Cesi jsou *********!

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Cesi jsou *********!

Autor Zpráva
Buba
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá květen 11, 2007 8:33 am    Předmět: Cesi jsou *********! Odpovědět s citátem

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

http://revue.idnes.cz/kamaradka-paris-hiltonove-co-cech-to-debil-fgn-/lidicky.asp?c=A070510_233301_lidicky_lf

STUFF: You got to shoot Hostel: Part II in the Czech Republic. How was that?
BIJOU: The people in the Czech Republic are fucking assholes. Every person from every country that’s gone to the Czech Republic thinks the people there are assholes.
Dana_MI

Registrace: 26. 12. 2006

PříspěvekZaslal: pá květen 11, 2007 8:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No, Bubo, uvidime, co na to ostatni, ale ja se radeji pro ted zdrzim komentare. Presneji (a jemne) receno je videt, ze co clovek, to nazor.
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: pá květen 11, 2007 11:35 am    Předmět: Re: Cesi jsou *********! Odpovědět s citátem

Buba napsal:
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

http://revue.idnes.cz/kamaradka-paris-hiltonove-co-cech-to-debil-fgn-/lidicky.asp?c=A070510_233301_lidicky_lf

BIJOU: The people in the Czech Republic are fucking assholes. Every person from every country that’s gone to the Czech Republic thinks the people there are assholes.

dyt jo, nikdo si pred ni nesedne na prdel kvuli tomu ze je uhhh slavna? z usa? herecka? kamaradka paris??
a to ji sere Laughing

vid Bubaku!!!!!!
PS" vse nej nej k tvym narozkam!!
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá květen 11, 2007 2:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mela stesti, ze se to stalo v Praze, tam ji jenom zakazali zapalit si v obchode. U nas by rovnu dostala po papuli.

I'm an asshole and I am proud!!!!!!
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá květen 11, 2007 6:37 pm    Předmět: Re: Cesi jsou *********! Odpovědět s citátem

Buba napsal:

No co chcete od Americanu, jsou to debilove taky. Twisted Evil
Predloni jsem byl v Ceskym Krumlove a byla tam na hrade skupina Americanu. V jedne z mistnosti byl veliky obraz a na nam namalovana stara nemocnice.
Pruvodce nam rikal, ze to bylo sanatoriun pro alkoholiky.
Americane se ptali a to byla jen jedna nemocnice? My vime ze 99% Cechu chlasta jak o zavod. Sad
Chtel jsem jim neco "stavnateho" rict, ale my rodice me to rozmluvili.
Nejradsi bych je nakopal do prdele. Evil or Very Mad
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: pá květen 11, 2007 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele, nevím proč jí někdo bere vážně. Vždyť je to jen nějaká neznámá herečka (no, teď už je známá; sice né v dobrém, ale radči ve špatném než nic).

BTW, toto prý řekla o Los Angles:
Socialite/actress BIJOU PHILLIPS misses her hometown of New York, because she finds the residents in Los Angeles "retarded".
The ALMOST FAMOUS star, 26, has lived in Los Angeles for the past few years to further her acting career, but misses the intelligence of her fellow New Yorkers.
She tells America's Stuff magazine, "(I miss) the people, the culture, the art, the intelligence, my friends - everything. People who have something to say and have read a book besides THE DA VINCI CODE.
"It's horrible. Even the intellectual people in Los Angeles are retarded. It's embarrassing".
Buba
Anonymní

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2007 3:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://revue.idnes.cz/cesi-a-debilove-to-jsem-nerekla-tvrdi-herecka-fm9-/lidicky.asp?c=A070515_214031_lidicky_lf

aneb - odvolavam, co jsem odvolal! schvaluju, co jsem schvalil!

chudinka mala ;]]]]
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: st květen 16, 2007 9:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Buba napsal:
http://revue.idnes.cz/cesi-a-debilove-to-jsem-nerekla-tvrdi-herecka-fm9-/lidicky.asp?c=A070515_214031_lidicky_lf

aneb - odvolavam, co jsem odvolal! schvaluju, co jsem schvalil!

chudinka mala ;]]]]

Ty vole Bubaku, prestan procitat bulvar, Hrom a takovy kraviny a najdi si praci LOL Idea
AzPete

Registrace: 06. 01. 2007

PříspěvekZaslal: pá srpen 03, 2007 9:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Who cares what some Bijou says.
Ale ten film HOSTEL je hrozna kravina.
Koupil jsem si DVD s ocekanim nejakeho osvezujiciho filmu s Ceskeho prostredi,ale kdepak.
Co se me nelibi ze Cesi dnes za $$ udelaji skoro vsechno.
Kterykoliv "filmaker" z U.S.toho vyuzije. Jo kapitalismus je O.K. ale trochu hrdosti a representace by neuskodila.
HOSTEL 2,nezajem. AZpete. Sad
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Česko Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com