ROMAN PAVLINEC ZKONCIL!

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

ROMAN PAVLINEC ZKONCIL!
Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Dluznici a podvodnici, spameri
Autor Zpráva
Anonymní

PříspěvekZaslal: st březen 14, 2007 8:44 am    Předmět: ROMAN PAVLINEC ZKONCIL! Odpovědět s citátem

Pro vsechny,ktere Roman Pavlinec okradl!Konecne na nej doslo!Nema uz nic,jen dluhy! Contracty na kina MARCUS nikdy nebyly jeho!Delame ted pod "Americanem" a jsme maximalne spokojeni!!! Kdo by mel zajem o praci na kine a dostavat za to slusne penize,dejte vedet! Vsem GOOD LUCK!
Anonymní

PříspěvekZaslal: st březen 14, 2007 2:37 pm    Předmět: Re: ROMAN PAVLINEC ZKONCIL! Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Pro vsechny,ktere Roman Pavlinec okradl!Konecne na nej doslo!Nema uz nic,jen dluhy! Contracty na kina MARCUS nikdy nebyly jeho!Delame ted pod "Americanem" a jsme maximalne spokojeni!!! Kdo by mel zajem o praci na kine a dostavat za to slusne penize,dejte vedet! Vsem GOOD LUCK!

....hmmm Question o tom jestli Pavlinec zkoncil to bych si nebyl tak jist, mozna je jenom tak trosku v ustrani, jelikoz se mu vsichni cesi rozutekli, tak nasadil takovou taktiku , ze skoncil, aby zase Ti duverivi cechacci, se vratili do kin, jako poslusni beranci,...... beeeee Rolling Eyes takze na me nezkousej , takove kamufare, jako ze delas pod americanem, kdyz delas pod Sarkou Exclamation
PS: ... jinak zdravim vsechny beranky .... Razz
Dejvik
Anonymní

PříspěvekZaslal: st březen 14, 2007 3:09 pm    Předmět: Re: ROMAN PAVLINEC ZKONCIL! Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Anonymous napsal:

....hmmm Question o tom jestli Pavlinec zkoncil to bych si nebyl tak jist, mozna je jenom tak trosku v ustrani, jelikoz se mu vsichni cesi rozutekli, tak nasadil takovou taktiku , ze skoncil, aby zase Ti duverivi cechacci, se vratili do kin, jako poslusni beranci,...... beeeee Rolling Eyes takze na me nezkousej , takove kamufare, jako ze delas pod americanem, kdyz delas pod Sarkou Exclamation
PS: ... jinak zdravim vsechny beranky .... Razz

Ty jo to si snad delate prdel ne Exclamation Exclamation Exclamation Pavlinec fakt zkoncil Question takze nakonec spravedlivost existuje, jojojo jak rikala moje babicka Bozenka "bozi mlyny melou pomalu ale jiste"
PS: no to to ale trvalo
Anonymní

PříspěvekZaslal: st březen 14, 2007 5:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A S KYM BY ASI TAK MELA CONTRACT SARKA,TY "JELITO"?!? NEMYSLIS SI DOUFAM,ZE CONTRACTY NA KINA BY BYLY JEJI! JO,JA POD SARKOU DELAM A TA MA CONTRACT PRAVE S TIM "AMERICANEM",O KTEREM V MINULOSTI NIKDO NEVEDEL A PAVLINEC VSUDE VYKLADAL,ZE CONTRACTY NA KINA JSOU JEHO!VSECHNY PENIZE,KTERE NAM PAVLINEC DLUZIL NAM TENHLE "AMERICAN" DO POSLEDNIHO CENTU DOPLATIL(BAVIM SE POUZE O KINECH "MARCUS")! OSTATNICH LIDI,KTERI DELALI NA JINYCH KINECH,NA KTERYCH CONTRACT BYL PAVLINCE,UPRIMNE LITUJU!TI UZ SVE PENIZE NIKDY NEUVIDI!!! A KDYZ RIKAM,ZE PAVLINEC ZKONCIL,TAK ZKONCIL!!! AT UZ TOMU VERITE NEBO NE!!!
Anonymní

