|
|
| Autor |
Zpráva |
Konicek Anonymní
|
Zaslal: po listopad 05, 2007 12:45 pm Předmět: Podvodnik z Kalifornie |
|
|
| Muj pribeh je na roman, tak alespon velmi kratce. Poznala jsem jisteho pana z hlavniho mesta toho statu. Byl uzasny, mily, pozorny, galantni, "rozvedeny", zkratka prijel "princ na bilem koni". Ale ouha, kdyz jsem za nim priletela do statu, musel s pravdou ven - zenaty uz po nekolikate, male dite, mlada zena o jednu generaci. Prace, prace a zase prace, laska fuc, vydirani, sluzka, ponizovani, utek. Tak je to ve zkratce pribeh. Ale on pokracuje, pokracuje u spousty dalsich zen, ktere oslovuje dal na internetu - na ceske seznamce a dal je k sobe zve. Vsechny pribehy stejne. Nektere veci opravdu hranici se zakonem, ale on to vi dobre, kam az muze dojit. Podrobnosti psat nebudu, ale skutecnost je opravdu sokujici. Jak Cesky touzi po USA je opravdu neobvykle, jak jsou duverive (vcetne me), je taky na povazenou. Chci varovat dalsi a dalsi zeny, ktere jeste stoji "za vraty" a vahaji. Sedte doma, nebo zazijete tragedii a hlavne nic neuvidite ze statu, budete jen pracovat. Podrobnosti radeji nechtejte ani slyset. Diky. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 1001 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: po listopad 05, 2007 2:55 pm Předmět: |
|
|
| Klidne bych to napsal cele byt tebou, i se jmenem a podrobnostma.. ale i tak to je zajimave varovani. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
bouncingczech
Registrace: 20. 07. 2007 Příspěvky: 256 Bydliště: Mission Viejo, Calif.
|
Zaslal: po listopad 05, 2007 4:05 pm Předmět: |
|
|
| To zni hrozne a mas moje sympatie. Jsem taky v Californii, ale na jihu. Nechci ti do toho kecat, ale mohla by jsi napsat vice detajlu, jako co te clovek dela, jestli to je Cech. Mozna ze by to nekomu pomohlo aby se nedostal do te same situace. Jsi porad v Californii? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Persea
Registrace: 05. 11. 2007 Příspěvky: 6
|
Zaslal: po listopad 05, 2007 11:16 pm Předmět: Podvodnik z CA |
|
|
| Ano, jsem jeden autor Persea i Konicek. Je to nahoda, ale oba jsem poznala. Nahodne jsem sla na tyhle strany, aniz bych mela tuseni, ze vubec existuji. Poradila mi to jedna kamaradka a nestacila jsem zirat, co je mozne a co Cech Cechovi je schopen v zahranici delat. Jsem tim dost znechucena. Nechapu ten boj o moc a penize. Ted uz je mi jasna spousta veci,jak Cechoamericani ohlupuji Cesky a mozna naopak. Je mi z toho opravdu na zvraceni. Jsem obycejna ceska holka, myslela jsem si, ze jsem dost vzdelana, ale to,co tady ctu se vzdelanim nema nic spolecneho, naopak. Hruza me jima. Persea. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 620 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: po listopad 05, 2007 11:33 pm Předmět: |
|
|
Samozrejme ze je hodne hovad chlapu kteri vyuziji holky z Evropy.Ale take z Asie a Mexica.Nejsou to vsichni Cesi..a nejsou to vsechno Cesky. Pri dnesni situaci v Evrope nechapu proc si Ceske zeny mysli ze America je o tolik lepsi nez Evropa.Co se tyce zalozeni rodiny tak Evropa je na tom dnes lip. Mozna kdyz se clovek zamiluje tak je to trochu jine. Podle me,se chytri Americti muzi se dnes divaji koho chytnout v Evrope.AzPete.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po listopad 05, 2007 11:36 pm Předmět: Re: Podvodnik z CA |
|
|
| Persea napsal: | | Ano, jsem jeden autor Persea i Konicek. Je to nahoda, ale oba jsem poznala. Nahodne jsem sla na tyhle strany, aniz bych mela tuseni, ze vubec existuji. Poradila mi to jedna kamaradka a nestacila jsem zirat, co je mozne a co Cech Cechovi je schopen v zahranici delat. Jsem tim dost znechucena. Nechapu ten boj o moc a penize. Ted uz je mi jasna spousta veci,jak Cechoamericani ohlupuji Cesky a mozna naopak. Je mi z toho opravdu na zvraceni. Jsem obycejna ceska holka, myslela jsem si, ze jsem dost vzdelana, ale to,co tady ctu se vzdelanim nema nic spolecneho, naopak. Hruza me jima. Persea. |
A co sis myslela, ze te v USA ceka?
Lezeni na plazi a cestovani  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 516 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: út listopad 06, 2007 10:35 am Předmět: |
|
|
Ahoj, je mi lito co se stalo, ale v dnesni dobe nekomu verit je velice tezke.
Zajimalo by me jestli jste se sesly v CR pred tim nez jsi letela do USA.
A kde jsi ted? Napis vice podrobnosti.
Zdar Bucky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|