přestěhování do Kanady

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

přestěhování do Kanady
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zustat nebo jet domu?
Autor Zpráva
Ambra

Registrace: 09. 04. 2008

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak to sleduji, tak jsem neumyslne rozpoutala totalni bombardovani a to jen tim, ze jsem se chtela zeptat na nazory ohledne Kanady. No, stalo se Exclamation
Co se tyce o blew cover, tak to neklapne. Protoze to urcite nejsem ja, pravda je, ze GC jeste nemam, cekam na pohovor, mam prac. pov. a ziju v Chicagu a ty Big Rigu v Cinci, toz to je trosku z ruky ne? A taky, v tom okoli, kde hlidam, samozrejme nebudu rikat kde, tak se nas schazi asi tak kolem 12 nannies na playdates, jsou mezi nimi i Slovenky, takze v Chicagu muze byt nekolik set nanny, ktere by ti mohly Big Rigu pasovat na popis. Jak pises jsme naklonovane a to vsechny Cool
Ted k te Kanade, manzel si dava do kupy resume, plus preklad maturity atd. a bude zkouset Kanadu pres praci. Tot vse.
Ambra

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 1:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ted me jeste napadlo, ze pokud bych se chtela skryvat a nechtela bych, aby me na tomto Foru nekdo poznal, tak tady budu prispivat jako anonym, ze jo! Evil or Very Mad
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co za jmeno je Ambra, je to zkracenina nebo plne jmeno? Nikdy jsem takove neslysel teda v cestine nebo slovenstine.
Ambra

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To jsem si pocestila z americkeho jmena Amber. Cool
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 2:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ambra napsal:

Co je potom preklad Amber do cestiny?
Ambra

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 2:20 pm    Předmět: pro Piskle Odpovědět s citátem

Ahojky Piskle,
snazila jsem se Ti odeslat odpoved, bohuzel mi to hodilo do slozky neodeslane, skoda, nevim, co s tim. Kazdopadne dekuji za konecne prvni positivni odpoved. Mas pravdu, clovek tady potka asi poustu "zvlastnich" lidi. Diky moc a treba se potkame v nejake diskusi. Razz
Ambra

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 2:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Ambra napsal:

Amber je jmeno, prelozit se to neda. Ja jsem si to zvolila jako presdivku.
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 2:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Laughing Laughing Laughing

Ja vedel, ze tady zase bude chvilku sranda, kdyz se do toho pustim.

Ja nepochybuju, ze nejsi "moje nanny" (can I hire a nanny if I don't have any kids Confused?)LaughingLaughingLaughing ale nedalo mi to. Jste si opravdu tak neuveritelne podobne, ze to az zarazi - vcetne toho "interior design", nanny agentur, tak trochu i styl psani ... ale to je naprosto normalni, protze jsme tady vsichni nejaky stereotyp a i kdyz ctu mezi radky, tak je to prece jenom pouhy stin osobnosti, ktery se objevi tady.

Cincy je daleko, ale ja jsem ridic a vetsina meho "byznysu" me privadi do Chicaga. Dokonce zvazuju, ze se tam bud prestehuju nebo jeste spis si necham svuj bejvak tady a pronajmu jeste jeden tam - pri dnesnich cenach nafty to snad i bude levnejsi Shocked ... tudiiiiiiiiiiiiiz, nannies znam opravdu vicero (and nobody is surprised Embarassed). Sorry, ze jsi tady schytala nejaky ten crossfire, ale clovek tady musi byt splachovaci.

BTW. ta slozka, kterou mas na mysli je "Nedorucene" a v podstate to znamena, ze ta SZ byla odeslana, ale Piskle si ji jeste nevyzvedlo ('cause she workin' hard on them chains, Hallelujah) - az ta zprava zmizi, tak si ji dotycna osoba vyzvedla.
Bernau

Registrace: 24. 02. 2007

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 2:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:
Vsechny chytroprdelniky aside - psal jsem tady do jineho vlakna o imigraci do Kanady, mozna by stalo za to precist si to a ignorovat lidi jako je ... you know who Twisted Evil. Tyka se to sice truckingu, ale az na par extra veci tykajicich se ridicu by to melo stejne i pro ostatni joby.

To, ze splnis ten bodovy system jeste celkem nic moc neznamena. Otec to splnil bez problemu, ale nez vubec zadal o vizum, tak musel mit nejdriv sponzora - tj job. Bylo to slozite, byl napr na Alberta job fair az v Nemecku, ta cesko-albertska agentura dost pomohla, ale i tak to nebylo lehke. Nakonec se ale povedlo - obrovska vyhoda je, ze otec je vysoce kvalifikovany strojar a vseumel s obrovskou praxi. Naopak jeho anglina je vicemene jediny kamen urazu. Kanada ma nastesti metricky system a technicke vykresy jsou pro "gearheads" univerzalni reci Wink. Ja jsem se chtel do Montrealu prestehovat uz dlouho - Pariz bez frantiku a Canadiens ted dokonce maji skvely tym, komu by se tam nelibilo Laughing - ale neni to zeme zaslibena. Byt Tebou, tak to zkusim otocit nejdriv tady - byla by skoda odjet ted, kdyz budes mit GC a otevre se Ti spousta novych dveri.

