|
|
| Autor |
Zpráva |
Maja
Registrace: 19. 11. 2007 Příspěvky: 6
|
Zaslal: út prosinec 11, 2007 11:02 am Předmět: Turisticka viza |
|
|
| Budu si zadat o turisticka viza. Zaroven jsem se letos prihlasila do loterie o GC. Kdyz pujdu na ambasadu na pohovor, vedi oni, ze jsem se do loterie prihlasila? Muzou se mi zeptat na otazku zda jsem se nekdy prihlasila do loterie? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 896 Bydliště: Praha
|
Zaslal: po leden 28, 2008 4:11 pm Předmět: |
|
|
| Byl jsem ve stejne situaci, kdyz jsem si zadal o turist visa. Predtim jsem se jednou ucastnil loterie. Do zadosti o vizum jsem to neuvadel a nikdo se me na to neptal. Podle me ty databaze nemaji propojene a neni sance to zjistit. Tohle tema se tady jiz jednou probiralo, tak to zkus vyhledat. Kazdopadne pak napis, jak jsi s tim vizem dopadla. Good luck. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Maja
Registrace: 19. 11. 2007 Příspěvky: 6
|
Zaslal: út březen 18, 2008 12:25 am Předmět: |
|
|
Ahoj
tak ty viza jsem dostala, bez problemu, zadne otazky ohledne prihlasky do loterie nepadly. Uz jsem i vycestovala do US a jsem zas zpet v CR. Dostat viza bylo vice "jednoduche" nez absolovat pohovor pri vstupu do US na imigracnim, tam meli pekne doterne otazky,az jsem premyslela jestli se maji pravo na to vsechno ptat {zda mam pritele v CR ci v US,zda se tam jedu najit pritele a vdat....jestli jsem nekdy mela deti, jestli nejake neocekavam,jestli jsem byla vdana....}, zajimalo by me na co maji narok se te zeptat a na co ne? Protoze v tu chvili co jsi na vst.pohovoru,mas pocit,ze jsi takle malinka naproti jim. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|