|
|
| Autor |
Zpráva |
kacenka2001
Registrace: 26. 10. 2007 Příspěvky: 1
|
Zaslal: so říjen 27, 2007 5:28 pm Předmět: Vizum Kanada |
|
|
| Lidicky potrebuju radu, mate nekdo zkusenost s tim, kdyz zadate o kanadske vizum? Ptaji se me, jestli mi nekdy bylo vydano nejake vizum, Byla jsem v USA od roku 1999 az do kvetna 2007, tudiz nelegalne. Potrebovala bych vedet, jestli si to kanadska ambasada muze nejakym zpusobem zjistit, nebo jestli jim mam radsi rict, ze jsem nikdy zadne vizum nemela.Od kvetna mam novy pas, protoze mi vyprsela platnost stareho pasu.Ten jsem si vsak ponechala, protoze v nem mam usa vizum jeste na rok. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 520 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: ne říjen 28, 2007 6:29 pm Předmět: |
|
|
| Ja bych urcite zadal ze jsem nikdy v USA nebyl muzou si to overit. napis ze jsi vizum nemela... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st říjen 31, 2007 11:01 am Předmět: vyřešeno |
|
|
| když s tím vízem vydržíš do půlnoci, tak to nemusíš řešit. kanada právě oznámila, že od půlnoci ruší víza pro čr. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
Registrace: 20. 01. 2005 Příspěvky: 410
|
Zaslal: st říjen 31, 2007 12:13 pm Předmět: Re: vyřešeno |
|
|
| Anonymous napsal: | | když s tím vízem vydržíš do půlnoci, tak to nemusíš řešit. kanada právě oznámila, že od půlnoci ruší víza pro čr. |
Vazne????!!!!  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
Registrace: 20. 01. 2005 Příspěvky: 410
|
Zaslal: st říjen 31, 2007 12:20 pm Předmět: |
|
|
Kanada slibila,ze po pulnoci zrusi viza pro obcany CR......na pobyty kratsi nez 3 mesice.Hm.
Jde se do Kanady...
P.S. mozna porad lepsi neco nez-li nic. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st říjen 31, 2007 1:56 pm Předmět: |
|
|
jojo uz jsem to taky slysela, jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt listopad 01, 2007 8:09 pm Předmět: |
|
|
No,tak tam toho moc nenabizi.Uz jsem koukla jinam a nasla vice jobu pod "welder".  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 520 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: pá listopad 02, 2007 1:43 pm Předmět: |
|
|
Piskle, nechapu ale jednu vec, kdyz manzel nemuze najit praci v USA tak jak ji najde v Kanade? Kdyz Kanada je daleko prisnejsi na nelegaly.....
Jste tu uz par let, si myslim ze jste meli neco resit uz daleko drive, nez ted Kanadu.
Bez urazky, Kanada je super, ale musis mit take papiry.
I kdyz viza zrusily tak stejne nebude easy se tam dostat...
ale kazdopadne hodne stesti, me je na Floride dobre a telpo....  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Adapa Anonymní
|
Zaslal: pá listopad 02, 2007 2:04 pm Předmět: |
|
|
| BUCKETHEAD napsal: | Piskle, nechapu ale jednu vec, kdyz manzel nemuze najit praci v USA tak jak ji najde v Kanade? Kdyz Kanada je daleko prisnejsi na nelegaly.....
Jste tu uz par let, si myslim ze jste meli neco resit uz daleko drive, nez ted Kanadu.
Jak spravne pises, kdyz nekdo prijede do Kanady, tak potrebuje spravne papiry.
Dostat normalni praci na to potrebujes mit SIN. Social Insurance Number. Bez tohoto dokladu te nikdo nezamestna. Tady neexistuje, ze by te nejaka firma zamestnala na cerno. Mozna jeste tak nejaky Indove, ale ti plati ty nejnizsi platy  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 1045 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: pá listopad 02, 2007 6:32 pm Předmět: |
|
|
Nezbyva nez doufat, ze si to lidi uvedomi (nebo nekde prectou ), nez se zacnou do te Kanady vrhat. Taky by se klidne mohlo stat, ze nam ty viza zase hodne rychle zavedou zpatky. Kazdopadne se mi zda hloupe jezdit na cerno, kdyz ziskat tam pracovni vizum neni zase az tak tezke, kdyz to daji i memu fotrovi - obzvlast pro zkuseneho svarece, ktery umi i trochu anglicky - treba zrovna do Alberty, kde je ted obrovsky boom energetickeho a tezebniho prumyslu. Mozna by stalo za to zeptat se na nektere z tech agentur, jestli jde vyridit vizum do Kanady i na dalku, tj. bez nutnoti osobne se dostavit na ambasadu v Praze a rizika opusteni U.S. S takovym vizem v kapse by tato debata o Kanade byla uz uplne o necem jinem. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá listopad 02, 2007 8:31 pm Předmět: |
|
|
| tam jde ale mozna o to ze musis zazadat z CR pres Canada embasy. takze be museli tady vsechno prodat, odjet do chech (tam pravdepodobne namaji kde bydlet) a zazadat od zacatku a to jim pripada jako slozita cesta anovy zacatek kdyz uz tady v USA si neco vybudovali. Rekl bych je to jedno kazda zmena a stehovani at do jine zeme nebo jenom mesta je novy zacatek, ale lidi jsou pohodlni a nechce se jim do toho. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bukacek Anonymní
|
Zaslal: pá listopad 02, 2007 9:12 pm Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | | tam jde ale mozna o to ze musis zazadat z CR pres Canada embasy. takze be museli tady vsechno prodat, odjet do chech (tam pravdepodobne namaji kde bydlet) a zazadat od zacatku a to jim pripada jako slozita cesta anovy zacatek kdyz uz tady v USA si neco vybudovali. Rekl bych je to jedno kazda zmena a stehovani at do jine zeme nebo jenom mesta je novy zacatek, ale lidi jsou pohodlni a nechce se jim do toho. |
Znam lidi, kteri se vratily po 20 letech z Kanady zpet do Ceske Republiky. Otevreli si tam vlastni bisnis, ale stastni tam nebyli. Pak se nechali "nalakat" do Australie. On byl malirem pokoju, ona zdravotni sestra. Jak jsem slysel, bydleli v oblasti, kde bylo hrozny vedro. V noci nemohli spat(nevim proc si nezaridili klimatisaci) a rano byli tak unaveni, ze se pry v praci necitili dobre.
Tam byli jen 15 mesicu a ted ziji uz 4 roky v Irsku.
Nejsou tam az tak spokojeni(pry tam zije stovky Ukrajincu a Polaku), ale podivaji se do Cech kdy chtej a to je pro ne rozhodujici.
Takze kdyz se chce a nekdo ma snahu, tak jde zrejme vsechno  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá listopad 02, 2007 10:44 pm Předmět: |
|
|
| Adapa napsal: | | BUCKETHEAD napsal: | Piskle, nechapu ale jednu vec, kdyz manzel nemuze najit praci v USA tak jak ji najde v Kanade? Kdyz Kanada je daleko prisnejsi na nelegaly.....
Jak spravne pises, kdyz nekdo prijede do Kanady, tak potrebuje spravne papiry.
Dostat normalni praci na to potrebujes mit SIN. Social Insurance Number. Bez tohoto dokladu te nikdo nezamestna. Tady neexistuje, ze by te nejaka firma zamestnala na cerno. Mozna jeste tak nejaky Indove, ale ti plati ty nejnizsi platy  |
Tady je navod, jak se do Canady dostat legalne.
http://www.cic.gc.ca/english/index.asp |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|