|
Autor |
Zpráva |
BARON PRASIL Kanada Mod
Registrace: 30. 12. 2006 Příspěvky: 1623
|
Zaslal: st červenec 31, 2013 9:42 am Předmět: |
|
|
Krbry napsal: | BARON PRASIL napsal: | Krbry napsal: | BARON PRASIL napsal: | Krbry napsal: | Víš když ono je to trochu složitější.
Já s ní v kontaktu nejsem, jen že nás občas přijede do Čech navštívit a to ještě ne přímo za mnou.
Ale jak říkám zajímá mě hlavně názor na to s tou školou a vůbec vše co co se říká. Např Amerika je nej. atd. Tak jen jestli náhodou neni někdo kdo by měl nějáké jiné zkušenosti. |
Co si nejdriv trochu procist forum  |
Asi takhle včera jsem tu nad tím strávil asi 2 a půl hodiny a dozvěděl se dost i jsem se dokonce někde pobavil, ale odpověď na mojí základní otázku ne.  |
Nikdo ti nic konkretniho nenapise
Kdyby to bylo jednoduchy, tak by v USA uz zila pulka CR  |
No co stejně se toho nevzdám! |
Kdysi jsem tady pridal blog jedny holky, tak si ho muzes precist, mozna tam najdes nejaky rady a napady
http://misa-usa.blog.cz/
Hlavne jestli mas na cestu dost penez
Tohle jsi cetl?
http://www.chicago-cz.com/forum/viewtopic-8063.html |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krbry Anonymní
|
Zaslal: st červenec 31, 2013 2:48 pm Předmět: |
|
|
BARON PRASIL napsal: | Krbry napsal: | BARON PRASIL napsal: | Krbry napsal: | BARON PRASIL napsal: | Krbry napsal: | Víš když ono je to trochu složitější.
Já s ní v kontaktu nejsem, jen že nás občas přijede do Čech navštívit a to ještě ne přímo za mnou.
Ale jak říkám zajímá mě hlavně názor na to s tou školou a vůbec vše co co se říká. Např Amerika je nej. atd. Tak jen jestli náhodou neni někdo kdo by měl nějáké jiné zkušenosti. |
Asi takhle včera jsem tu nad tím strávil asi 2 a půl hodiny a dozvěděl se dost i jsem se dokonce někde pobavil, ale odpověď na mojí základní otázku ne.  |
Kdysi jsem tady pridal blog jedny holky, tak si ho muzes precist, mozna tam najdes nejaky rady a napady
Tohle jsi cetl?
No ten Au-pair o tom jsem tu už něco četl a i jsem si k němu něco našel. To mi příjde jako dost dobrý začátek a co se týče toho vlogu tak díky jěště si to pořádně pročtu, přecejen je toho trochu víc.
A co se týče peněz, jak to myslíš dost? Jako na to abych tam přežil než si najdu nějáký ten Au-pair atd.?? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BARON PRASIL Kanada Mod
|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 9:32 am Předmět: |
|
|
Krbry napsal: | BARON PRASIL napsal: | Krbry napsal: | BARON PRASIL napsal: | Krbry napsal: | BARON PRASIL napsal: | Krbry napsal: | Víš když ono je to trochu složitější.
Tohle jsi cetl?
No ten Au-pair o tom jsem tu už něco četl a i jsem si k němu něco našel. To mi příjde jako dost dobrý začátek a co se týče toho vlogu tak díky jěště si to pořádně pročtu, přecejen je toho trochu víc.
A co se týče peněz, jak to myslíš dost? Jako na to abych tam přežil než si najdu nějáký ten Au-pair atd.?? |
Penize jsou vzdycky potreba
Tady si muzes precist jinou stranku o USA
http://chcidoameriky.cz/touzite-stravit-prazdniny-v-americe-vyrazte-nabrat-zkusenosti-jako-taborovy-instruktor-nebo-vedouci-fat-campu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krbry Anonymní
|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 4:12 pm Předmět: |
|
|
Opravdu hodně děkuju za ten Link. Very Happy
Ty stránky jsou super a je tam toho opravdu hodně, akorát mě těď trošku zarazilo, že pokud chci jet legálně do ameriky, tak jediná možnost je zelená karta?
Sice se mě to ještě moc netýká, protože střední ještě nemám, ale jen se chci ujistit, je to tak ???
A omlouvám se překlikl a založil to také jako nové téma.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lynnet Moderator
Registrace: 13. 07. 2006 Příspěvky: 3637 Bydliště: CA
|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 8:42 pm Předmět: |
|
|
Krbry napsal: | Opravdu hodně děkuju za ten Link. Very Happy
Ty stránky jsou super a je tam toho opravdu hodně, akorát mě těď trošku zarazilo, že pokud chci jet legálně do ameriky, tak jediná možnost je zelená karta?
