla zabudovana turbina z vrtulniku. Originalnich Shelby Cars nebo Yenko Camaros je v US habadej, ale Hot Rod Trabant, to tu hned tak nekdo nema!!! |
Jo s tim motorem muzes mit pravdu
Podivej co jsem dneska nasel o Trbantech.
Kdyby si neco takoveho do USA privez, tak by na tom jeste mohl vydelat "balik"
http://www.praguepost.com/galleries/trabant/ |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
DAvid Anonymní
|
Zaslal: so únor 09, 2008 2:57 am Předmět: Dovoz auta |
|
|
NO, pokud jezdi v Lamborgini a chce se lakovat, tak se to oplati, jinak asi ne.
RUMBURAKU, koukej dopsat ten tvuj pribeh!  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
bouncingczech
Registrace: 20. 07. 2007 Příspěvky: 266 Bydliště: Mission Viejo, Calif.
|
Zaslal: so únor 09, 2008 2:18 pm Předmět: Re: auto z CR |
|
|
| noname napsal: | ahoj lidi,
To je dobrej napad! Pred lety jsem neco podobneho udelal. No, poslal jsem si Volvo z Ameriky do Svedska! Zni to pitomne, co? Ale slo to protoze Volvo ve Svedsku je jine nez Volvo v US a tak byl po tom zajem a prodal jsem tu karu pomerne lehce. Muzes pocitat $2000-3000 za jednu cestu mezi, rekneme Hamburg a West Coast. Budes mit problemy u celniku tady i tam. Kazdej policajt ktery uvidu ceske cislo te zastavi. Budes si muset auto nejak zaregistrovat a to je minimalne na rok. Posilat auto zpatky budes potrebovat "pink slip" nebo prukaz ze ti auto patri - v anglictine. Takze utratis minimalne $4,000, budes se flakat po ruznej uradech a pristavech. Za ty same penize ($1,000 mesicne) si muzes pujcit auto od Avis (Pontiac G5 na 60 dni te bude stat asi tak $1,200). |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|