sponzorovani

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

sponzorovani

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Legal representatives
Autor Zpráva
slunicko
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červenec 12, 2005 4:48 pm    Předmět: sponzorovani Odpovědět s citátem

Ahoj vsem, chtela bych se zeptat, jestli se v USA nachazi aspon jeden clovek, kteremu pravnik uspesne vyridil zelenou kartu sponzorovanim. Ja jsem tuhle nabidku dostala od sveho zamestnavatele ale obavam se ze jsou to zbytecne vyhozene penize. Znam tu spoustu lidi co pravnikum plati spoustu penez uz nekolik let a porad nic. Co myslite??Mam se do toho vrhnout?? Rolling Eyes Question
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červenec 12, 2005 10:41 pm    Předmět: SPONZOROVANI Odpovědět s citátem

Slunicko,
nechci na tebe delat zadne bububu...ale pokud si prekrocila povolenou dobu pobytu /tj.platnost bile karty/ asi mas smulu.
Bubu

P.S. Jak bych se chtela mylit!!!
slunicko
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červenec 13, 2005 2:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, dekuju ti za nazor ale nevim jestli je to co jsi napsala pravda. Mluvila jsem s pravnikem a ten mi rekl ze bych musela v prvni rade zaplatit pokutu 1000$ za to ze jsem tu nelegalne. Takze bila karta nejspis muze byt propadla. Mne by spis zajimalo jestli jsou pravnici schopni tu kartu vyridit. Diky moc a vsem hezky den.
kulishek
Moderator

Registrace: 25. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st červenec 13, 2005 3:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Slunicko, nech si hlavne od pravnika poradne vysvetlit, jak to chce udelat. Ta pokuta zni jak na adjustment of status, co si nelegalove mohli vyridit podle sekce 245(i) imigracniho zakona, jenze deadline pro petici byla nekdy v roce 2001. Treba to prodlouzili anebo ma pravnik v planu uplne neco jineho, ale hlavne at ti ukaze cerne na bilem, kde se pise, ze ta moznost existuje.
ocean*

Registrace: 05. 04. 2005

PříspěvekZaslal: čt červenec 14, 2005 7:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Neexistuje. Musel by se znovu otevrit zakon 245. Do te doby s tim nemuze delat vubec nic zadnej pravnik.
slunicko
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne červenec 17, 2005 9:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dekuju vam vsem za rady. Smile
Jaja
Anonymní

PříspěvekZaslal: so leden 14, 2006 11:03 am    Předmět: Work Sponsorship Odpovědět s citátem

Mam stejny problem. (Problem ???) Potencialni zamestnavatel mi nabidl sponsorship, jsem tu legalne jeste par mesicu, takze je vse resitelne, ale mam z toho trochu obavy....co kdyz bude zadost zamitnuta? Ta prvni co podava zamestnavatel? Budou potom dohlizet, jestli jsem do platnosti bile karty opustila uzemi USA? Nebo co kdyz dojde k preruseni pracovniho "vztahu"? Je mi jasny, ze se tohle vsechno muze tahnout spoustu let (kolik ???) a nejsem si jista, jestli bude vsechno klapat. Kdyz dam vypoved, bude zase imigration dohlizet na to, jestli jsem odjela? Ma nekdo zkusenosti? Zda se to jako lehka cesta k nabyti green card (pry ale jen na permanent resident statut bych musela cekat min. kolem 2 let), ale jak tohle funguje v praxi??? Idea
andel
Anonymní

PříspěvekZaslal: so leden 28, 2006 11:59 am    Předmět: spomzorship Odpovědět s citátem

Ahoj!My jsme s manzelem v usa konkretne v new jersey uz devet let a ted si uspesne vyrizujeme zelenou kartu i kdyz jsem tu tak dlouho nelegalne,vsem to doporucuji to zkusit,dlouhe cekani se urcite vyplati,pokud mate nekdo nejake dotazy tady je moje email a napiste mi:sweet_czech_girl@yahoo.com
Martina
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt srpen 09, 2007 10:00 pm    Předmět: sponzorovani Odpovědět s citátem

Ahojky......rada bych se zeptala,kdyz moje sestra a bratr jsou uz Am.obyvateli a moje maminka dostane zelenou kartu,jestli me nekdo z nich muze sponzorovat? Ziji v USA a jsem vdana za Cecha. Diky.....M
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Legal representatives Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com