Sice se mě to ještě moc netýká, protože střední ještě nemám, ale jen se chci ujistit, je to tak ???
A omlouvám se překlikl a založil to také jako nové téma.  |
ne legalne vycestovat do USA MUZES I jako turista bud na Esta,turisticka viza nebo student,jde to I v ramci stredni skoly. I V TVEM VEKU TEDA MUZES LEGALNE VYCESTOVAT do USA na omezenou dobu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krbry Anonymní
|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 9:22 pm Předmět: |
|
|
Jasně no, ale pokud bych tam chtěl žít, tak mi to je asi k ničemu co?? Jako student tam sice můžu ale to je asi stejně jen jako stáž nebo něco takovýho.
Myslel jsem jako přestšhovat se tam a žít tam. Že je možnost jen ta zelená karta asi co? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BARON PRASIL Kanada Mod
|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 9:28 pm Předmět: |
|
|
Ivana_K napsal: | Ale to jsi tam přijel ještě za komančů, ne? |
Henek prijel az v roce 1990  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BARON PRASIL Kanada Mod
|
Zaslal: čt srpen 01, 2013 9:33 pm Předmět: Re: Rada |
|
|
Krbry napsal: | Mno teta tam bydlela a říkala že je to super, jsou tam vic přátelští lidé atd, akorát prý ten začátek byl pro ní těžkej ale ze jinak je to super. A proto se ptám, protože by mě to zajímalo nejaka rada i od jinych lidí. |
Tady v tom prispevku pises:
Teta tam bydlela...
To znamena, ze uz tam nebydli  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krbry Anonymní
|
Zaslal: pá srpen 02, 2013 5:57 am Předmět: Re: Rada |
|
|
BARON PRASIL napsal: | Krbry napsal: | Mno teta tam bydlela a říkala že je to super, jsou tam vic přátelští lidé atd, akorát prý ten začátek byl pro ní těžkej ale ze jinak je to super. A proto se ptám, protože by mě to zajímalo nejaka rada i od jinych lidí. |
Teta tam bydlela...
Zmena?? o.O
Ona tam furt bydlí, ale jak jsem psal nejsem s ní v kontaktu.... w/e
Baron prášil asi moc lidi nemusí.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BARON PRASIL Kanada Mod
|
Zaslal: pá srpen 02, 2013 9:13 am Předmět: Re: Rada |
|
|
Krbry napsal: | BARON PRASIL napsal: | Krbry napsal: | Mno teta tam bydlela a říkala že je to super, jsou tam vic přátelští lidé atd, akorát prý ten začátek byl pro ní těžkej ale ze jinak je to super. A proto se ptám, protože by mě to zajímalo nejaka rada i od jinych lidí. |
Teta tam bydlela...
Zmena?? o.O
Ona tam furt bydlí, ale jak jsem psal nejsem s ní v kontaktu.... w/e
Baron prášil asi moc lidi nemusí.  |
Nejlepsi ji napsat a poprosit ji o rady
I kdyz ji nemas rad  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nikl Anonymní
|
Zaslal: pá srpen 02, 2013 8:53 pm Předmět: Re: Rada |
|
|
BARON PRASIL napsal: | I kdyz ji nemas rad  |
On nekde napsal, ze ji nema rad? To jsem asi prehledl. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BARON PRASIL Kanada Mod
|
Zaslal: pá srpen 02, 2013 9:39 pm Předmět: Re: Rada |
|
|
Nikl napsal: | BARON PRASIL napsal: | I kdyz ji nemas rad  |
On nekde napsal, ze ji nema rad? To jsem asi prehledl. |
Krby napsal toto:
Takze rodina jak ma bejt
Proc asi jeho teta prijede navsitvit jen nektere pribuzne
Mozna ze je nema v lasce anebo to muze byt i opacne
To nam dotycny zrejme nenapise, protoze sem zamozrejme nechce tahat rodinny drby  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krbry Anonymní
|
Zaslal: so srpen 03, 2013 6:48 am Předmět: |
|
|
Mno tak abych to uved na pravou míru. Doře neni to tak uplně teta, i když jí tak říkáme. Víceméně je to mámi a mojí pravé tety nejlepší kamarádka z dětství a znají se něco přes 30 let. No a prostě vždy když přijela do Čech tak se tu stavila ale pouze bud za mamou nebo tetou, protože teta jeste pred rokem bydlela na druhem konci republiky. Takže se nediv že jsem jí viděl tak málokrát, ale je pravda ze bych se mel omluvit, ze jsem to spatne vylíčil. Já osobně máminu kamarádku (Tetu) mám rád, protože je to super člověk, takže to neni tak jako že by sem jí nemusel. Ale jak říkám musel bych se po kontaktech zeptat protoze uz jsem jí tak 2-3 roky neviděl.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nikl Anonymní
|
Zaslal: so srpen 03, 2013 8:14 am Předmět: |
|
|
Krbry napsal: | Mno tak abych to uved na pravou míru. |
V poho.
