Elektra
Registrace: 15. 10. 2007 Příspěvky: 1
|
Zaslal: po říjen 15, 2007 11:37 am Předmět: Existuje možnost dostat vízum bez potvrzení o zaměstnání? |
|
|
| Ahoj všem, mám dotaz, který se sice týká víz kanadských, ale dá se aplikovat i na ty americké, takže jestli má někdo zkušenost, prosím o radu..Jde o to, že mám možnost navštívit Kanadu, jde mi jenom o dovolenou na max.14 dní, žádná práce, studium a tomu podobně. Problém je ten, že Kanaďani jsou ve svých požadavcích snad ještě horší než Američani a součástí všech papírů je i doklad o zaměstnání a výpis z účtu za posledních 6 měsíců. No a já do žádné práce nechodím, našetřila jsem si peníze, vzala si roční "pauzu" na cestování a celkově odpočinek. Peněz na účtě mám ovšem dost, taky můžu doložit osobní vlastnictví ne zrovna levného bytu a auta. V pase už mám USA víza na 10 let. Myslíte, že by to mohlo k získání víz stačit s tím, že bych jim řekla pravdu nebo mám shánět falešná potvrzení o zaměstnání? Jak bych potom ale zařídila ty výpisy z účtu? Kamarádka byla v podobné situaci a pozvali si ji na pohovor, který normálně na kanandské ambasádě nedělají, a ona tam už radši nešla..Dokázal byste někdo poradit, co bych měla dělat? |
|