|
|
| jakou mas sanci najit praci v USA kdyz ti je 18.let? |
| jako letecky mechanik |
|
44% |
[ 4 ] |
| umyvac nadobi |
|
33% |
[ 3 ] |
| zadnou |
|
22% |
[ 2 ] |
|
| Celkem hlasů : 9 |
|
| Autor |
Zpráva |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 979 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: po srpen 23, 2010 8:41 pm Předmět: prace v USA |
|
|
| prace kdyz neumis dobre anglicky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 979 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: út srpen 24, 2010 6:24 pm Předmět: |
|
|
pro letecky mechanik hlasoval asi Mlynek aby toho kluka povzbudil  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
zuzi63
Registrace: 28. 02. 2010 Příspěvky: 380 Bydliště: Passau,BRD
|
Zaslal: út srpen 24, 2010 11:52 pm Předmět: prace v USA |
|
|
| Henek napsal: | pro letecky mechanik hlasoval asi Mlynek aby toho kluka povzbudil  |  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
Registrace: 24. 12. 2006 Příspěvky: 2106 Bydliště: Kanada (ostrov Vancouver)
|
Zaslal: st srpen 25, 2010 6:50 am Předmět: |
|
|
| Henek napsal: | pro letecky mechanik hlasoval asi Mlynek aby toho kluka povzbudil  |
Pro toho mechanica jsem hlasoval ja
At ma kluk radost... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 2639 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: st srpen 25, 2010 7:14 am Předmět: |
|
|
| Hele, já myslím že je zde hodně negativity vůči tomu klukovi. Jestliže má 16 let, tak má celý život před sebou, a může dokázat věci o kterým se nám ani nezdá. Může se z něho stát letecký mechanik? Nevím, nemůžu jeho situaci tak dobře posoudit, i když bych přiznal že to není tak dobrá naděje. Ale to neznamená že nemá žádnou; hodně lidí jsou velice úspěšní i přesto že jim staří lidi říkali že to nejde. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PiPi
Registrace: 03. 12. 2008 Příspěvky: 403
|
Zaslal: st srpen 25, 2010 9:17 am Předmět: |
|
|
| pdmlynek napsal: | | Hele, já myslím že je zde hodně negativity vůči tomu klukovi. Jestliže má 16 let, tak má celý život před sebou, a může dokázat věci o kterým se nám ani nezdá. Může se z něho stát letecký mechanik? Nevím, nemůžu jeho situaci tak dobře posoudit, i když bych přiznal že to není tak dobrá naděje. Ale to neznamená že nemá žádnou; hodně lidí jsou velice úspěšní i přesto že jim staří lidi říkali že to nejde. |
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
zuzi63
Registrace: 28. 02. 2010 Příspěvky: 380 Bydliště: Passau,BRD
|
Zaslal: st srpen 25, 2010 10:49 am Předmět: prace v USA |
|
|
| pdmlynek napsal: | | Hele, já myslím že je zde hodně negativity vůči tomu klukovi. Jestliže má 16 let, tak má celý život před sebou, a může dokázat věci o kterým se nám ani nezdá. Může se z něho stát letecký mechanik? Nevím, nemůžu jeho situaci tak dobře posoudit, i když bych přiznal že to není tak dobrá naděje. Ale to neznamená že nemá žádnou; hodně lidí jsou velice úspěšní i přesto že jim staří lidi říkali že to nejde. |
Ja jsem zadnou negativitu nenasla,naopak napsali jsme mu spoustu odpovedi-dozvedel se opravdu toho hodne.
mne by spis zajimalo-zda-li v USA jiz byl,anebo proc tam tak strasne chce?Mozna,ze je to jen takove mladistve prani.Ja osobne si myslim,ze kdo tam chce,tak by si mel napred USA okouknout-realita muze byt jina,jak v televizi,v casopisech.Zdravi vsechny Zuzka |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 2053 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: st srpen 25, 2010 11:36 am Předmět: Re: prace v USA |
|
|
| zuzi63 napsal: |
Ja jsem zadnou negativitu nenasla,naopak napsali jsme mu spoustu odpovedi-dozvedel se opravdu toho hodne.
|
Souhlas, Henek z toho ma trochu srandu, ale jinak z toho neni nutne delat velblouda. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|