dovoz hotovosti nad 10 000 dollars do USA

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

dovoz hotovosti nad 10 000 dollars do USA

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Tipy a navody
Autor Zpráva
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2007 3:29 am    Předmět: dovoz hotovosti nad 10 000 dollars do USA Odpovědět s citátem

Muzete mi nekdo poradit jak postupovat pri dovezeni hotovosti nad 10 000 do USA? Nasla jsem jen http://www.cbp.gov/xp/cgov/home.xml, ale nevim, ktery form musim vyplnit. Priznam, ze povezu vice nez tech 10, nemuzu s tim mit problem? Neplati se z toho nejaka dan? Nechci to posilat pres ucet protoze bych prisla o nekolik set dolaru. Jinak zdravim AzPete, jak porad informoval o kurzu a nekdo si do nej rypnul, ze kdo by vozil dolary do USA Laughing - ja jsem ta kterou potesi klesajici dolar, ja je tam beru. Diky za odpovedi.
kokso
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2007 5:49 am    Předmět: Re: dovoz hotovosti nad 10 000 dollars do USA Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Muzete mi nekdo poradit jak postupovat pri dovezeni hotovosti nad 10 000 do USA? Nasla jsem jen http://www.cbp.gov/xp/cgov/home.xml, ale nevim, ktery form musim vyplnit. Priznam, ze povezu vice nez tech 10, nemuzu s tim mit problem? Neplati se z toho nejaka dan? Nechci to posilat pres ucet protoze bych prisla o nekolik set dolaru. Jinak zdravim AzPete, jak porad informoval o kurzu a nekdo si do nej rypnul, ze kdo by vozil dolary do USA Laughing - ja jsem ta kterou potesi klesajici dolar, ja je tam beru. Diky za odpovedi.
Co tak pouzit PayPal a v USA si tie peniaze vyberies?
bouncingczech

Registrace: 20. 07. 2007

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2007 8:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zadnou dan nemusis platit. Neni zadny limit kolik penez muzes privest do US. Kdyz privazis vic nez $10,000 tak musis vyplnit tenhle formular
http://www.fincen.gov/fin105_cmir.pdf

Vlada se snazi to delat komplikovane pro lidi kteri prodavaji drogy a proto chteji mit prehled o vetsich financnich transakci v hotovosti.
Jinak nebudes mit problemy....
AzPete

Registrace: 06. 01. 2007

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2007 6:19 pm    Předmět: Re: dovoz hotovosti nad 10 000 dollars do USA Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:

Hmmm,tak si nepamatuji ze by tady do mne nekdo rypal Rolling Eyes take nevim ze bych neco o privazeni US$ do U.S.psal.
Jedes do U.S. privez si $,na co tolik v hotovosti nevim?
Ja kdyz v Cechach tak kupuji vetsi veci na kredit cartu potom dostanes VAT na zpatek a tech par korun jeste v CR mam.AZPete. Wink
Anonymní

PříspěvekZaslal: st září 19, 2007 2:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sorry AzPete, fakt sorry, jsem si te spletla s asdlf ci kym Laughing , nezlob se. No hotovost s sebou beru bo se stehuju za svou drahou polovickou a beru s sebou sve uspory. Diky za rady.
kulishek
Moderator

Registrace: 25. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st září 19, 2007 6:44 am    Předmět: Re: dovoz hotovosti nad 10 000 dollars do USA Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Nechci to posilat pres ucet protoze bych prisla o nekolik set dolaru.

Anonymous napsal:
No hotovost s sebou beru bo se stehuju za svou drahou polovickou a beru s sebou sve uspory.

Podle me teda ani kvuli par set dolarum nema cenu riskovat, ze prijdes o uspory. Cimz nechci rict, ze by ti je Americani zabavili, ale ze se cestou muze leccos stat.

Nevim, jakou mas banku, ale me by prevod penez z CR do USA vysel na 1.500 korun v KB a $15 v Bank of America (zdaleka ne ta nejlevnejsi mozna kombinace), coz by mi zvlast v pripade celozivotnich uspor za klid duse rozhodne stalo.
Anonymní

PříspěvekZaslal: st září 19, 2007 8:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No Kulishek, jenze taky musis pocitat, jak nas ceske banky okradaji Sad , ony si nauctuji docela velkou palku za prevod penez, taky uz jsem neco posilala a taky uz jsem neco obdrzela, takze vim, a penize jsem si ze zahranici vzdy vozila v hotovosti, myslim, ze immigration mi to nezabavi, bo budu mit vypisy z uctu a jinak, aby me nekdo okradl, to by musel sahnout docela docela - no az na telo Wink , a to si ke me nikdo nedovoli, a pokud spadne aero, no tak co uz?! Ale to snad neeee! Jo, a banku v US jeste nemam. Ale diky. No ja vim, ze je to asi silenstvi, ale takova ja uz su
Marcibrno

Registrace: 02. 06. 2007

PříspěvekZaslal: pá září 21, 2007 12:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pokud bys mnel ucet v Washington Mutual tak ta dela tyto prevody zdarma i do CR na ucet.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Tipy a navody Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com