deportace z USA

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

deportace z USA

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Predstavte se nam
Autor Zpráva
Luděk
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt březen 06, 2008 12:14 pm    Předmět: deportace z USA Odpovědět s citátem

Ahoj všichni,
potřebuji pomoci. Byl jsem po příletu na americké letiště z evropy deportován zpět a byl mi dán zákaz na území USA na dobu 5let. Existuje nějaká šance, že by mi byl zákaz zrušen? Jde to nějak vyjednat právní cestou?
Díky
bouncingczech

Registrace: 20. 07. 2007

PříspěvekZaslal: čt březen 06, 2008 12:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sance s timhle neco provest je minimalni. Potrebujes velice dobry duvod byt v US, jako treba ze tam mas manzelku a dite a ze vy bez tebe meli desne problemy. Ze tady chces byt nestaci. Ano, je mozne najit pravnika ktery se o to muze pokusit ale bude to stat pekne penize a zadna zaruka neni jestli bude uspesny...Sorry.
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt březen 06, 2008 12:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už jsi v USA byl někdy předtím? Měli důvod, např. překročený pobyt z minula?
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2008 1:26 pm    Předmět: češi v emigraci Odpovědět s citátem

co jsi udělal pro boha
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: so březen 29, 2008 11:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na toto je dobra prihlaska I-221 a jestli mas manzelku ci dite v USA tak I-601 waiver.

Bohuzel sance je opravdu minimalni, musel by jsi projit dlouhym procesem pres imigracni urad ve Frankfurtu ci Vidne, cca 1500 usd a minimalne 1 rok.
Ale pokud nejsi zenat s US citizenem tak mas 5% sanci na navrat jak psal "Bounci"

Byl jsi nekdy v USA predtim nelegalne? Co ti na INS dali za papiry a co jsi podepsal?
Muzes podepsat neco ani nevis co, a zaroven se vzdavas na odvolani.
Bohuzel to ze jsi byl deportovan tak mas zhruba life time bar, jelikoz i po 5 letech zadat o vstup do USA bude minimalni procento ze te pusti, musel by jsi se v tech 5 letech ozenit s USC a podat petici u USCIS.

Good luck a napis vice.
Bucky
AzPete

Registrace: 06. 01. 2007

PříspěvekZaslal: so březen 29, 2008 10:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to pravda. Americke "organy" se nevyjadri vetsinou ani Very Happy ani tak Crying or Very sad .Vetsinou protahuji byrokratycky proces co nejdele s nadeji ze ta osoba na druhem konci odpadne a ztrati zajem. Clovek musi otravovat a to je dnes dost komplikovane.Push 1 for english dilema.AzP. Crying or Very sad
cl
Anonymní

PříspěvekZaslal: út duben 01, 2008 3:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jak vlastně reálná je deportace po příletu do USA? jak se dá tato pravděpodobnost minimalizovat? Na jedno stranu to vypadá, že dostat se do USA je dost oříšek, jenže na druhou stranu je tady na tom fóru většina z vás těch, co jste se tam dostali. Takže, jak na to?Díky moc
J.
marcibrn
Anonymní

PříspěvekZaslal: út duben 01, 2008 5:49 pm    Předmět: deportace Odpovědět s citátem

nejde o deportaci, ty sance jsou docela minimalni . Je jednoduche se do USA dostat ale velmi tezke v USA nelegalne zit. Na dobre zamestnani je potreba SSN , cislo ktere bez papiru nebo povoleni nedostanes ( drive to slo), bez nej nedostanes US ridicak nebo obcanku a tim se zivot komplikuje, protoze se pouziva vsude - v Kalifornii ti bez US dokladu nedaji slusnou praci, nemuzes si vzit auto na splatky, vetsina bank ti neotevre ucet, policii budes podezdrelej, nedostanes kreditni kartu atd atd.
co se tyce deportace - nejezdi blizko k hranicim asi 100mil, nedelej dopravni prestupky specialne jizda s alkoholem, vyhni se statum jako Montana, Tennesee, West Virginia a Arizona kde nemaji cizince radi
clef
Anonymní

