|
|
| Autor |
Zpráva |
Dezzi
Registrace: 27. 12. 2006 Příspěvky: 56 Bydliště: Kroměříž,ČR
|
Zaslal: st květen 21, 2008 5:46 am Předmět: Rodaci ze Zlínska..... |
|
|
Zdravim vsechny....Jen by me zajimalo kolik rodaku ze Zlínska(popripade Kromerize) je tam u vas v zamori,a jak se vam tam dari??  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
verunka
Registrace: 26. 03. 2008 Příspěvky: 8 Bydliště: FL
|
Zaslal: st květen 21, 2008 9:38 am Předmět: |
|
|
| Ahoooj! Hm, tak ja jsem primo ze zlina. Dari se super, ale vzdy muze byt lip, ale jsem tu nova, teprve od novembra 2007...no ale zustavam. Akorat ty hory mi chybi, hm a kousek evropy a asie by tady taky nebyl spatny. A taky kamaradi mi chybi, no ale neco za neco, nemuzu chtit vsechno. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dezzi
|
Zaslal: st květen 21, 2008 9:46 am Předmět: |
|
|
Zdárek Ale zase tam mas teplo a more ne? =)) Akde presne jsi? ja teda doufam ze se mi taky po skole podari vycestovat nekam na zapad za teplem aspon stohohle zapadakova  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
maha Anonymní
|
Zaslal: st květen 21, 2008 4:34 pm Předmět: ..Vsetin |
|
|
..tak tady se hlasi Vsetin, neni to uplne Zlinsko, ale kraj je stejny a nase zalesnene kopecky mne taky moc chybi, hlavne tady na te rovine v okoli Chicaga..  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 620 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: st květen 21, 2008 11:48 pm Předmět: |
|
|
Gottwaldov. Do desiti let jsem tam vyrustal a pak na Ostravsko. Velice hezke mesto.Jeste tam mam dve stare tety u lesni ctvrti. Muj deda trenoval Zatopka a muj prastryc se zabil s Batou v letadle. Mam velice hezke vzpominky na Zlin. V 60.letech i za komunistu to bylo moderni a progresivni mesto. Mozna ze se tam zastavim pristi rok.A co Kromeriz? Porad je tam blazinec? A jak se mi dari? Dobre.Diky za optani.AZP.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dezzi
|
Zaslal: čt květen 22, 2008 1:50 am Předmět: |
|
|
| AzPete napsal: | Gottwaldov. Do desiti let jsem tam vyrustal a pak na Ostravsko. Velice hezke mesto.Jeste tam mam dve stare tety u lesni ctvrti. Muj deda trenoval Zatopka a muj prastryc se zabil s Batou v letadle. Mam velice hezke vzpominky na Zlin. V 60.letech i za komunistu to bylo moderni a progresivni mesto. Mozna ze se tam zastavim pristi rok.A co Kromeriz? Porad je tam blazinec? A jak se mi dari? Dobre.Diky za optani.AZP.  |
jj Blazinec tam jeste porad stoji Nedavno tam byla i bartosova Takze to tam vypada na velkou navstevnost....Jinak v KM je zatim stale zima destivo  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nola
Registrace: 17. 11. 2006 Příspěvky: 17
|
Zaslal: po květen 26, 2008 1:45 am Předmět: |
|
|
Ja jsem puvodem z Valmezu a ted jsem v Pensacole na Floride.
Verunka: kde presne jses na floride? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1391 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: po květen 26, 2008 8:46 pm Předmět: Re: Rodaci ze Zlínska..... |
|
|
| Dezzi napsal: | Zdravim vsechny....Jen by me zajimalo kolik rodaku ze Zlínska(popripade Kromerize) je tam u vas v zamori,a jak se vam tam dari??  |
No, sice jsem se ve Zlínsku nenarodil a nikdy jsem tam nežil, mám tam kořeny a rodinu, a tak se tam cítím jako doma. Jo, Kroměřížsko.
Dezzi, příště jak tam budu, pozvu Tě na večeři nebo na pivo.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dezzi
|
Zaslal: út květen 27, 2008 8:13 am Předmět: |
|
|
Tojo....Nebo te pozvu na pivo ja tam uvas na zapade,pokud se mi tam podari dostat  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
petervr6
Registrace: 07. 06. 2007 Příspěvky: 17 Bydliště: New York-Upstate
|
Zaslal: st květen 28, 2008 2:24 pm Předmět: |
|
|
| Jsem ze Zlina, ted upstate NY. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
maha Anonymní
|
Zaslal: st květen 28, 2008 9:22 pm Předmět: |
|
|
| Nola napsal: | Ja jsem puvodem z Valmezu a ted jsem v Pensacole na Floride.
Nola odkud z Valmezu ? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt květen 29, 2008 8:40 am Předmět: |
|
|
| maha napsal: | | Nola napsal: | Ja jsem puvodem z Valmezu a ted jsem v Pensacole na Floride.
Nola odkud z Valmezu ? |
No bydleli jsme na Smetanove ulici. Do skoly jsem chodila na Safarikovu. Kdyz mi ale bylo 11 let tak se nasi rozhodli odstehovat do Prahy. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dezzi
|
Zaslal: čt květen 29, 2008 8:57 am Předmět: |
|
|
| citace: | | No bydleli jsme na Smetanove ulici. Do skoly jsem chodila na Safarikovu. Kdyz mi ale bylo 11 let tak se nasi rozhodli odstehovat do Prahy. |
Ve smetanove?? Toje vedlejsi ulice odemne 5metru od miho baraku  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|