PříspěvekZaslal: st březen 14, 2007 5:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JESTLI MAS "PAPIRY" SAMOZREJMNE TI STACI PRACOVNI POVOLENI A DOMLUVIS SE SLUSNE ANGLICKY,NEMUSIS DELAT POD SARKOU,DAM TI KONTAKT NA TOHO "AMERICANA",KTEREMU CONTRACTY NA "MARCUSY" PATRI,MUZES DELAT PRIMO PRO NEJ!
Anonymní

PříspěvekZaslal: st březen 14, 2007 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
A S KYM BY ASI TAK MELA CONTRACT SARKA,TY "JELITO"?!? NEMYSLIS SI DOUFAM,ZE CONTRACTY NA KINA BY BYLY JEJI! JO,JA POD SARKOU DELAM A TA MA CONTRACT PRAVE S TIM "AMERICANEM",O KTEREM V MINULOSTI NIKDO NEVEDEL A PAVLINEC VSUDE VYKLADAL,ZE CONTRACTY NA KINA JSOU JEHO!VSECHNY PENIZE,KTERE NAM PAVLINEC DLUZIL NAM TENHLE "AMERICAN" DO POSLEDNIHO CENTU DOPLATIL(BAVIM SE POUZE O KINECH "MARCUS")! OSTATNICH LIDI,KTERI DELALI NA JINYCH KINECH,NA KTERYCH CONTRACT BYL PAVLINCE,UPRIMNE LITUJU!TI UZ SVE PENIZE NIKDY NEUVIDI!!! A KDYZ RIKAM,ZE PAVLINEC ZKONCIL,TAK ZKONCIL!!! AT UZ TOMU VERITE NEBO NE!!!

aha tak ted jsem trosku mimo misu, za 1. jak rikas, ze kina od Pavlince nikdy nebyli jeho, ze on nikdy s kinami nemel kontrakt( ze on to jenom prohlasoval), tak proc lidem dluzil penize, kdyz on udajne s temi kiny nemel nic spolecneho to je jedna vec trosku nelogicke nemyslis Question a za 2. a najednou se nasel nejaky " hodnoucky amik", ktery jen tak z dobre vule splaci cechum penize, ktere jim dluzil Pavlinec, ja bych taky chtel najit takoveho hnupa, ktery by za me nejaky ten dluh zaplati.
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt březen 15, 2007 8:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No jo tezko neco nekomu vysvetlovat,kdyz to porad nechape,ale pokusim se!
contracty na kina MARCUS nejsou a nikdy nebyly Pavlince!On dostaval penize pravidelne kazde dva tydny,mam takovy dojem,ze to dokonce bylo kazdy tyden od sveho "AMERICKEHO CONTRACTORA",kteremu contracty patrily a patri!"Problem" byl v tom,ze ROMAN PAVLINEC misto toho aby popslal penize svym SUBCONTRACTORUM,tak si je pouzil na sve"osobni ucely"(dluhy)!Vsichni to vedi,on se "nestitil" se tim vsude chlubit a "omlouvat" se vsem do telefonu,ze on bohuzel penize pro lidi nema "PROTOZE",......no a nas "AMERICKY CONTRACTOR" samozrejmne vsechny lidi na kinech vyplatil,nebo by se mu vsichni rozutekli a vsechny contracty by ztratil!On ty penize,ktere musel za Pavlince doplatit,vsechny dostal zpatky,tim,ze s Pavlincem zkoncil a ma "v kapse" jeho "PROFIT,ktery mu poctive a pravidelne za kina daval!Na kinech MARCUS "prave proto" do ted dela jeste spoustu CECHU,kteri jsou(si myslim)celkem spokojeni!Nemuzu mluvit za druhe,ale ja jsem vsechny sve penize zpatky dostal,tak jak nam SARKA slibila a vyplaty jsou na cas a pravidelne!!!TAK SNAD UZ TO CHAPES?? JESTLI NE,NEVIM,CO BYCH JESTE DODAL! JESTLI,JAK UZ JSEM PSAL MAS ZAJEM O PRACI NA KINE A HLAVNE JESTLI "UMIS" A DOMLUVIS SE ANGLICKY,MUZES ROVNOU ZAVOLAT "NASEMU AMERICKEMU CONTRACTOROVI"!ON MA SCHOPNE CECHY,SLOVAKY,POLAKY,EVROPANY RAD!!!
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt březen 15, 2007 1:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
No jo tezko neco nekomu vysvetlovat,kdyz to porad nechape,ale pokusim se!
contracty na kina MARCUS nejsou a nikdy nebyly Pavlince!On dostaval penize pravidelne kazde dva tydny,mam takovy dojem,ze to dokonce bylo kazdy tyden od sveho "AMERICKEHO CONTRACTORA",kteremu contracty patrily a patri!"Problem" byl v tom,ze ROMAN PAVLINEC misto toho aby popslal penize svym SUBCONTRACTORUM,tak si je pouzil na sve"osobni ucely"(dluhy)!Vsichni to vedi,on se "nestitil" se tim vsude chlubit a "omlouvat" se vsem do telefonu,ze on bohuzel penize pro lidi nema "PROTOZE",......no a nas "AMERICKY CONTRACTOR" samozrejmne vsechny lidi na kinech vyplatil,nebo by se mu vsichni rozutekli a vsechny contracty by ztratil!On ty penize,ktere musel za Pavlince doplatit,vsechny dostal zpatky,tim,ze s Pavlincem zkoncil a ma "v kapse" jeho "PROFIT,ktery mu poctive a pravidelne za kina daval!Na kinech MARCUS "prave proto" do ted dela jeste spoustu CECHU,kteri jsou(si myslim)celkem spokojeni!Nemuzu mluvit za druhe,ale ja jsem vsechny sve penize zpatky dostal,tak jak nam SARKA slibila a vyplaty jsou na cas a pravidelne!!!TAK SNAD UZ TO CHAPES?? JESTLI NE,NEVIM,CO BYCH JESTE DODAL! JESTLI,JAK UZ JSEM PSAL MAS ZAJEM O PRACI NA KINE A HLAVNE JESTLI "UMIS" A DOMLUVIS SE ANGLICKY,MUZES ROVNOU ZAVOLAT "NASEMU AMERICKEMU CONTRACTOROVI"!ON MA SCHOPNE CECHY,SLOVAKY,POLAKY,EVROPANY RAD!!!