PříspěvekZaslal: st duben 02, 2008 1:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

díky moc. chystám se do New orleans, počítám s nelegální prací, navíc se chystám jen cca na půl roku. Vím, že to není moc, taky nečekám, že chytnu bůhvíjakou práci, jsem ochoten dělat vcelku cokoliv, vydělat si na přežití tam a případně něco málo na krátké cestování. Mám ale dost obavu z toho, že mě pošlou zpět rovnou z letiště, což by mi zkomplikovalo další plány, neboť to vypadá, že bych cca za rok na to chtěl vyrazit znovu. Vím, je to komplikované, ale mám pro to své důvody.
Buba
Anonymní

PříspěvekZaslal: st duben 02, 2008 11:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

clef napsal:
díky moc. chystám se do New orleans, počítám s nelegální prací, navíc se chystám jen cca na půl roku. Vím, že to není moc, taky nečekám, že chytnu bůhvíjakou práci, jsem ochoten dělat vcelku cokoliv, vydělat si na přežití tam a případně něco málo na krátké cestování. Mám ale dost obavu z toho, že mě pošlou zpět rovnou z letiště, což by mi zkomplikovalo další plány, neboť to vypadá, že bych cca za rok na to chtěl vyrazit znovu. Vím, je to komplikované, ale mám pro to své důvody.

Proc zrovna New Orleans? V americe je dost mest.

Nola tu tedka nedavno pekne popsala jak to v NO vypada a ja bych se tam teda bala. Ale ja sem stary straspytel :]

http://www.chicago-cz.com/forum/viewposth-21635-highlight-.html#21635
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt duben 03, 2008 6:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Buba napsal:

Proc zrovna New Orleans? V americe je dost mest.

Nola tu tedka nedavno pekne popsala jak to v NO vypada a ja bych se tam teda bala.

Ma tu zenskou..., to je jasny.
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt duben 03, 2008 8:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no tak nějak Smile co se stachu týče, nechci působit jako bůhvíjaký hrdina, ale opravdu se toho moc nebojím. ono to často z vyprávění vypadá bůhvíjak, ale myslím že na světě je celá řada horších míst Smile nicméně, na strach z osobní bezpečnosti bude čas až tam budu. V tuhle chvíli mě víc tápí strach, že se tam vůbec nedostanu.
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt duben 10, 2008 12:37 pm    Předmět: deportace 50 na 50 Odpovědět s citátem

Ahoj,
vubec se tim netrap, bud to pujde nebo ne. Bohuzel na letisti ti emigracni urednik nemusi dat duvod, proc te nepusti do Statu. Je to proste loterie, zalezi na koho narazis. Jak se kdo vyspi, jak se jim budes libit. Muzu ti jen poradit, k prepazce, kde sedi urednici si vyber belocha, nejhorsi jsou cernosi a to jeste ti tlusti taky Hispanci jsou arogantni a mstivi. Jo a jeste snaz se byt v pohode, zadny nervy, oni to ti urednici poznaji z body language, denne jim tamproochazi stovky lidi, tak uz to maji v oku. Bud v klidu. Hodne stesti a dej vedet, jak dorazis do zeme zaslibene.
jara
Anonymní

PříspěvekZaslal: st duben 16, 2008 3:31 am    Předmět: Re: deportace 50 na 50 Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Ahoj,
vubec se tim netrap, bud to pujde nebo ne. Bohuzel na letisti ti emigracni urednik nemusi dat duvod, proc te nepusti do Statu. Je to proste loterie, zalezi na koho narazis. Jak se kdo vyspi, jak se jim budes libit. Muzu ti jen poradit, k prepazce, kde sedi urednici si vyber belocha, nejhorsi jsou cernosi a to jeste ti tlusti taky Hispanci jsou arogantni a mstivi. Jo a jeste snaz se byt v pohode, zadny nervy, oni to ti urednici poznaji z body language, denne jim tamproochazi stovky lidi, tak uz to maji v oku. Bud v klidu. Hodne stesti a dej vedet, jak dorazis do zeme zaslibene.

díky díky. A pokud me posle zpet, jak dlouho se do statu nepodivam? a myslite ze bude lepsi tam priznat, ze tam jedu navstivit pritelkyni ktera dostala stipko, a pak nevlastni sestru a pak nejake kamose? Taky nevim, na jak dlouho mam uvest ze jedu - hodil by se mi tak pulrok, ale jim zase bude asi jasne, ze cely pulrok cestovat nemuzu, jelikoz na uctu asi nebudu mit tolik penez. Je lepsi mit letenku na dejme tomu 2 mesice a pak si ji prebookovat? nebo ji napalit na tech 6 mesicu rovnou? moc diky za pripadne rady!!!
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Predstavte se nam Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com