My vime, co je Baron Prasil zac. On je to stary morous a tak hleda na ostatnich to spatne, aby si zlepsil naladu. Navic je to "Kanadan", takze do diskusi o USA chodi spise jen prudit. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krbry Anonymní
|
Zaslal: so srpen 03, 2013 8:42 am Předmět: |
|
|
Nikl napsal: | Krbry napsal: | Mno tak abych to uved na pravou míru. |
V poho.
My vime, co je Baron Prasil zac. On je to stary morous a tak hleda na ostatnich to spatne, aby si zlepsil naladu. Navic je to "Kanadan", takze do diskusi o USA chodi spise jen prudit. |
No tak já mu to nevyčítám. Je to jeho charakter a káždý jsme prostě nějáky. Ale kdyz uz je tu ten "Morous", tak by mi treba mohl říct proc je Kanada lepší než USA ?? Protože to by mě taky zajímalo a předpokládám že dostat se do USA bude stejně těžký jako do USA.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BARON PRASIL Kanada Mod
|
Zaslal: so srpen 03, 2013 8:58 am Předmět: |
|
|
Nikl napsal: | Krbry napsal: | Mno tak abych to uved na pravou míru. |
V poho.
Pisu sem hlavne abych prudil tebe , ty Americane , protoze ty se vzdy naseres do ceho nemas  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Clayton Veteran
Registrace: 09. 08. 2009 Příspěvky: 1016
|
Zaslal: so srpen 03, 2013 10:39 am Předmět: |
|
|
Krbry napsal: | Protože to by mě taky zajímalo a předpokládám že dostat se do USA bude stejně těžký jako do USA.  |
Do Kanady je to o něco snazší. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krbry Anonymní
|
Zaslal: so srpen 03, 2013 10:52 am Předmět: |
|
|
Clayton napsal: | Krbry napsal: | Protože to by mě taky zajímalo a předpokládám že dostat se do USA bude stejně těžký jako do USA.  |
Do Kanady je to o něco snazší. |
Ježiši já se přepsal....
No co pochopil jsi to dobře, alespoň někdo. A proč je to snažší?? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krbry Anonymní
|
Zaslal: so srpen 03, 2013 10:53 am Předmět: |
|
|
.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marcibrno
Registrace: 02. 06. 2007 Příspěvky: 114 Bydliště: Orange County,CA
|
Zaslal: so srpen 03, 2013 7:27 pm Předmět: Kanada |
|
|
No do Kanady je snazsi se dostat nez do USA, protoze je vic praci a odborniku, ktere Kanada chce. Hodne lidi nechce bydlet v Kanada na severu tak nabizi pracovni viza a moznost obcanstvi treba pro zdravotni sestry, maji celkem 60 ruznych programu jak tam prijet legalne. Musis byt ale ochotny bydlet a pracovat vetsinou nekde na severu po 2-3 roky.
Muzes si o tom precist na officialnich strankach:
http://www.cic.gc.ca/english/index-int.asp |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krbry Anonymní
|
Zaslal: so srpen 03, 2013 8:04 pm Předmět: Re: Kanada |
|
|
Marcibrno napsal: | No do Kanady je snazsi se dostat nez do USA, protoze je vic praci a odborniku, ktere Kanada chce. Hodne lidi nechce bydlet v Kanada na severu tak nabizi pracovni viza a moznost obcanstvi treba pro zdravotni sestry, maji celkem 60 ruznych programu jak tam prijet legalne. Musis byt ale ochotny bydlet a pracovat vetsinou nekde na severu po 2-3 roky.
Muzes si o tom precist na officialnich strankach:
http://www.cic.gc.ca/english/index-int.asp |
Opravdu díky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BARON PRASIL Kanada Mod
|
Zaslal: so srpen 03, 2013 9:19 pm Předmět: |
|
|
Krbry napsal: | Nikl napsal: | Krbry napsal: | Mno tak abych to uved na pravou míru. |
V poho.
