Karel Gott se nam ozenil.

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Karel Gott se nam ozenil.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding
Autor Zpráva
AzPete

Registrace: 06. 01. 2007

PříspěvekZaslal: út leden 08, 2008 11:45 pm    Předmět: Karel Gott se nam ozenil. Odpovědět s citátem

Zajimave proc v Las Vegas? Mozna jen proto aby utekl fanouskum,ale co me prekvapilo ze se Matuska ani Vondrackova neukazali.
Jsou oba na Floride.
Me Kaja take nepozval,ale ja bych stejne nejel. Byla moc velka zima i ve Vegas. Laughing
Ja jsem se zenil v Renu a to jsem byl o hodne mladsi nez je Kaja.... jsem porad o hodne mladsi nez je Kaja. No samo jim preju hodne stesti ale neco se me tam nezda? Nemusel tam jet dobyvat nejake stare fotky jako O.J.? Clovek nikdy nevi.

Musim prozradit tajemstvi. Shocked Kdyz jsem byl v Australii v roce 2003 na Magnetic Island tak jsem spal v tom samem hotylku,pokoji a posteli kde byl Kaja z Ivou mesic pred tim. Ja se to dovedel pozde,jinak bych si aspon "privlastnil" jeden polstar kde Kaja...ne..Iva polozila svoji andelskou hlavu. AzPete. Wink
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2008 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AzPete hahaha, a doufam ze mas nekde Kaju na zdi u tebe v dome, kdyz ho mas tak rad Very Happy
AzPete

Registrace: 06. 01. 2007

PříspěvekZaslal: st leden 09, 2008 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na zdi ho nemam,ale mam jeho Cd collection k jeho 65,narozeninam.
Moje Mati byla fanynka,pro ni byl Kaja #1. Kdyz se to tak vezme tak z Ceskych zpevaku nikdo nedosahne uspech a slavu co Karel dokazal.
Stejne jako nikdo nenahradi Beatles. Doufam ze nikoho nemusim otravovat statistikama."The long and winding road"... AzPete. Cool
http://www.novinky.cz/clanek/130414-gottovy-fanynky-karel-nas-zradil.html
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com