|
|
| Autor |
Zpráva |
otik
Registrace: 18. 10. 2008 Příspěvky: 5 Bydliště: Nice, France
|
Zaslal: so říjen 18, 2008 10:40 am Předmět: Cesky dobry Rastaurant v Chicagu ? |
|
|
Budu koncem roku v Chicagu.
Kdo zna nejakej dobrej ceskej restaurant v Chicagu kde si muze clovek dat dobrou husu s knedlikama, nebo bazanta a zeli, knedliky na smetane atd.
Ne moc daleko od centru (Michigan ave)
dekuji
otik
z Nice (Francie) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: so říjen 18, 2008 1:10 pm Předmět: |
|
|
Je jich nekolik ale tak 10+ miles od Michigan Ave smerem na west. Pokud budes met auto tak je to mnohem jednodussi se tam dostat.
1:
http://www.klasrestaurant.com/
sem se dostanes jednoduse vlaken, BLUE line CTA ( 54/cermak trasa)
2:
Operetta (773) 622-2613
5653 W Fullerton Ave, Chicago, IL 60639
3:
Czech Plaza Restaurant (708) 795-6555
7016 Cermak Rd, Berwyn, IL 60402
(BLUE line FOREST PARK trasa exit Harlem a je to tak 1 mile na south, pobliz Harlem/Cermak intersection.)
4:
Praga Restaurant
229 W Saint Charles Rd
Lombard, IL 60148
630) 495-0470
(trochu dal ale stoji za to krome klasickych jidel maju vselijake speciality coz v tych druhych neni.) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 620 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: út říjen 21, 2008 8:21 pm Předmět: Re: Cesky dobry Rastaurant v Chicagu ? |
|
|
| otik napsal: | Budu koncem roku v Chicagu.
Kdo zna nejakej dobrej ceskej restaurant v Chicagu kde si muze clovek dat dobrou husu s knedlikama, nebo bazanta a zeli, knedliky na smetane atd.
dekuji
otik
z Nice (Francie) |
No Otiku.To se me nechce verit ze v Nice neni jedina Ceska restaurace ktera dobre uvari.Co se tyce Chicaga tak tam je porad dobry vyber, i kdyz ne tak jak to bylo pred dvaceti roky. V Arizone Ceske restaurace pomalu vymrely..jeste ze mam manzelku ktera umi tu kachno nebo vepro,knedlo,zelo uvarit. Jinak nevim jak bych to tady vydrzel.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
Registrace: 24. 12. 2006 Příspěvky: 710 Bydliště: Canada
|
Zaslal: út říjen 21, 2008 8:54 pm Předmět: Re: Cesky dobry Rastaurant v Chicagu ? |
|
|
| AzPete napsal: | | otik napsal: | Budu koncem roku v Chicagu.
dekuji
otik
z Nice (Francie) |
No Otiku.To se me nechce verit ze v Nice neni jedina Ceska restaurace ktera dobre uvari.Co se tyce Chicaga tak tam je porad dobry vyber, i kdyz ne tak jak to bylo pred dvaceti roky. V Arizone Ceske restaurace pomalu vymrely..jeste ze mam manzelku ktera umi tu kachno nebo vepro,knedlo,zelo uvarit. Jinak nevim jak bych to tady vydrzel.  |
Ja myslel, ze varis take  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
|
Zaslal: st říjen 22, 2008 9:05 pm Předmět: |
|
|
Rumbo,nejak zapominas. Vzdyt jsem jiz parkrat napsal. Varim Mexicke,Italske,Cinske,seafood a BBQ.Na to jsem dobry.
Manzelka je na omacky a Ceske jidla a peceni.Do toho se ji nepletu. Zitra bude Svickova.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
|
Zaslal: st říjen 22, 2008 9:45 pm Předmět: |
|
|
| AzPete napsal: | Rumbo,nejak zapominas. Vzdyt jsem jiz parkrat napsal. Varim Mexicke,Italske,Cinske,seafood a BBQ.Na to jsem dobry.
