svatba v US versus urady v CR

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

svatba v US versus urady v CR

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema
Autor Zpráva
Anonymní

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2008 1:44 pm    Předmět: svatba v US versus urady v CR Odpovědět s citátem

Mame pred svatbou ale potrebuji do cech kvuli FU.(dane).Akceptuji ceske urady svatbu v USA jako duvod proc jsem se nemohl dostavit v radnem terminu?
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2008 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zavolej si primo na FU a nemusis tady cekat na odpoved. Rovnou se jich muzes zeptat, jestli tvoji zalezitost nejde vyrizovat korespondencne (usetris cas a penize za letenky).
sprinter
Anonymní

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2008 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zato moji situaci jen tak nekdo asi nema...
mam propadly pas, vizum mi konci za 4 mesice a nejvetsi sranda je, ze jeste k tomu musim cekat na to, az me rozvedou z predesleho manzelstvi a zase po opetovnem papirovani v Brne napisou novy oddaci list.Jak mi konzulat rekl, budu muset cekat kolem 6 mesicu na rozvod pak zase dalsich 4 -5 mesicu az dostanu novy oddaci list..pak az si muzu zadat o novy pas, coz vezme dalsi 2-3 mesice no a pak....tedy snad na novy rok 2009 az zrusi veskery viza pro EU tak se dobydu k nejakymu pasu a zacnu si teprve vyrizovat am. obcanstvi...
Nemuzu si timto vynachvalit rychlost a spolehlivost nasich ceskych uradu a ten SPEED je ohromujici. Shocked Rolling Eyes
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com