BTW. vsadil bych svuj posledni par bot, ze Ambru znam. Nanny v Chicagu, cca 30 let veku, 10 let v US, ekonomka, interior design jako dream job, trosku nespokojena, ale neochotna vzdat se hlidani deti (coz naprosto chapu, protoze ja bych taky chtel zkusit spoustu jinych veci, ale vzdat se truckingu? big no, no) ... ta verze, kterou znam ja a videl jsem ji naposled minuly tyden ovsem nema ani manzela ani zelenou kartu a do CR se jeste dlouho nepodiva. Pokud vim, tak na Kanadu se me taky nikdy neptala Shocked

Attack of the clones, alien conspiracy, apocalypse now Question

Hmm. Takze jsi ji velky rigu rekl v podstate tosame co ja, jen jinymi slovy.
Tj.Vycerpej moznosti zde a teprve pak to zkus nekde jinde. A ty chytroprdelniky si muzes nechat od cesty.
Bernau

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ambra napsal:
Anonymous napsal:
Ambra napsal:

Amber je jmeno, prelozit se to neda. Ja jsem si to zvolila jako presdivku.

Amber je v cestine jantar ty obstojna anglictino.
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 2:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bernau napsal:

jen jinymi slovy.

Slusnymi slovy (bez zbytecneho drzkovani o "tvrde praci a vykecavani se na foru") coz je pro me obzvlaste tezke, pac jsem se tady uz taky nekolikrat provinil chytroprdelnictvim a ukusovanim hlav. Taky jsem se snazil prispet svyma (resp. fotrovima) skrovnyma zkusenostma, coz si nevzpominam, ze by se kterykoli z chytroprdelniku byt jen pokousel.

A ohledne toho nechavani si od cesty - kazdy at si udela usudek sam ... and then, if the hat fits ... Wink
Rumburak

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bernau napsal:
Big_Rig napsal:
Vsechny chytroprdelniky aside - psal jsem tady do jineho vlakna o imigraci do Kanady, mozna by stalo za to precist si to a ignorovat lidi jako je ... you know who Twisted Evil. Tyka se to sice truckingu, ale az na par extra veci tykajicich se ridicu by to melo stejne i pro ostatni joby.

To, ze splnis ten bodovy system jeste celkem nic moc neznamena. Otec to splnil bez problemu, ale nez vubec zadal o vizum, tak musel mit nejdriv sponzora - tj job. Bylo to slozite, byl napr na Alberta job fair az v Nemecku, ta cesko-albertska agentura dost pomohla, ale i tak to nebylo lehke. Nakonec se ale povedlo - obrovska vyhoda je, ze otec je vysoce kvalifikovany strojar a vseumel s obrovskou praxi. Naopak jeho anglina je vicemene jediny kamen urazu. Kanada ma nastesti metricky system a technicke vykresy jsou pro "gearheads" univerzalni reci Wink. Ja jsem se chtel do Montrealu prestehovat uz dlouho - Pariz bez frantiku a Canadiens ted dokonce maji skvely tym, komu by se tam nelibilo Laughing - ale neni to zeme zaslibena. Byt Tebou, tak to zkusim otocit nejdriv tady - byla by skoda odjet ted, kdyz budes mit GC a otevre se Ti spousta novych dveri.

BTW. vsadil bych svuj posledni par bot, ze Ambru znam. Nanny v Chicagu, cca 30 let veku, 10 let v US, ekonomka, interior design jako dream job, trosku nespokojena, ale neochotna vzdat se hlidani deti (coz naprosto chapu, protoze ja bych taky chtel zkusit spoustu jinych veci, ale vzdat se truckingu? big no, no) ... ta verze, kterou znam ja a videl jsem ji naposled minuly tyden ovsem nema ani manzela ani zelenou kartu a do CR se jeste dlouho nepodiva. Pokud vim, tak na Kanadu se me taky nikdy neptala Shocked

Attack of the clones, alien conspiracy, apocalypse now Question

Hmm. Takze jsi ji velky rigu rekl v podstate tosame co ja, jen jinymi slovy.
Tj.Vycerpej moznosti zde a teprve pak to zkus nekde jinde. A ty chytroprdelniky si muzes nechat od cesty.

Nechci se michat do vasi debaty. Uz proto, ze v USA nebydlim.
Jen by me zajimalo, proc nenapise neco o sobe v rubrice "Predstavte se nam". At mame predstavu s kym mame tu cest Wink Rolling Eyes
Bernau

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 9:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rumburak napsal:
Jen by me zajimalo, proc nenapise neco o sobe v rubrice "Predstavte se nam". At mame predstavu s kym mame tu cest Wink Rolling Eyes

Kdo Jantar anebo ja? Nebo oba??? Wink
Rumburak

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2008 11:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bernau napsal:
Rumburak napsal:

Kdo Jantar anebo ja? Nebo oba??? Wink

Oba Wink A kdyz uz o tom pisu, tak vlastne kazdy na tomto foru Idea
Bernau

PříspěvekZaslal: ne duben 20, 2008 10:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rumburak napsal:

Oba Wink A kdyz uz o tom pisu, tak vlastne kazdy na tomto foru Idea

Jen co dostanu dalsi zachvat grafomanie. Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zustat nebo jet domu? Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Strana 4 z 6

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com