Manzelka je na omacky a Ceske jidla a peceni.Do toho se ji nepletu. Zitra bude Svickova.  |
Sorry Pete, jsem uz "stara" skleroza  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
|
Zaslal: st říjen 22, 2008 10:49 pm Předmět: |
|
|
Nic si z toho nedelej..stary sklerotiku. Zapomnel jsem ze jsem expert na omelety. Ty jsou trochu tezke udelat perfektne ale ty kombinace ktere muzes pouzit jsou nekonecne.
Dnes jsem delal kombinaci ze sausage,peas, banana peppers ze zahrady a 5 ruznych syru a pro me jsem tam dal i "Danish Blue". Pohoda.Jak se rika v Cechach. Clovek nemusi byt milionar v U.S. aby mohl jist jako jeden. Jidlo pro normalni lidi je tady porad velice levne kdyz to srovnam historicky i geograficky.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
|
Zaslal: st říjen 22, 2008 11:27 pm Předmět: |
|
|
| AzPete napsal: | Nic si z toho nedelej..stary sklerotiku. Zapomnel jsem ze jsem expert na omelety. Ty jsou trochu tezke udelat perfektne ale ty kombinace ktere muzes pouzit jsou nekonecne.
Dnes jsem delal kombinaci ze sausage,peas, banana peppers ze zahrady a 5 ruznych syru a pro me jsem tam dal i "Danish Blue". Pohoda.Jak se rika v Cechach. Clovek nemusi byt milionar v U.S. aby mohl jist jako jeden. Jidlo pro normalni lidi je tady porad velice levne kdyz to srovnam historicky i geograficky.  |
Kazda kanadanka (a urcite i americanka) by te "klofla".
Moc jich dobre varit neumi.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
|
Zaslal: út říjen 28, 2008 12:33 am Předmět: |
|
|
To je zajimava teorie,ale jak to ze me "klofla" Ceska... po me skoro desetilete svobodne existenci v U.S. a to jsem tehda umel tak topinku s cesnekem.
A dalsi otazka.
Proc Te "klofla" Kanadanka i kdyz Ty nevaris? Urcite to neni tim ze jses dobrym "udrzbarem". Anebo se mylim?
Azp.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 981 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: út říjen 28, 2008 9:42 am Předmět: |
|
|
Ehm, ja teda nemam ve zvyku cpat se do cizich debat ( ), ale nemel by vztah, obzvlaste manzelsky, byt zalozeny na podstatnejsich vecech, nez je kucharske a udrzbarske umeni?
I kdyz na stranu druhou - dobra kucharka nebo udrzbar maji u me daleko vetsi respekt nez lidi, kteri se berou pro GC. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 484 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: út říjen 28, 2008 6:25 pm Předmět: |
|
|
ale nemel by vztah, obzvlaste manzelsky, byt zalozeny na podstatnejsich vecech, nez je kucharske a udrzbarske umeni?
Rigu je velice dulezite aby ti zena uvarila a zaopatrila tvuj" dum..na to ostatni si nekoho najdej... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
|
Zaslal: út říjen 28, 2008 10:01 pm Předmět: |
|
|
Vareni a udrzba jsou jen takove male vyhody ktere si nekteri z nas vyzeni/vyvdaji.Samozrejme lide co se zeni kvuli GC do tehle debaty rozhodne nepatri.
Stare ceske porekadlo ale rika ze laska prochazi zaludkem..a neco na tom je.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 484 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: st říjen 29, 2008 3:40 am Předmět: |
|
|
| a kde to zkonci kdyz to projde zaludkem?????? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
|
Zaslal: st říjen 29, 2008 6:39 pm Předmět: |
|
|
| Henek napsal: | | a kde to zkonci kdyz to projde zaludkem?????? |
No jestli to do dnes nevis,tak me posli private e mail a ja Ti to prozradim.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 981 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: čt říjen 30, 2008 4:26 pm Předmět: |
|
|
| Henek napsal: |
Rigu je velice dulezite aby ti zena uvarila a zaopatrila tvuj" dum..na to ostatni si nekoho najdej... |
Anybody know a good female diesel mech?
| Henek napsal: |
a kde to zkonci kdyz to projde zaludkem??????... |
M/F stole mi joke Sem tady na to chtel navazat a napsat, ze na to je pak prave dobry ten manzel/udrzbar ... kdyz se "to" z veskere te prosle lasky konecne zacpe. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|