zmena jmena

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

zmena jmena

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding
Autor Zpráva
Anonymní

PříspěvekZaslal: po duben 09, 2007 6:45 pm    Předmět: zmena jmena Odpovědět s citátem

Zdravim!!!

Chci se zeptat. Pri samotnem svatebnim obradu v US...budou se me uz tam ptat, jestli si hodlam zmenim jmeno na manzelovo? Nebo se tohle vse vyrizuje nezavisle na obradu pozdeji? Jestli pozdeji, v ktere fazi procesu je to nejlepsi udelat? Myslim tim, treba az po interview??? Dekuji Vam
Anonymní

PříspěvekZaslal: po duben 09, 2007 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na to se te ptaji pri zadosti o marriage licence, tudiz jeste pred samotnym svatebnim obradem.
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: po duben 09, 2007 7:05 pm    Předmět: Re: zmena jmena Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Zdravim!!!

Chci se zeptat. Pri samotnem svatebnim obradu v US...budou se me uz tam ptat, jestli si hodlam zmenim jmeno na manzelovo? Nebo se tohle vse vyrizuje nezavisle na obradu pozdeji? Jestli pozdeji, v ktere fazi procesu je to nejlepsi udelat? Myslim tim, treba az po interview??? Dekuji Vam

V CA se nikdo na nic neptal. Jmeno si muzes zmenit kdykoliv se ti bude chtit.
Anonymní

PříspěvekZaslal: po duben 09, 2007 8:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takze, jestli uz pred svatbou nahlasim, ze si chci zmenit jmeno na manzelovo. Znamena to ze po svatbe uz toto jmeno bude platnym a budu pak vsechny zadosti a formulare, ktere budu posilat na imigracni, vyplnovat pod mym novym jmenem s novym podpisem? Jedna se mi o co potom vyplnovat do formularu, protoze jsem si myslela, ze jmeno bude opravdu zmenene, az si ho zmenim v cr. Mam v tom zmatek, pak vsechny me ID budou k nicemu, kdybych mela jine jmeno. Vim, ze je moznost si ho zmenit kdykoliv potom, ale chtela bych to uz co nejdrive, jen pak nechci nadelat paseku a komplickace s uredniky. Jak to teda obvykle probiha? Dekuju mockrat!
MW

Registrace: 13. 07. 2006

PříspěvekZaslal: po duben 09, 2007 11:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Takze, jestli uz pred svatbou nahlasim, ze si chci zmenit jmeno na manzelovo. Znamena to ze po svatbe uz toto jmeno bude platnym a budu pak vsechny zadosti a formulare, ktere budu posilat na imigracni, vyplnovat pod mym novym jmenem s novym podpisem? Jedna se mi o co potom vyplnovat do formularu, protoze jsem si myslela, ze jmeno bude opravdu zmenene, az si ho zmenim v cr. Mam v tom zmatek, pak vsechny me ID budou k nicemu, kdybych mela jine jmeno. Vim, ze je moznost si ho zmenit kdykoliv potom, ale chtela bych to uz co nejdrive, jen pak nechci nadelat paseku a komplickace s uredniky. Jak to teda obvykle probiha? Dekuju mockrat!

Vsechny formulare pro imigracni uz vypisujes i podpisujes pod svym novym jmenem....
Vdavas se tady a aby tvuj snatek, nove jmeno apod....uznala CR, musis nahlasit uzavreni manzelstvi na Zvlastni matriku v Brne, prostrednictvim nejblizsiho konzulatu....
teprve pak dostanes cesky oddaci list, na zaklade ktereho si zazadas na konzulate o novy pas, ID atd.......vsechno to vezme cca 6 - 8 mesicu od odeslani zadosti na konzulat, ale jedine prostrednictvim konzulatu se tve zadosti dostanou do Brna.......
takhle to fungovalo a snad stale to takhle probiha.......
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: út duben 10, 2007 9:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MW napsal:
Anonymous napsal:

Vsechny formulare pro imigracni uz vypisujes i podpisujes pod svym novym jmenem....
Vdavas se tady a aby tvuj snatek, nove jmeno apod....uznala CR, musis nahlasit uzavreni manzelstvi na Zvlastni matriku v Brne, prostrednictvim nejblizsiho konzulatu....
teprve pak dostanes cesky oddaci list, na zaklade ktereho si zazadas na konzulate o novy pas, ID atd.......vsechno to vezme cca 6 - 8 mesicu od odeslani zadosti na konzulat, ale jedine prostrednictvim konzulatu se tve zadosti dostanou do Brna.......
takhle to fungovalo a snad stale to takhle probiha.......

