prace v USA

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

prace v USA

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zustat nebo jet domu?

jakou mas sanci najit praci v USA kdyz ti je 18.let?
jako letecky mechanik
44%
 44%  [ 4 ]
umyvac nadobi
33%
 33%  [ 3 ]
zadnou
22%
 22%  [ 2 ]
Celkem hlasů : 9

Autor Zpráva
Henek

Registrace: 12. 03. 2005

PříspěvekZaslal: po srpen 23, 2010 8:41 pm    Předmět: prace v USA Odpovědět s citátem

prace kdyz neumis dobre anglicky
Henek

Registrace: 12. 03. 2005

PříspěvekZaslal: út srpen 24, 2010 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pro letecky mechanik hlasoval asi Mlynek aby toho kluka povzbudil Very Happy
zuzi63

Registrace: 28. 02. 2010

PříspěvekZaslal: út srpen 24, 2010 11:52 pm    Předmět: prace v USA Odpovědět s citátem

Henek napsal:
Very Happy Very Happy Very Happy
Rumburak

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: st srpen 25, 2010 6:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Henek napsal:

Pro toho mechanica jsem hlasoval ja Wink
At ma kluk radost...
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: st srpen 25, 2010 7:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele, já myslím že je zde hodně negativity vůči tomu klukovi. Jestliže má 16 let, tak má celý život před sebou, a může dokázat věci o kterým se nám ani nezdá. Může se z něho stát letecký mechanik? Nevím, nemůžu jeho situaci tak dobře posoudit, i když bych přiznal že to není tak dobrá naděje. Ale to neznamená že nemá žádnou; hodně lidí jsou velice úspěšní i přesto že jim staří lidi říkali že to nejde.
PiPi

Registrace: 03. 12. 2008

PříspěvekZaslal: st srpen 25, 2010 9:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pdmlynek napsal:
Hele, já myslím že je zde hodně negativity vůči tomu klukovi. Jestliže má 16 let, tak má celý život před sebou, a může dokázat věci o kterým se nám ani nezdá. Může se z něho stát letecký mechanik? Nevím, nemůžu jeho situaci tak dobře posoudit, i když bych přiznal že to není tak dobrá naděje. Ale to neznamená že nemá žádnou; hodně lidí jsou velice úspěšní i přesto že jim staří lidi říkali že to nejde.

zuzi63

Registrace: 28. 02. 2010

PříspěvekZaslal: st srpen 25, 2010 10:49 am    Předmět: prace v USA Odpovědět s citátem

pdmlynek napsal:

Ja jsem zadnou negativitu nenasla,naopak napsali jsme mu spoustu odpovedi-dozvedel se opravdu toho hodne.
mne by spis zajimalo-zda-li v USA jiz byl,anebo proc tam tak strasne chce?Mozna,ze je to jen takove mladistve prani.Ja osobne si myslim,ze kdo tam chce,tak by si mel napred USA okouknout-realita muze byt jina,jak v televizi,v casopisech.Zdravi vsechny Zuzka
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st srpen 25, 2010 11:36 am    Předmět: Re: prace v USA Odpovědět s citátem

zuzi63 napsal:

Ja jsem zadnou negativitu nenasla,naopak napsali jsme mu spoustu odpovedi-dozvedel se opravdu toho hodne.

Souhlas, Henek z toho ma trochu srandu, ale jinak z toho neni nutne delat velblouda.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zustat nebo jet domu? Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum - rare free community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic