Kopie dokumentů

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Kopie dokumentů

Autor Zpráva
juju

Registrace: 08. 02. 2008

PříspěvekZaslal: pá březen 28, 2008 10:13 am    Předmět: Kopie dokumentů Odpovědět s citátem

Ahoj!
Prosim Vas. Musim mit na ambasadu uredne overenou kopii uplne vsech dokumentu? Nebo nektere nemusi byta nektere naopak musi byt bezpodminecne?

Mam nejake smlouvy o zivotnim pojisteni a duchodovem, ale tam mi nechteji udelat overenou kopii, protoze to nwejsou originaly ale takove ty propisovaci kopie co vam zustanou po sjednani smlouvy.

A jeste jeden dotaz - ktere dokumenty potom pripadne musim brat sebou kvuli imigracnimu v USA? A je potreba je mit prelozene do anglictiny?

Budu rad, kdyz mi odpovite na vsechny me otazky! Specha to. Dekuji!
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá březen 28, 2008 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jake vizum jdes vyrizovat?
juju

PříspěvekZaslal: so březen 29, 2008 7:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turisticke vizum. Diky
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: so březen 29, 2008 8:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zadne takove overeni se delat nemusi. Na ambasade umi castecne cesky, tak neni problem si to precist. Nejvice je stejne zajima vypis z banky, potvrzeni ze pracujes a ze dostanes dovolenou. Pak musis mit plan cesty, popr. pozvani, rezervace letenek apod.

Na strankach ambasady pisou co potrebujes
http://czech.prague.usembassy.gov/cons_day.html
juju

PříspěvekZaslal: so březen 29, 2008 8:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky za odpoved!
Samozrejme vim co vsechno potrebuji a ty stranky znam Smile Slo mi o to k cemu vsemu potrebuji tu UREDNE OVERENOU KOPII. U Uctu je to jasne. Ale co napriklad ty pojistky smlouvy a dalsi?? Mam nejake smlouvy o zivotnim pojisteni a duchodovem, ale tam mi nechteji udelat na uradech overenou kopii, protoze to nejsou originaly ale takove ty propisovaci kopie co vam zustanou po sjednani smlouvy.

A musi byt neco z toho prelozeno do anglictiny pro IMIGRACNI na letisti v USA?
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: so březen 29, 2008 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mamina nemela "uredne" overene kopie niceho, bud originaly nebo obycejne fotokopie - vypisy z uctu ohledne prijmu, potvrzeni od CD, ze je trvale zamestnana a jede jenom na dovolenou, rezervace zajezdu a letenek, nic vic je nezajimalo. Dostala to pokazde, ted posledne uz je to prestalo bavit, tak ji to dali na 10.

Ale u ni to bylo taky vekem.
Rumburak

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: so březen 29, 2008 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:
Mamina nemela "uredne" overene kopie niceho, bud originaly nebo obycejne fotokopie - vypisy z uctu ohledne prijmu, potvrzeni od CD, ze je trvale zamestnana a jede jenom na dovolenou, rezervace zajezdu a letenek, nic vic je nezajimalo. Dostala to pokazde, ted posledne uz je to prestalo bavit, tak ji to dali na 10.

Ale u ni to bylo taky vekem.

Moje mati byla za mnou na navsteve v Kanade a jelikoz uz byla v duchodu, tak se ji neptali na nic. Jen tedy musela mit ode mne pozvani.
To bylo ale jeste za komunistu. V te dobe by byli mozna radi, kdyby tady zustala. Nemuseli by ji platit vice duchod. Sad
juju

PříspěvekZaslal: so březen 29, 2008 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja zase nekde cetl, ze je potreba mituredne overene fotokopie vetsiny listin co tam neses. Proto jsem chtel vedet ktere jsou potreba.
Vite jak to je- u nekoho jim nestaci stoh papiru a od nekoho nechteji videt ani ucet- tak chci byt pripraven
Kvik

Registrace: 21. 01. 2008

PříspěvekZaslal: pá duben 04, 2008 12:13 am    Předmět: stavebni sporeni??? Odpovědět s citátem

Nevite nekdo, jestli muzu jako financni potvrzeni pouzit i vypis ze stavebniho sporeni? Dekuji za odpoved
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Viza Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com