|
|
| Autor |
Zpráva |
dvvd
Registrace: 05. 06. 2007 Příspěvky: 58 Bydliště: New York, NY
|
Zaslal: pá únor 08, 2008 10:13 am Předmět: |
|
|
Jitrnici prodavaj u nas v polskym shopu, prijed a muzes si ji koupit  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 471 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: pá únor 08, 2008 5:14 pm Předmět: |
|
|
Ja byl v Tahoe asi nekdy 2005 a bylo tam nadherne, raj na zemi.
Mrkni na mou website co mam dole na ikone.
Zdar Bucky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 449 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: pá únor 08, 2008 10:28 pm Předmět: |
|
|
Tahoe,je pekne a bylo daleko hezci pred dvaceti roky.Dost komercni na muj vkus.AzP.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
dvvd
Registrace: 05. 06. 2007 Příspěvky: 58 Bydliště: New York, NY
|
Zaslal: so únor 09, 2008 9:37 am Předmět: |
|
|
| To Pete: A co neni dneska komercni? Ale jinak si rada necham poradit kde je dobre nekomercni snowbordovani na zapade? Aspon budu vedet kam to naplanovat priste. Nejake tipy? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 449 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: so únor 09, 2008 7:55 pm Předmět: |
|
|
Podivej se tady: http://www.go-arizona.com/Flagstaff
Ja to mam hodinu do Flagstaff a dve hodiny autem do White mountains,kde se uzit snehu kdyz je dobra sezona a nemusis jezdit do komercnich oblasti. Lokalni lidi vedi kde jsou dobre kopce a vzdy to poznas podle aut zaparkovanych u horskych cest.Ja uz moc nelizuji,spis jezdim na mountain bikes a hodne hiking and climbing. Dnes jsme meli prvni jarni den.Bylo 62F. Bylo opravdu hezky. Ve Flagstaff nekdy snich vydrzi az do kvetna,ale zalezi na pocasi.Vcera rikali na spravach ze budeme mit letos nejlepsi rybarskou sezonu za poslednich 25 roku. Vsechny preharady jsou jiz plne a to jeste nerostal snich a Arizona ma pulku sveho snehu vetsinou az v breznu. Byli jsme dneska v Prescott national forest a potoky a ricky jen bublaji. Arizona to potrebovala,prehrady byly poloprazdne.
Kdyz jsem byl mladsi tak jsem projel cely zapad. Mammoth,Tahoe,Big Bear,Crater lake,Yosemite,Yellowstone apod. Pak z detma hodne pod stan( Mount Graham a Elephant butte lake byly nase oblibene) no a pred rokem jsem si koupil male RV a zacal jsem jezdit spis tam kde je vice klidu a mene lidi. Je to uplne neco jineho a je to fajn. Mam tam vsechny comforty ktere potrebuji.Zaprahnu prives za truck a jedem.
Ja jsem stravil vetsinu sveho casu v "pousti" a ta se me hrozne zalibila i kdyz to je take daleko vic zastavene nez pred dvaceti lety.
Ale Arizona a New mexico ma tolik peknych mist ze bych na to vse potreboval jeste jeden zivot. A to jeste nemam poradne prozkoumany Utah a Colorado. Pristi tyden jedu na tri ci ctyri dny do Palm Springs. Pocasi bude perfect..okolo 75F.V lete je tam peklo ale hodne lidi tam bydli i v lete.
Mam tam jeste par znamych tak si zahrajem tenis, zajdeme si do lazni v Desert Hot springs,do "Living desert",coz je Zoo a jako kazdy rok do Indian Canyons,kde to vypada jak v Africe. http://www.palm-springs.org/ a http://palmsprings.com/points/canyon/
AzP.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|