|
|
| Autor |
Zpráva |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 620 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: út leden 08, 2008 11:45 pm Předmět: Karel Gott se nam ozenil. |
|
|
Zajimave proc v Las Vegas? Mozna jen proto aby utekl fanouskum,ale co me prekvapilo ze se Matuska ani Vondrackova neukazali.
Jsou oba na Floride.
Me Kaja take nepozval,ale ja bych stejne nejel. Byla moc velka zima i ve Vegas.
Ja jsem se zenil v Renu a to jsem byl o hodne mladsi nez je Kaja.... jsem porad o hodne mladsi nez je Kaja. No samo jim preju hodne stesti ale neco se me tam nezda? Nemusel tam jet dobyvat nejake stare fotky jako O.J.? Clovek nikdy nevi.
Musim prozradit tajemstvi. Kdyz jsem byl v Australii v roce 2003 na Magnetic Island tak jsem spal v tom samem hotylku,pokoji a posteli kde byl Kaja z Ivou mesic pred tim. Ja se to dovedel pozde,jinak bych si aspon "privlastnil" jeden polstar kde Kaja...ne..Iva polozila svoji andelskou hlavu. AzPete.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 519 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: st leden 09, 2008 6:06 pm Předmět: |
|
|
AzPete hahaha, a doufam ze mas nekde Kaju na zdi u tebe v dome, kdyz ho mas tak rad  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 620 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: st leden 09, 2008 7:54 pm Předmět: |
|
|
Na zdi ho nemam,ale mam jeho Cd collection k jeho 65,narozeninam.
Moje Mati byla fanynka,pro ni byl Kaja #1. Kdyz se to tak vezme tak z Ceskych zpevaku nikdo nedosahne uspech a slavu co Karel dokazal.
Stejne jako nikdo nenahradi Beatles. Doufam ze nikoho nemusim otravovat statistikama."The long and winding road"... AzPete.
http://www.novinky.cz/clanek/130414-gottovy-fanynky-karel-nas-zradil.html |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|