Má cenu žít a pracovat v USA

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Má cenu žít a pracovat v USA
Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zustat nebo jet domu?
Autor Zpráva
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá říjen 19, 2007 10:22 am    Předmět: Má cenu žít a pracovat v USA Odpovědět s citátem

CHci se zeptat jestli tam jet má vubec cenu??
king

Registrace: 20. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá říjen 19, 2007 10:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Videls hodnotu kurzu? Myslim,ze to jako odpoved staci Smile)
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá říjen 19, 2007 11:43 am    Předmět: .. Odpovědět s citátem

jj vyděl ale já nechci zbohatnout ja chci jenom tam žít a pracovat samozřejmě že ten kurz je mizerný ale myslim a ptam se spíš jestli to ma cenu tam pracovat jako nelegál,bydlení za jakých podmínek a jestli mi vůbec bude stacit to co tam vydělám na bydlení+stravu+zábavu nebo mám spíš zkusit Anglii
king

PříspěvekZaslal: pá říjen 19, 2007 4:23 pm    Předmět: Re: .. Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
jj vyděl ale já nechci zbohatnout ja chci jenom tam žít a pracovat samozřejmě že ten kurz je mizerný ale myslim a ptam se spíš jestli to ma cenu tam pracovat jako nelegál,bydlení za jakých podmínek a jestli mi vůbec bude stacit to co tam vydělám na bydlení+stravu+zábavu nebo mám spíš zkusit Anglii

Jako ilegal zapomen.Bez SSN si ani neprdnes,bez ridicaku te stejne za chvilku seberou a penize zadny poradny nevydelas.Anglie mi urcite pripada jako lepsi volba.
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá říjen 19, 2007 4:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kamkoli prijedes tak bude chvilku trvat nez te to tam zacne bavit, nez si tam udelas pratele a najdes neco co ti dela radost.
Zalezi na cloveku. Amerika je ohromna a je v ni velke mnozstvi kultur.
Me osobne by bylo uplne jedno kde budu zit a jak, je dulezite mit pro co zit.
Anonymní

PříspěvekZaslal: so říjen 20, 2007 2:29 am    Předmět: děkuji Odpovědět s citátem

Tam vám děkuji za vaše názory
Proč mě za chvilku seberou když nebudu mít řidičák Question Question
king

PříspěvekZaslal: so říjen 20, 2007 6:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Protoze cim dal tim casteji regularni policie zastupuje dnes jiz ICE(immigracni).Pokud prekrocis povoleny pobyt a budes ridit na mezinarodni ridicak(jako,ze budes,pac US si neudelas),tak se ti muze stat(tak jako mnoha dalsim),ze pri policejni kontrole budes vyzvan prokazat svuj status.Ja osobne znam jen za posledni mesic 3 lidi,ktere takto poslali domu a to jsem z maleho mesta.Policajt dnes jiz ma takove pravomoce( zalezi jak ktery stat,ale vetsinou je to uz ve vsech).Samozrejme nasledny deportacni proces neni zadna slast.Sedis cca.3-4 mesice se zlodejema a jinou haveti,nikdo se o tebe nezajima a pak te doprovodej s poutama az do letadla.Myslim,ze to za to nestoji.Pokud bys mel moznost legalne,je to jina pohadka samozrejme.
Henek

Registrace: 12. 03. 2005

PříspěvekZaslal: so říjen 20, 2007 6:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kingu kde bydlis?ja tady jeste zadnou policejni kontrolu nazazil..
Anonymní

PříspěvekZaslal: so říjen 20, 2007 8:13 am    Předmět: .. Odpovědět s citátem

A jaky je to new yorku s policii??
king

PříspěvekZaslal: so říjen 20, 2007 10:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Henek napsal:
Kingu kde bydlis?ja tady jeste zadnou policejni kontrolu nazazil..

v TN,ale hodne toho chytaj v NC a GA.cca 5 mesicu zpatky jel kamos do prace,prekrocil speed limit (asi o 10) a policajt po rozpoznani dialektu se ihned zacal ptat na jeho status(mel US DL),chtel videt pas a I-94.Kamos to samo nemel u sebe( I-94 propadla anyway) ,tagze ho zabasnul a cinknul klukum z ICE druhej den.No kamos si pobyl 4 mesice v Jailu a pak ho v tech samejch trenkach a tricku co ho chytli odpravili v poutech az do era:))
Je toho tu kolem me celkem dost,Atlantu mam kousek a posledni dobou bezni policajti tu ulohu prebiraj celkem nawostro.Mam takovej dojem,ze vetsina z GA counties uz aplikovala mistni law a trenuji sve oficiry k imigracnim kontrolam bezne.
king

PříspěvekZaslal: so říjen 20, 2007 10:11 am    Předmět: Re: .. Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
A jaky je to new yorku s policii??

NYC bejvalo dycky volnejsi.Je tam toho totiz strasne moc.Nevim,jestli maji nejaky podobny mistni zakon,ale tusil bych,ze zatim jeste ne.Ale co neni ,bude urcite v blizke dobe.Na pantaty z radnice je vyvyjenej celkem silnej tlak s poukazovanim prave na benevolentnost vuci ilegalum.
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: so říjen 20, 2007 10:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud se chces tomu vyhnout, tak si najdi praci, do ktere se dostanes pesky nebo na kole. Kolo v preplnenym meste byva casto nejrychlejsi dopravni prostredek.
Akorat je to pruda v zime nebo v desti Smile
Anonymní

PříspěvekZaslal: so říjen 20, 2007 11:05 am    Předmět: .. Odpovědět s citátem

A v new yorku se da najit prace je ji tam dost???
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: ne říjen 21, 2007 9:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Uprime muzu jen potrvdit, ze v USA bez dokladu uz to neni co to bylo v roce 2001-2002 atd, dnes uz bych radeji byl doma v klidu a v pohode, nez drel za par dolacu a ve strachu v USA.
Amerika zaziva ted nedobrou situaci, co se tice Hypotek, hospodarstvi a dalsich odvetvi.
Ted neni dobre jsem jet, pokud nejsi legalni immigrant.
zdar Bucky
Anonym007
Anonymní

PříspěvekZaslal: po říjen 29, 2007 5:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A jaky je vas nazor na to jet do USA, kdyz mam SSN a US ridicak z predchozich let? Rad bych se tam zase podival a neco malo vydelal. Ale uz na turisticke vizum.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zustat nebo jet domu? Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com