Pockej MW, neplet lidi, ne vsichni si meni jmeno, a tak ne vsichni vyplnuji formulare pro immigracni pod manzelovym jmenem!!!!
Ja si nechala svoje prijmeni a vsechny formulare jsem vyplnovala pod svym rodnym prijmenim a zelenou mam taky na sve rodne prijmeni.

Kdo si chce vzit manzelovo prijmeni, to taky musi nahlasit na dmv a ssn.
HMM55

Registrace: 07. 01. 2008

PříspěvekZaslal: po leden 07, 2008 5:12 pm    Předmět: svatba ted nebo pozdeji Odpovědět s citátem

Prosim o nazor.Chceme se s pritelem vzit (zde v USA), ale ja potrebuji do Cech kvuli uradum.Je lepe vdat se , pockat si na travel document nebo odjet do CR pred svatbou a vratit se zpet na fiance viza a vdat se.Kdyz predlozim ceskym uradum ze jsem se nemohla dostavit drive (z duvodu snatku v USA) , budou to brat v potaz?
HMM55

PříspěvekZaslal: po leden 07, 2008 5:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud si zmenim jmeno po manzelovi , musim to v kazdem pripade ohlasit i na konzulat do Brna?Nebo jen v pripade , kdyz chci aby mi nove prijmeni platilo i v CR.
Znamena to ze , kdyz do CR nebudu zadnou zmenu posilat , tak mi tam stale plati me rodne jmeno?A jak je to s mymi doklady na me rodne jmeno , budou mi stale v CR platit , kdyz uz budu pani"blablabla"?
Dekuji.
MW

Registrace: 13. 07. 2006

PříspěvekZaslal: po leden 07, 2008 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

HMM55 napsal:
Pokud si zmenim jmeno po manzelovi , musim to v kazdem pripade ohlasit i na konzulat do Brna?Nebo jen v pripade , kdyz chci aby mi nove prijmeni platilo i v CR.
Znamena to ze , kdyz do CR nebudu zadnou zmenu posilat , tak mi tam stale plati me rodne jmeno?A jak je to s mymi doklady na me rodne jmeno , budou mi stale v CR platit , kdyz uz budu pani"blablabla"?
Dekuji.

no, ty nehlasis zmenu na konzulat do Brna, ale na Zvlastni matriku do Brna, ktera ti vystavi cesky oddaci list a to at uz si nechas sve jmeno ci jej prejmes po manzelovi. Teprve na zaklade ceskeho oddaciho listu, muzes zadat o novy pas, obcansky prukaz atd...zalezi na tobe...jestli si ponechas sve jmeno, ale v kazdem pripade potrebujes zapsat svuj snatek na Zvlastni matriku do Brna.
Kontaktuj tvuj nejblizsi cesky konzulat at ti poslou dokumenty co potrebujes vyplnit a oni to pak poslou do Brna.
Nevim....ale pokud si hodlas zmenit jmeno a resis jen kdy......asi bude lepe jej zmenit hned snatkem a to papirovani pak budes provadet soubezne pod novym jmenem.....jak vyrizovani nutnych ceskych dokladu, tak muzes figurovat na imigracnim pod svym novym jmenem az si budes vyrizovat GC.....ONO TO NAKONEC BUDE I CASOVE JEDNODUSSI nez zase pak menit jmeno na vsech dokladech, az se rozhodnes jmenovat po manzelovi.
HMM55

PříspěvekZaslal: po leden 07, 2008 8:31 pm    Předmět: zmena jmena Odpovědět s citátem

OK.Mne slo taky o to ,jestli mi po svatbe bude porad platit muj pas co mam ted . Nebo budu moc vycestovat az budu mit novej.Pokud mi bude stale platit , nebudu mit zpet pri vstupu problemy ze v pase a v trav.doc (nebo GC)mam rozdilna jmena?
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com