Jo uz to chapu, diky za vysvetleni Razz , jen si prece myslim, ze by se tomu "americanovi" lidi nerozutekli, nebot oni stejne nic jineho neumi, a delaji za par penez 7 dni v tydnu, proto on ty schopne jak rikas evropany ma rad, aby se z neho nevyklubal pozdeji druhy Pavlinec.
Kazdopadne si myslim, ze Pavlinec docela z toho blata dobre vyklouzl, jen a by se lidi nedivili, Shocked co se jeste bude dit. Ti chytri odesli a bylo jich urcite dost viz. IZERCE NABIZIM PRACI ( je tech volnych mist spousta)
Na zaver Vam preji vse dobre a doufam, ze budete nadale spokojeni Laughing
kina
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá březen 16, 2007 11:41 pm    Předmět: kontakt Odpovědět s citátem

Kdyztak sem hod ten kontakt na nastenku,at se kdokoli muze s "dotycnym" kontaktovat ohledne nabidky prace na kinech.Dik
Anonymní

PříspěvekZaslal: so březen 17, 2007 7:25 am    Předmět: Kontakt na kina,...(ve Wisconsinu) Odpovědět s citátem

....najdes v "nabidce prace",ID#282!Pokud mas zajem dohodnout se primo s "Americkym contractorem",na nej ma telefon SARKA
Romiq

Registrace: 19. 03. 2007

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2007 10:11 am    Předmět: Tady Roman Pavlinec osobne Odpovědět s citátem

