Holandsko

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Holandsko
Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 16, 17, 18  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Kde se zije nejlepe?
Autor Zpráva
Pisk
Anonymní

PříspěvekZaslal: út leden 01, 2008 2:40 pm    Předmět: Holandsko Odpovědět s citátem

Takze nejprve: Vse nejlepsi v Novem Roce,hodne stesti, zdravi a zivotni pohody Vam vsem zasila PISKLE.
A ted k veci.Nezil jste nekdy nekdo v Holandsku?
A pokud ne,tak zkuste vyhrabat pro me, prosim nejakou tu web adresu.Neco jsem jiz nasla,ale nebranim se dalsim virtualnim informacim.
Pa a dekuji
Rumburak

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: út leden 01, 2008 3:10 pm    Předmět: Re: Holandsko Odpovědět s citátem

Pisk napsal:
Takze nejprve: Vse nejlepsi v Novem Roce,hodne stesti, zdravi a zivotni pohody Vam vsem zasila PISKLE.
A pokud ne,tak zkuste vyhrabat pro me, prosim nejakou tu web adresu.Neco jsem jiz nasla,ale nebranim se dalsim virtualnim informacim.
Pa a dekuji

Piskle, tady jsem nasel jednu stranku.
http://portal.mpsv.cz/eures/prace_v_eu/zeme/nizozemi/
Doufam ze ti to trochu pomuze.
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: út leden 01, 2008 8:43 pm    Předmět: Re: Holandsko Odpovědět s citátem

Pisk napsal:
Pa a dekuji

Ahoj Pískle.
Jakou web adresu? O čem? Co hledáš?
Anonymní

PříspěvekZaslal: st leden 02, 2008 6:49 am    Předmět: Re: Holandsko Odpovědět s citátem

pdmlynek napsal:
Pisk napsal:
Pa a dekuji

Ahoj Pískle.
Jakou web adresu? O čem? Co hledáš?

Pdmlynku.
Vse o Holandsku.Hlavne co vse stoji.Bydleni,jidlo,gas...proste vse.
Chtela bych si udelat o teto zemi trosku obrazek.
Piskle
Anonymní

PříspěvekZaslal: st leden 02, 2008 6:53 am    Předmět: Re: Holandsko Odpovědět s citátem

Rumburak napsal:
Pisk napsal:
Pa a dekuji

Piskle, tady jsem nasel jednu stranku.
http://portal.mpsv.cz/eures/prace_v_eu/zeme/nizozemi/
Doufam ze ti to trochu pomuze.

Jooooooooo Rumburaku.Super.Dobry link.Neco uz jsem zjistila predtim,ale tato webka mi rozsirila vedomosti a presvedcila o tom,o cem jsem nebyla presvedcena na 100%.I kdyz 100% nikdy neni,tak 99.9%.
Diky Wink
Piskle
P.S. pardon,neni cas se zaregistrovat. Razz
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: st leden 02, 2008 9:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Me osobne se v Holandsku nelibilo, vse drahe, male, je to tam takove divne. Proste nevim. Radeji bych bydlel ve Svedsku , Dansku nebo Finsku.
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: st leden 02, 2008 12:25 pm    Předmět: Re: Holandsko Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:

Pdmlynku.
Vse o Holandsku.Hlavne co vse stoji.Bydleni,jidlo,gas...proste vse.
Chtela bych si udelat o teto zemi trosku obrazek.
Piskle

Už Ti rozumím. Bež na www.google.com . Do hledače si dej slovo holandsko nebo Holland.
dvvd

Registrace: 05. 06. 2007

PříspěvekZaslal: st leden 02, 2008 2:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BUCKETHEAD napsal:
Me osobne se v Holandsku nelibilo, vse drahe, male, je to tam takove divne. Proste nevim. Radeji bych bydlel ve Svedsku , Dansku nebo Finsku.

Me se treba Amsterdam libil, hlavne jak tam vsichni jezdi na kole, ale zit bych tam teda taky nechtela, to vazne radsi Seversky zeme Smile
Anonymní

PříspěvekZaslal: st leden 02, 2008 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BUCKETHEAD napsal:

Dobre.Tak blize vysvetli Bucket a Dvvd z jakych duvodu by jste tam nebydleli.To me dost zajima.Mate osobni zkusenosti,tak se s nimi podelte se mnou.Rada uvitam detaily.
Ja koukam na to,kde je prace v manzelove oboru a kde je jednoduche pracovat(prac.povoleni,soc. zazemi..atd.)
Severske zeme jsem jeste neprolezla(po netu),ale tam je asi dost velka kosa pro manzelovu praci.
P.S. asi me uz hrabe Laughing
Piskle
BUCKETHEAD

