K1 a neo svatba v CR? Co je rychlejsi?

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

K1 a neo svatba v CR? Co je rychlejsi?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding
Autor Zpráva
Hani

Registrace: 04. 10. 2007

PříspěvekZaslal: čt říjen 04, 2007 7:46 pm    Předmět: K1 a neo svatba v CR? Co je rychlejsi? Odpovědět s citátem

Diky za tyto webovky.Byla jsem v Texasu jako Au pair,nasla jsem si tam pritele, ale rodinka se bala, ze se tam budu chtit vdat,tak me co nejrychleji poslali domu.Nebylo to moc mile a ani jsme se nestihli rozloucit.Jsem v CR 5 dni a vubec jsem nevedela, co ted.Chceme se vzit.Procetla jsem si cele tyto stranky a opravdu vam dekuju za prispevky.Uz jsem trochu chytrejsi.
Pritel vyrizuje v Texasu papiry pro zadost K1. Ale protoze zjistujeme, ze to trva cca 6 mesicu. Chci se zeptat, jestli nevite, za jak dlouho za nim muzu odjet, kdybysme se vzali v CR? Nasla jsem tu informace o 1 mesici ale jestli dobre chapu tak, toto vizum uz je zrusene. Poradite mi jak je to ted. Prosim? Dekuji moc.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com