|
|
| Autor |
Zpráva |
HankaV
Registrace: 17. 11. 2008 Příspěvky: 20 Bydliště: Rock Island, TX
|
Zaslal: út listopad 18, 2008 12:32 am Předmět: najdu v USA tvaroh? |
|
|
| Caky marne tu v Texasu shanim tvaroh - nasla jsem to jen na netu na nemeckych webovych strankach a je moznost si to nechat poslat, ale od nekud Chicago apod. ale se trochu bojim v jakm stavu mi prijde tvaroh sem na jih do Texasu? Nasel jsete nekdo jinou moznost? dikyyyyyy |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
hsi
Registrace: 23. 01. 2005 Příspěvky: 68
|
Zaslal: út listopad 18, 2008 1:38 am Předmět: |
|
|
| Nasla jsem ho v mezinarodnich obchodech. Jsem v dost malem meste, ale stejne jsou tu nejmin 2 obchody co ho maji. Jmenuje se "farmer cheese" a je to uplne normalni tvaroh jako v cechach ve vanickach. Nektere druhy maji na vicku rusky napis "tvarog". |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út listopad 18, 2008 11:38 pm Předmět: |
|
|
| Hanko nanestesti nektere veci a zvyku si budes moset odpustti a prizpusobit se nove kulture jiank budes "trpet a narikat" naveky. Welcome to America. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
HankaV
|
Zaslal: st listopad 19, 2008 7:47 pm Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | | Hanko nanestesti nektere veci a zvyku si budes moset odpustti a prizpusobit se nove kulture jiank budes "trpet a narikat" naveky. Welcome to America. |
Jo jo zjistuju a uz se snazim, napr. jidla use ucim a tady ve forum jsem nasla dost dpovedi at hledne jidla a nebo creditu a nebo ridicaku a ssn apod. no proste novacek, ktery nemel o USA ani tucha.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kacka Anonymní
|
Zaslal: čt listopad 20, 2008 6:31 pm Předmět: Hanko V - |
|
|
[b]Cottage cheese[/b](TVAROH) comes in three forms: small-curd, medium-curd and large-curd
Maji tri druhy tvarohu,podle velikosti.Najdes to v kazdem obchode v sekci syru,masla atd.
Na peceni ja pouzivat medium-curd.Zpracovavas to presne jako v CR.
Hodne stesti.
Ja jsem v USA temer15 let a jedinou zalibu-hobby,mam vareni. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
HankaV
|
Zaslal: pá listopad 21, 2008 12:08 am Předmět: Re: Hanko V - |
|
|
| kacka napsal: | Cottage cheese(TVAROH) comes in three forms: small-curd, medium-curd and large-curd
Maji tri druhy tvarohu,podle velikosti.Najdes to v kazdem obchode v sekci syru,masla atd.
Na peceni ja pouzivat medium-curd.Zpracovavas to presne jako v CR.
Hodne stesti.
Ja jsem v USA temer15 let a jedinou zalibu-hobby,mam vareni. |
tenhle tvaroh jsem nasla hned a zkusela jsem ho rozmackat a vubec mi to neslo, manzel na me koukal a ze mi pomuze - nakonec jsme z toho meli vikendovou zabavu i pro kamarady a stejne jsme ho nerozmackali
na peceni medium rikas? tak ja to zkusim  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|