Dobry den, po dlouhe dobe jsem se znovu podival na stranky chicago-cz, a vidim ze je zde hoden prispevku na problematiku tykajici se jedne z mych firem (MMI) a nekterych mych subdodavatelu. Chtel jsem jen pridat nekolim informaci tykajicich se dane problematiky. Urcite se vam ulevi, kdyz budete moci zaslat sve prispevky, nadavky, vyhruzky, atd.... primo mne. Je skoda kdyz si musite vylevat vasi zlost atd. na tech nespravnych mistech (subcontractors), a proto radedji piste mne. Rad vam take zodpovim na vase jakekoliv otazky pokud to bude mozne, neslibuji ze se vam me odpovedi budou vzdy libit, ale alespon dostanete odpoved ktera se zaklada na faktech a ne domnenkach....
Jen jednu poznamku na uvod - Ohledne subkontraktoru firmy MMI - - me zkusenosti s nimi byly naprostou vetsinu casu pozitivni, a urcite se dopoustite omylu pokud si myslite ze meli neco spolecneho/ze zavinili penezni problemy. Samozrejmne ze sef bude vzdy ten na koho se ukazuje prstem at uz se jedna o jakekoliv rozepre,atd.., ale urcite neni mozno na zminene ukazovat prstem co se tyce jakychkoliv problemu s penezma. Bohuzel mate omezeny pristup k informacim a pak vznikaji ruzne dohady. Vysvetleni je velmi jenoduche, nekolik velkych zakazniku se rozhodlo firmu MMI (jiz jsem byl v te dobe majitel) znicit nedodrzenim smluvnich podminek a nezaplacenim obrovskeho mnozstvi penez, firma MMI se rozhodla ;misto sveho zaniku pro nedostatek fin. prostredku; nadale pokracovat, vypujcit si (zadluzil jem se i ja osobne) aby vse mohlo dale pokracovat, a s danymi zakazniky soudit (firma Winters Co., firma PCS, etc...), coz stalo take obrovske penize. Bohuzel protivnici (velke korporace) v tom umi chodit, meli lepsi pravniky a vice zkusenosti a firmu MMI nakonec dohnali k uplnemu krachu. Do toho jeste prisel muj osobni rozvod, coz (pro vas znale US zakonu) urcite vite jak to dopada co se tyce $$$.
POkud jde o firmu Cineclean (formerly known as TGC) o ktere se zde zminujete jako o "americanovi" - nekdy v r. 2002-3 divize me firmy MMI zabyvajici se uklidovymi pracemi nabidla firme TGC spolupraci a pomohla firme TGC prezit a postarala se o ni (jednak financne, jednak prostrednictvim vytvoreni partnerstvi pro zachovani dobrych stavu s jednim se zakazniku (Marcus Theatres), bez MMi by firma zanikla, pote se obe firmy staly partnery co se tyce zakaznika Marcus Theatres. Pri nucene konsolidaci/likvidaci firmy MMI jsem rozhodnul (pouze proto aby zbyle kontrakty a pracovni mista zustaly zachovany a take vzhledem k vyborne dlouhodobe spolupraci s firmou Cineclean) aby firma Cineclean prevzala zavazky a pohledavky firmy MMI v souvislosti s MARCUS THEATRES CORP.
Jak jsem jiz napsal, pokud si potrebujete ulevit, vyjadrit svoji nespokojenost, (vyhrozovat) atd..., piste primo mne, rad zodpovim na vase otazky, vzdy jsem dodrzoval pravidla a v zadnem pripade firma MMI ani ja osobne nikoho nikdy neokradl. R.
muj osobni e-mail je romiq(zavinAC)aol.com

Naposledy upravil Romiq dne čt prosinec 06, 2007 12:24 pm, celkově upraveno 2 krát
Anonymní

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2007 6:48 pm    Předmět: Re: Tady Roman Pavlinec osobne Odpovědět s citátem