PříspěvekZaslal: st leden 02, 2008 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Piskle,
Muj bracha zije uz nekolik let v Belgii a ten system tam je hodne podobnej Holandsku.
Ja jsem tam nezil, ale z pocitu kdyz jsem tam byl jsem se necitil nejlepe. Vsichni tam hulej, a je to tam prearabovani a preafricovani.....hahaha
Vsude bordel na ulici atd. Ja kdyz jsem byl ve Svedsku tak super, maji tam super socialni zabezpeceni a vsichni mluvi dobre anglicky.
Vy urcite Vlamsky nebo holandsky neumite ze?
Bucky
Rumburak

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: st leden 02, 2008 10:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:

Severske zeme jsem jeste neprolezla(po netu),ale tam je asi dost velka kosa pro manzelovu praci.
P.S. asi me uz hrabe Laughing
Piskle

Je tam zrejme stejna zima jako v Kanade. Wink
Ale zato severske zeme maji vyhodu, ze je to blize do Cech, nez z USA.
AzPete

Registrace: 06. 01. 2007

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2008 1:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Piskle. Jses porad na Floride?
Co skusit Aljasku.
Tam je a bude vzdy hodne prace. Jsou oblasti jako Juneau,ktere skoro ani nemrznou.
Slysel jsem ze i kdys ses ilegal tak Ti daji GC,protoze potrebuji lidi a stoji to moc posilat ilegaly do..proste vsude.
No a zase to neni tak daleko za Rumburakem a za mnou se vohrat,kdyz bude moc mrznout. Ale to by nemel byt problem...s dnesnim "Climate warming".
Alaska ma budoucnost. Kdyby me bylo aspon o 5 roku min,tak jsem v Juneau a kopam zaklady. AzPete. Cool
dvvd

Registrace: 05. 06. 2007

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2008 6:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No presne to sem chtela, lidi tam desne hulej hehe a sou takovy nezodpovedny a desne flegmaticky to me vytacilo, ze tam treba v praci nikdo nic neresil dokud nebyl pruser! Taky treba Amsterdam desne smrdi. Nevim me ta zeme proste nakym zpusobem nezaujala, nevim presne kde v Holandsku bys chtela zit, ale treba Amsterdam ani Roterdamm na me zadnou atmosferou nedychl. Navic Holandani mi prisly desne studeni a uzavreni vuci cizincum. Ale to je jen moje zkusenost, milion ruznych lidi a kazdy ma rad neco jineho. Takze jestli si tam fakt nikdy nebyla tak to urcite zkus, bude to zkusenost
BUCKETHEAD

PříspěvekZaslal: čt leden 03, 2008 12:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Karbous,
hahaha, dalsi general.
Bush jde pryc a myslim si ze v USA je stale lepsi zivot nez kdekoliv v Evrope, pokud nejsi zadnej Idiot. BTW v Evrope koukaj na Cechy hodne pres prsty, takze take it easy...
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne leden 06, 2008 3:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AzPete napsal:
Piskle. Jses porad na Floride?
Co skusit Aljasku.
Tam je a bude vzdy hodne prace. Jsou oblasti jako Juneau,ktere skoro ani nemrznou.
Slysel jsem ze i kdys ses ilegal tak Ti daji GC,protoze potrebuji lidi a stoji to moc posilat ilegaly do..proste vsude.
No a zase to neni tak daleko za Rumburakem a za mnou se vohrat,kdyz bude moc mrznout. Ale to by nemel byt problem...s dnesnim "Climate warming".
Alaska ma budoucnost. Kdyby me bylo aspon o 5 roku min,tak jsem v Juneau a kopam zaklady. AzPete. Cool

Pete...jeste jsem stale na slunne,teple Floride.
Aljasku?? Jezisi marjaaaaaaaaa.
My asi pujdeme zpet do Evropy.A me se taaaaaak nechce.Opravdu ne.Ale co tady?? Vzdyt dceri je pres 21 a nemuze tu nic.A me je ji moc lito.A my tu nemuzeme temer nic take.
Koukala jsem na Anglii.Tam je shanka po svarecich jako v USA po dolarech.. Laughing
2000 liber za mesic. Ale ja bych musela zit s deckama v CR a to ja nechci. Ja chci byt tady.V USA.
Co mam ku*va delat!!!
Piskle
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Kde se zije nejlepe? Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 16, 17, 18  Další
Strana 1 z 18

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com