|
|
| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
Zaslal: pá říjen 19, 2007 10:22 am Předmět: Má cenu žít a pracovat v USA |
|
|
| CHci se zeptat jestli tam jet má vubec cenu?? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
king
Registrace: 20. 01. 2005 Příspěvky: 26
|
Zaslal: pá říjen 19, 2007 10:41 am Předmět: |
|
|
Videls hodnotu kurzu? Myslim,ze to jako odpoved staci ) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá říjen 19, 2007 11:43 am Předmět: .. |
|
|
| jj vyděl ale já nechci zbohatnout ja chci jenom tam žít a pracovat samozřejmě že ten kurz je mizerný ale myslim a ptam se spíš jestli to ma cenu tam pracovat jako nelegál,bydlení za jakých podmínek a jestli mi vůbec bude stacit to co tam vydělám na bydlení+stravu+zábavu nebo mám spíš zkusit Anglii |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
king
|
Zaslal: pá říjen 19, 2007 4:23 pm Předmět: Re: .. |
|
|
| Anonymous napsal: | | jj vyděl ale já nechci zbohatnout ja chci jenom tam žít a pracovat samozřejmě že ten kurz je mizerný ale myslim a ptam se spíš jestli to ma cenu tam pracovat jako nelegál,bydlení za jakých podmínek a jestli mi vůbec bude stacit to co tam vydělám na bydlení+stravu+zábavu nebo mám spíš zkusit Anglii |
Jako ilegal zapomen.Bez SSN si ani neprdnes,bez ridicaku te stejne za chvilku seberou a penize zadny poradny nevydelas.Anglie mi urcite pripada jako lepsi volba. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 939 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: pá říjen 19, 2007 4:29 pm Předmět: |
|
|
Kamkoli prijedes tak bude chvilku trvat nez te to tam zacne bavit, nez si tam udelas pratele a najdes neco co ti dela radost.
Zalezi na cloveku. Amerika je ohromna a je v ni velke mnozstvi kultur.
Me osobne by bylo uplne jedno kde budu zit a jak, je dulezite mit pro co zit. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: so říjen 20, 2007 2:29 am Předmět: děkuji |
|
|
Tam vám děkuji za vaše názory
Proč mě za chvilku seberou když nebudu mít řidičák  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
king
|
Zaslal: so říjen 20, 2007 6:25 am Předmět: |
|
|
| Protoze cim dal tim casteji regularni policie zastupuje dnes jiz ICE(immigracni).Pokud prekrocis povoleny pobyt a budes ridit na mezinarodni ridicak(jako,ze budes,pac US si neudelas),tak se ti muze stat(tak jako mnoha dalsim),ze pri policejni kontrole budes vyzvan prokazat svuj status.Ja osobne znam jen za posledni mesic 3 lidi,ktere takto poslali domu a to jsem z maleho mesta.Policajt dnes jiz ma takove pravomoce( zalezi jak ktery stat,ale vetsinou je to uz ve vsech).Samozrejme nasledny deportacni proces neni zadna slast.Sedis cca.3-4 mesice se zlodejema a jinou haveti,nikdo se o tebe nezajima a pak te doprovodej s poutama az do letadla.Myslim,ze to za to nestoji.Pokud bys mel moznost legalne,je to jina pohadka samozrejme. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 403 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: so říjen 20, 2007 6:48 am Předmět: |
|
|
| Kingu kde bydlis?ja tady jeste zadnou policejni kontrolu nazazil.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: so říjen 20, 2007 8:13 am Předmět: .. |
|
|
| A jaky je to new yorku s policii?? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
king
|
Zaslal: so říjen 20, 2007 10:08 am Předmět: |
|
|
| Henek napsal: | | Kingu kde bydlis?ja tady jeste zadnou policejni kontrolu nazazil.. |
v TN,ale hodne toho chytaj v NC a GA.cca 5 mesicu zpatky jel kamos do prace,prekrocil speed limit (asi o 10) a policajt po rozpoznani dialektu se ihned zacal ptat na jeho status(mel US DL),chtel videt pas a I-94.Kamos to samo nemel u sebe( I-94 propadla anyway) ,tagze ho zabasnul a cinknul klukum z ICE druhej den.No kamos si pobyl 4 mesice v Jailu a pak ho v tech samejch trenkach a tricku co ho chytli odpravili v poutech az do era:))
Je toho tu kolem me celkem dost,Atlantu mam kousek a posledni dobou bezni policajti tu ulohu prebiraj celkem nawostro.Mam takovej dojem,ze vetsina z GA counties uz aplikovala mistni law a trenuji sve oficiry k imigracnim kontrolam bezne. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
king
|
Zaslal: so říjen 20, 2007 10:11 am Předmět: Re: .. |
|
|
| Anonymous napsal: | | A jaky je to new yorku s policii?? |
NYC bejvalo dycky volnejsi.Je tam toho totiz strasne moc.Nevim,jestli maji nejaky podobny mistni zakon,ale tusil bych,ze zatim jeste ne.Ale co neni ,bude urcite v blizke dobe.Na pantaty z radnice je vyvyjenej celkem silnej tlak s poukazovanim prave na benevolentnost vuci ilegalum. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 861 Bydliště: Praha
|
Zaslal: so říjen 20, 2007 10:53 am Předmět: |
|
|
Pokud se chces tomu vyhnout, tak si najdi praci, do ktere se dostanes pesky nebo na kole. Kolo v preplnenym meste byva casto nejrychlejsi dopravni prostredek.
Akorat je to pruda v zime nebo v desti  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: so říjen 20, 2007 11:05 am Předmět: .. |
|
|
| A v new yorku se da najit prace je ji tam dost??? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 470 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: ne říjen 21, 2007 9:34 am Předmět: |
|
|
Uprime muzu jen potrvdit, ze v USA bez dokladu uz to neni co to bylo v roce 2001-2002 atd, dnes uz bych radeji byl doma v klidu a v pohode, nez drel za par dolacu a ve strachu v USA.
Amerika zaziva ted nedobrou situaci, co se tice Hypotek, hospodarstvi a dalsich odvetvi.
Ted neni dobre jsem jet, pokud nejsi legalni immigrant.
zdar Bucky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonym007 Anonymní
|
Zaslal: po říjen 29, 2007 5:51 am Předmět: |
|
|
| A jaky je vas nazor na to jet do USA, kdyz mam SSN a US ridicak z predchozich let? Rad bych se tam zase podival a neco malo vydelal. Ale uz na turisticke vizum. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|