Romiq napsal:
Dobry den, po dlouhe dobe jsem se podival na stranky chicago-cz, a vidim ze je zde hoden prispevku na problematiku tykajici se me osoby, me firmy (MMI) a nekterych mych subkontraktoru. Urcite se vam ulevi, kdyz budete moci zaslat sve prispevky, nadavky, vyhruzky, atd.... primo mne. Je skoda kdyz si musite vylevat vasi zlost atd. na tech nespravnych lidech (subcontractors), a proto radedji piste mne. Rad vam take zodpovim na vase jakekoliv otazky pokud to bude mozne, neslibuji ze se vam me odpovedi budou vzdy libit, ale alespon dostanete odpoved ktera se zaklada na faktech a ne domnenkach....
Jen jednu poznamku na uvod - Ohledne subkontraktoru firmy MMI - firma Sarky, firma Jany, firma Zdenka(s Pavlem M.), firma Honzy, atd... - me zkusenosti s nimi byly naprostou vetsinu casu positivni, a urcite se dopoustite omylu pokud si myslite ze meli neco spolecneho/ze zavinili penezni problemy. Samozrejmne ze sef bude vzdy ten na koho se ukazuje prstem at uz se jedna o jakekoliv rozepre,atd.., ale urcite neni mozno na zminene ukazovat prstem co se tyce jakychkoliv problemu s penezma (tedy krome J. Zeleneho)
Jak jsem jiz napsal, pokud si potrebujete ulevit, vyjadrit svoji nespokojenost, (vyhrozovat) atd..., piste primo mne, rad zodpovim na vase otazky, R.
muj osobni e-mail je romiq(zavinAC)aol.com

Prosim Te, co Ty jeste chces vysvetlovat, Ty "chudacku" Rolling Eyes jeden
PS: nevydavej se za Romana a ukaz svou pravou tvar (preci se nebudes stydet za svuj nazor, a klidne napis sve prave jmeno ) Exclamation Exclamation Exclamation
Romiq

Registrace: 19. 03. 2007

PříspěvekZaslal: st březen 21, 2007 10:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobry vecer "anonymni" ,rad vyhovim tve zadosti, a "ukazu svoji pravou tvar", ale budu te muset zarmoutit, jsem Roman Pavlinec. Co se tyce meho nazoru:
1. Tva zadost o "ukaz svou pravou tvar" zni opravdu velmi zajimave vzhledem k tomu ze se ani sam nepredstavis Smile
2. I presto vim o koho jde, a take vim proc se nechces predstavit Smile. Ono to uz samo o sobe rika vse...
3. Uz jsi se nejak vyporadal se svym alkoholovym problemem a s problemem vulgarnosti ve spolecnosti?
Zatim preji hodne stesti. Doufam, ze se ti i tve rodine dari, R.
martexman

Registrace: 19. 10. 2007

PříspěvekZaslal: pá říjen 19, 2007 5:05 pm    Předmět: Roman Pavlinec je devkar a podvodnik Odpovědět s citátem

Moje sestra si ho vzala, maji s spolu malou dcerku po roce a 3 mesicich (dcerce jsou nyni 2 mesice) segra zjistila ze Romanek ma inzerat na libimseti.cz na vazne seznameni, kde o sobe tvrdil ze je svobodny a rozvedeny... Vetsine devcatum ktere pomoci libimseti.cz oslovil zamlcel ze je zenaty... a ma 2 mesicni dite. Kazde tvrdi ze je jedinecna ackoliv to tahne s nekolika zaroven...

Invalidnimu synovi jedne z zen, kterou oslovil, tvrdil ze si jeho maminku vezme a budou rodina... Pri sexu nepouziva casto ochranu...

Momentalne je bez prijmu (segra za nej vse platila nakupy potravin drahe opravy auta ktere mu nekolikrat nekdo vykradl) ale udajne zaklada firmu v CR...

O sve nejmaldsi dceri (ktere jsou nyni 2 mesice) prohlasil: "Ona je pro me kus masa" tudiz na ni nedal ani korunu , nezajima se jak se ji dari.... O svem vrelem zajmu o potomky svedci take ze sve sve manzelce z 1. manzelstvi ktera zije v USA neplati vyzivne na svoji 4 letou dcerku....

Je to bezcharakterni tvor ktery NEMA V SOBE KUS SLUSNOSTI !!!! Takze holky pozor!!!!
king

Registrace: 20. 01. 2005

PříspěvekZaslal: so říjen 20, 2007 6:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Martexman ,hale nerikej mi ,ze si nenakrad poradnej ranec penez za celou tu dobu co okradal lidi,co na kinech delali.Pripada mi pekna blbost,ze zrovna jemu by nekdo musel kupovat jidlo a platit opravy auta.Znal jsem ho osobne a rozhodne uz tak pred 8 -9 lety na tom nebyl nejhur.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Dluznici a podvodnici, spameri Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com