Rodaci ze Zlínska.....

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Rodaci ze Zlínska.....

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema
Autor Zpráva
Dezzi

Registrace: 27. 12. 2006

PříspěvekZaslal: st květen 21, 2008 5:46 am    Předmět: Rodaci ze Zlínska..... Odpovědět s citátem

Zdravim vsechny....Jen by me zajimalo kolik rodaku ze Zlínska(popripade Kromerize) je tam u vas v zamori,a jak se vam tam dari?? Cool
verunka

Registrace: 26. 03. 2008

PříspěvekZaslal: st květen 21, 2008 9:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoooj! Hm, tak ja jsem primo ze zlina. Dari se super, ale vzdy muze byt lip, ale jsem tu nova, teprve od novembra 2007...no ale zustavam. Akorat ty hory mi chybi, hm a kousek evropy a asie by tady taky nebyl spatny. A taky kamaradi mi chybi, no ale neco za neco, nemuzu chtit vsechno.
Dezzi

PříspěvekZaslal: st květen 21, 2008 9:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdárek Very Happy Ale zase tam mas teplo a more ne? =)) Akde presne jsi? ja teda doufam ze se mi taky po skole podari vycestovat Cool nekam na zapad za teplem Twisted Evil aspon stohohle zapadakova Laughing
maha
Anonymní

PříspěvekZaslal: st květen 21, 2008 4:34 pm    Předmět: ..Vsetin Odpovědět s citátem

..tak tady se hlasi Vsetin, neni to uplne Zlinsko, ale kraj je stejny a nase zalesnene kopecky mne taky moc chybi, hlavne tady na te rovine v okoli Chicaga.. Razz
AzPete

Registrace: 06. 01. 2007

PříspěvekZaslal: st květen 21, 2008 11:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gottwaldov. Do desiti let jsem tam vyrustal a pak na Ostravsko. Velice hezke mesto.Jeste tam mam dve stare tety u lesni ctvrti. Muj deda trenoval Zatopka a muj prastryc se zabil s Batou v letadle. Mam velice hezke vzpominky na Zlin. V 60.letech i za komunistu to bylo moderni a progresivni mesto. Mozna ze se tam zastavim pristi rok.A co Kromeriz? Porad je tam blazinec? A jak se mi dari? Dobre.Diky za optani.AZP. Cool
Dezzi

PříspěvekZaslal: čt květen 22, 2008 1:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

AzPete napsal:
Gottwaldov. Do desiti let jsem tam vyrustal a pak na Ostravsko. Velice hezke mesto.Jeste tam mam dve stare tety u lesni ctvrti. Muj deda trenoval Zatopka a muj prastryc se zabil s Batou v letadle. Mam velice hezke vzpominky na Zlin. V 60.letech i za komunistu to bylo moderni a progresivni mesto. Mozna ze se tam zastavim pristi rok.A co Kromeriz? Porad je tam blazinec? A jak se mi dari? Dobre.Diky za optani.AZP. Cool

Very Happy jj Blazinec tam jeste porad stoji Cool Nedavno tam byla i bartosova Laughing Takze to tam vypada na velkou navstevnost....Jinak v KM je zatim stale zima destivo Confused
Nola

Registrace: 17. 11. 2006

PříspěvekZaslal: po květen 26, 2008 1:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja jsem puvodem z Valmezu a ted jsem v Pensacole na Floride.
Verunka: kde presne jses na floride?
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: po květen 26, 2008 8:46 pm    Předmět: Re: Rodaci ze Zlínska..... Odpovědět s citátem

Dezzi napsal:
Zdravim vsechny....Jen by me zajimalo kolik rodaku ze Zlínska(popripade Kromerize) je tam u vas v zamori,a jak se vam tam dari?? Cool

No, sice jsem se ve Zlínsku nenarodil a nikdy jsem tam nežil, mám tam kořeny a rodinu, a tak se tam cítím jako doma. Jo, Kroměřížsko.

Dezzi, příště jak tam budu, pozvu Tě na večeři nebo na pivo. Smile
Dezzi

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2008 8:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Very Happy Tojo....Nebo te pozvu na pivo ja tam uvas na zapade,pokud se mi tam podari dostat Laughing
petervr6

Registrace: 07. 06. 2007

PříspěvekZaslal: st květen 28, 2008 2:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem ze Zlina, ted upstate NY.
maha
Anonymní

PříspěvekZaslal: st květen 28, 2008 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nola napsal:

Nola odkud z Valmezu ?
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt květen 29, 2008 8:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

maha napsal:
Nola napsal:

Nola odkud z Valmezu ?

No bydleli jsme na Smetanove ulici. Do skoly jsem chodila na Safarikovu. Kdyz mi ale bylo 11 let tak se nasi rozhodli odstehovat do Prahy.
Dezzi

PříspěvekZaslal: čt květen 29, 2008 8:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
No bydleli jsme na Smetanove ulici. Do skoly jsem chodila na Safarikovu. Kdyz mi ale bylo 11 let tak se nasi rozhodli odstehovat do Prahy.

Ve smetanove?? Toje vedlejsi ulice odemne Very Happy 5metru od miho baraku Cool
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com