|
|
| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
Zaslal: út září 25, 2007 6:45 pm Předmět: Shanim ceske vitaminy |
|
|
Ahoj vsem. Shanim ceske vitaminy:
Calibrum Babyplan a Calibrum mami.
Pokud mi nekdo muze pomoci, budu rada.
Diky, Eva.
Bohuzel jsem nenasla ceskou lekarnu, ktera akceptuje platebni karty a zasila do zahranici..  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ilsalmi
Registrace: 13. 06. 2006 Příspěvky: 26 Bydliště: Phila
|
Zaslal: út září 25, 2007 7:51 pm Předmět: |
|
|
Ja vim, ze to neni to, co chces slyset...
ale ony jsou ty potravinove doplnky vsechny hodne podobne - u nas doma jako v USA. Opravdu.
Pro klid duse se koukni na stranky Zentivy a podrobne slozeni produktu Calibrum baby Plan a Mami a pak se divej po tom, co je tady tomu nejvice podobne. Kazdy drugstore bude mit police plne vsemoznych tehotenskych vitaminu a jsem si jista, ze muzes vybrat neco se stejnym slozenim.
Rozdil mezi Baby plan a Mami je, ze Baby plan obsahuje jen Vit C, kys. listovou, vit E, zelezo a jod. Mami pak je plnohodnotny multivitamin s pridanym zvysenym obsahem vapniku a snizenym obsahem kys. listove.
Co je na Calibrum doma dobre je, ze ma registraci jako lecivo, ne jen jako potravinovy doplnek. Takze pokud chces neco stejne kvalitniho, ptej po FDA approved produktech. Meli by to byt schopni poradit v lekarne. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kulishek Moderator
Registrace: 25. 01. 2005 Příspěvky: 252 Bydliště: 33131
|
Zaslal: út září 25, 2007 8:51 pm Předmět: Re: Shanim ceske vitaminy |
|
|
| Anonymous napsal: | Bohuzel jsem nenasla ceskou lekarnu, ktera akceptuje platebni karty a zasila do zahranici..  |
Treba www.lekarna.cz akceptuje platbu kartou a podle ceniku postovneho zasila i do USA - viz Delivery Terms na anglickych strankach www.medcentrum.com . V te anglicke verzi sice neni specifikovana platba kartou, ale je tam platba prevodem na ucet, coz v pohode zrealizujes pres PayPay.
Kazdopadne se pripojim k vyse uvedenemu, ze ekvivalentni vitaminy urcite koupis i tady. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st září 26, 2007 8:28 am Předmět: |
|
|
Moc vam dekuju. Uz jsem vyzkousela vsechny mozny US vitaminy, bohuzel po vsech zvracim..
Po tech ceskych ne.. Asi to bude jen psychickyho razu, kdyz slozeni je skoro stejny, ale je to tak.
Kazpdopadne diky moc, jste hrozne hodni!!
Eva. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ilsalmi
Registrace: 13. 06. 2006 Příspěvky: 26 Bydliště: Phila
|
Zaslal: st září 26, 2007 10:48 am Předmět: |
|
|
To je mi fakt lito.
prislas na to, v cem je rozdil nebo je to slozenim opravdu uplne stejne?
Obecne nevolnost zpusobuji mineraly - hlavne zinek,pak biotin, mozna i vysoky obsah vapniku. Hlavne to neber nalacno i kdyz to doporucuji. Porovnej ta slozeni a hlavne mnozstvi.
Muze to byt i tim, ze jsi v pokrocilejsim stadiu tehotenstvi nez kdyz jsi brala ceske vitaminy. Nevolnost a to co ji spousti se casem meni.
Pokud si budes hlidat aspon 1000 mg vapniku denne (litr polotucneho mleka, 200g syra...) a budes mit rozmanitou zdravou stravu, zeleninu, lusteniny, bilkoviny... tak umele vitaminy nejsou v druhem a tretim trimestru nutne.
[/url] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st září 26, 2007 4:50 pm Předmět: |
|
|
DIKY MOC!!  |
|