No tak já mu to nevyčítám. Je to jeho charakter a káždý jsme prostě nějáky. Ale kdyz uz je tu ten "Morous", tak by mi treba mohl říct proc je Kanada lepší než USA ?? Protože to by mě taky zajímalo a předpokládám že dostat se do USA bude stejně těžký jako do USA.  |
Pises jak Hurvajz a pak se divis, ze si z tebe delam prdel
Nejdriv si psal ze mas v USA tetu, pak to teta nebyla
Ted zase chces do Kanady Vis vubec co chces
Co si precist sekci Kanada a kdyz tam nic nenajdes, tak se pak ptej  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BARON PRASIL Kanada Mod
|
Zaslal: so srpen 03, 2013 9:26 pm Předmět: Re: USA |
|
|
John36 napsal: | Ahoj trni a pavekD je mi taky 16 let a chci se již dlouhou dobu odstěhovat do USA co nejdřív ale prvně dodělám střední školu. Pokud víte víc o bydlení nebo možnosti se odstěhovat do USA tak napište na email fisp(zavinAC)seznam.cz |
Se to tady nejak rozjelo s tema Hurvajzema  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krbry Anonymní
|
Zaslal: so srpen 03, 2013 9:56 pm Předmět: |
|
|
To víš "Morousi" já se jen snažím zvážit všechny možnosti, přecejen musíš uznat že do Ameriky se asi jen tak nedostanu, abych tam mohl žít.
A promiň že jsem línej chodit na kanadu, když už vím že jsou tu lidi jako ty.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig Editor
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 8998 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: so srpen 03, 2013 10:40 pm Předmět: |
|
|
Toto je fakt otresna debata  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BARON PRASIL Kanada Mod
|
Zaslal: so srpen 03, 2013 11:03 pm Předmět: |
|
|
Krbry napsal: |
A promiň že jsem línej chodit na kanadu, když už vím že jsou tu lidi jako ty.  |
Nebud linej a tu Kanadu si precti
A umis alespon trochu anglicky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BARON PRASIL Kanada Mod
|
Zaslal: so srpen 03, 2013 11:04 pm Předmět: |
|
|
Big_Rig napsal: | Toto je fakt otresna debata  |
A co ty jsi tady zajimavyho pridal  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig Editor
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 8998 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: ne srpen 04, 2013 1:56 am Předmět: |
|
|
A ty si myslis, ze cokoli, co sem ty pises. je nejak zajimave? Zase jsi ve vlakne, kde naprosto nemas co rict, zase jenom drzkujes a meles pantem na prazdno, jenom aby ses udelal dulezitym. Konecne se kluk zepta na neco, co bys mohl vedet, na Kanadu. Misto, aby jsi konecne napsal neco uzitecneho, tak zase jenom blbe zvanis
Kdyby jsi aspon byl vdecny za to, ze se ten kluk s tebou bavi, ale ty do nej jen rejes. Bud vdecny, ze sem ti hurvajzove chodi a ctou ty tvoje bludy ... nez jim dojde, ze nic nevis a leze na tebe senilita. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krbry Anonymní
|
Zaslal: ne srpen 04, 2013 6:02 am Předmět: |
|
|
Tak upřímně máš trochu pravdu, ale tak každej jsme nějákej, tak se prostě někdo cítí dobře když si může z ostatních střílet. Very Happy
Ohledně Kanady si tak určitě zajdu, ale vy dva vypadáte jako by jste se opravdu znali a moc se nemusely. Confused
Zase nadruhou stranu jsem rád, že tu je alespoň nějáký ten "Baron", přecijen alespoň mi někdo odpoví.......
Ještě jsem tu snad nezahlíd Moderátora Ameriky ani ni podobnýho, teda pokud to existuje. A anglicky se učim a nechci uplně řikat že umim, ale než dostuduju jsou to ještě 3 roky, teda pokud mě nevykopnou.
Chtěl bych si udělat minymálně státnice z Aj, takže asi tak. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BARON PRASIL Kanada Mod
|
Zaslal: ne srpen 04, 2013 8:52 am Předmět: |
|
|
Big_Rig napsal: | A ty si myslis, ze cokoli, co sem ty pises. je nejak zajimave? Zase jsi ve vlakne, kde naprosto nemas co rict, zase jenom drzkujes a meles pantem na prazdno, jenom aby ses udelal dulezitym. Konecne se kluk zepta na neco, co bys mohl vedet, na Kanadu. Misto, aby jsi konecne napsal neco uzitecneho, tak zase jenom blbe zvanis
Kdyby jsi aspon byl vdecny za to, ze se ten kluk s tebou bavi, ale ty do nej jen rejes. Bud vdecny, ze sem ti hurvajzove chodi a ctou ty tvoje bludy ... nez jim dojde, ze nic nevis a leze na tebe senilita. |
Krby chtel abych mu sehnal neco o Kanade Co mu asi muzu napsat, kdyz ani nenapsal co umi, v cem je sikovnej, jestli ma nejaky remeslo, nebo nejakou vyznamnou skolu
Ty se taky pored seres do sekce Kanada a vis o ni uplny kulovy  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|