Ridicak - Jak to funguje

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Ridicak - Jak to funguje

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Drivers Licenses
Autor Zpráva
Koblizek
Anonymní

PříspěvekZaslal: út květen 01, 2007 6:52 am    Předmět: Ridicak - Jak to funguje Odpovědět s citátem

1. Vsechny papiry ktere kdy vyplnite a maji cosi spolecneho s DMV a driving record jsou elektronicky zpracovany (scan) a ulozeny k vasemu profilu.

2. Profil take obsahuje velmi jednoduchy checkbox ktery oznamuje zda jste US citizen nebo ne.

3. Urednici DMV zatim nemaji pravo zadrzet vas ridicksky prukaz na zaklade nespravne vyplnenych formularu, ale na tomto se pracuje a zanedlouho budou proverene profily nelegalnich osob zaneseny do centralni databaze ke ktere ma pristup policie. Udajne suspenduji ridicak a poslou vam dopis, musite si zajit na DMV dolozit potrebne papiry.Pokud vas chytnou na suspended DL je to neprijemna vec.

4. Rizeni na ridicak z jineho statu s residenci a pojisteni ve state jinem nebude tolerovano. Od data vystaveni insurance, ustaleni residence nebo vehicle registrace mate do 30ti dnu zajit na DMV a zmenit si ridicak na prislusny stat.

5. Na vydani noveho ridicaku v ruznych statech a posleze jeho prodlouzeni potrebujete dolozit potrebne papiry. Pokud to zkusite online a nemate v checkboxu na DMV profile US citizen poslou vam jen dopis at se dostavite na DMV s papirama. Ovsem zaznamenan je record o zadosti o vydani DL a oznacen blikajici vlajeckou u vaseh profilu.

6, Vsechy zmeny ve vasem DMV profilu jsou zaznamenavany v "mape akci" jakekoli zmeny jsou ulozney s datem a cislem, jmenem urednika pro pozdejsi verifikaci a mozne stihani korupce. Tento system je udajne zaveden od 2003.

Tak mi to pripada ze udelat si ridicak v jinem state bude brzo k nicemu, tedy pokud se tam neprestehujete.
marci
Anonymní

PříspěvekZaslal: út květen 01, 2007 1:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

neni to tak docela pravda s jezdenim na ridicak z jineho statu. par mych znamych jezdi v pohode v CA ( tu si bez pracovniho povoleni DL nevyridite) na ridicak v IL. 3 roky - proste
1/ reknete ze studujete v CA a bydlite v IL a daji vam temporary state plate CA a insurance nebo
2/ vykaslete se na to a kdyz vas nekdo zastavi a zepta se tak reknete ze sem jezdite za pritelem.
Neni problem protoze US je jedna zeme a lide v ni se neustale stehuji a cestuji.
Koblizek
Anonymní

PříspěvekZaslal: út květen 01, 2007 5:12 pm    Předmět: To Marci Odpovědět s citátem

Tak takhle to funguje i u mych pratel co maji ridicak z Tennesse a jsou v SC, ale minule uz jim policajt rikal at si daji do poradku adresy residence, pojisteni a registrace vozidla. Znamej co dela n DMV mi tohle vsechno povedel arikal ze se to nebude tolerovat, vim ze to slo a lidi to tak delali, stejne tak to vedi i policajti. Jen si davejte pozor, tot vse. Sdilim informace protoze to treba nekomu pomuze v rozhodovani co kde vyplnit.Pokud mate nejake konkretni otazky tak se muzu optat. Samozrejme vsechno je individualni a zalezi casto jen na urednikovi ci policajtovi a jak se zrovna vyspal.
Piskle

Registrace: 20. 01. 2005

PříspěvekZaslal: ne září 23, 2007 5:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vim,ze to sem asi nepatri,ale nejak jsem nenasla,kam bych to zaradila.
Nevite nahodou,zda-li se muze letat ve statech na cesky ridicak??Myslim tim,zda-li mohu pouzit cesky(normalni,ale jeste ten starsi)jako ID??
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: ne září 23, 2007 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bohuzel to nejde piskle. Musis mit platnej US document nebo pas, viza a I-94.
duncan

Registrace: 23. 09. 2007

PříspěvekZaslal: st září 26, 2007 2:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BUCKETHEAD napsal:
Bohuzel to nejde piskle. Musis mit platnej US document nebo pas, viza a I-94.

Lital jsem s pasem a vizem ( I-94 ) po mne nikdo nechtel, ale mozna, ze slo o nahodu...
Piskle

Registrace: 20. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st září 26, 2007 5:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Litat se muze na pas i bez viza.To vim na 100000%.
Ptala jsem se jen na cesky ridicak.
Marketa_NY

Registrace: 23. 09. 2006

PříspěvekZaslal: st září 26, 2007 8:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mojeho pritele mamka dela pro "Deltu" v NY a ta mi oznamila,ze letet muzu jak na US ridicak (ktery jeste neprosel, ale ma cerveny napis Temp. Visitor until January 07) a take muzu letet na International DL ... prej je to vubec nezajima,co ja tu mam s Imigracnim,ze je jenom zajima fotka,datum narozeni a that's it ....
No a jeho mamka dela primo na prepazce (takze asi vi co rika)
Takze asi tak nejak ...
Rumburak

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: st září 26, 2007 11:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marketa_NY napsal:
Mojeho pritele mamka dela pro "Deltu" v NY a ta mi oznamila,ze letet muzu jak na US ridicak (ktery jeste neprosel, ale ma cerveny napis Temp. Visitor until January 07) a take muzu letet na International DL ... prej je to vubec nezajima,co ja tu mam s Imigracnim,ze je jenom zajima fotka,datum narozeni a that's it ....
Takze asi tak nejak ...

Cau Marketo, ty jeste zijes? Wink
Tak kdypak bude svadba? Twisted Evil
Marketa_NY

PříspěvekZaslal: čt září 27, 2007 2:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rumburak napsal:
Marketa_NY napsal:
Takze asi tak nejak ...

No nebudu lhat ... v planu to mame ... ale nechci to zakriknout .. dej se vule Bozi (jak rika babicka Smile

A co jinak..jak jste se tu vsichni meli?
Rumburak

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: čt září 27, 2007 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marketa_NY napsal:
Rumburak napsal:
Marketa_NY napsal:
Takze asi tak nejak ...

No nebudu lhat ... v planu to mame ... ale nechci to zakriknout .. dej se vule Bozi (jak rika babicka Smile

Jsem rad, ze mate nejake plany do budoucna Wink
Jinak ti mohu rict, ze bez tebe je tady na forum nuda Sad
Doufame ze sem zavitas casteji. Smile
Marketa_NY

PříspěvekZaslal: st říjen 03, 2007 2:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rumburak napsal:
Marketa_NY napsal:
Rumburak napsal:
Marketa_NY napsal:
Takze asi tak nejak ...

Jakto? Nemate tu snad dost blbejch blondyn, co pisou hovadiny?? Laughing Laughing Laughing
Marketa_NY

PříspěvekZaslal: st říjen 03, 2007 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rumburak napsal:
Marketa_NY napsal:
Rumburak napsal:
Marketa_NY napsal:
Takze asi tak nejak ...

Jakto? Nemate tu snad dost blbejch blondyn, co pisou hovadiny?? Laughing Laughing Laughing
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Drivers Licenses Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com