bouncingczech
Registrace: 20. 07. 2007 Příspěvky: 256 Bydliště: Mission Viejo, Calif.
|
Zaslal: čt říjen 11, 2007 12:52 pm Předmět: Proof of Marriage - pro Ceske urady? |
|
|
| Tohle neni tak nalehavy problem ale rad bych to vyresil. Zadam si totiz, po vice nez triceti letech o prukaz ceskeho statniho prislusenstvi. Jsem American a obcanstvi jsem dostal protoze mam manzelku Americanku. Tim padem jsem nestratil Ceske obcanstvi. Nejdrive jsem si zazadal na Ceskym Konsulatu ktery vsechno poslal na nejaky mistni urad v Praze a dostal jsem odpoved ze potrebuji ruzne dokumenty jako muj "marriage certificate" s apostilou. Moje sestra v Praze mi s tim pomaha a ja jsem ji poslal ruzne dokumenty ukazujici ze jsem porad zenaty, jako treba, "joint tax return", "House Deed" "health insurance" a ruzne ucty ukazujici ze spolu porad zijeme. Apostilu jsem tam taky poslal. Vsechno je v poradku ale urednici stejne chteji nejaky jiny doklad o tom ze jsem porad zenaty - ze jsem se nejak behem te doby nerozvedl. Jak muzu prokazat neco co se neprihodilo? Na rozdil od CR tady nemame obcanky a urady ktere maji moznost vydavat potvrzeni jestli je nekdo zenaty nebo ne. Ma nekdo napad jaky dokument bych jim mohl dat? Dekuji... |
|