|
|
| Autor |
Zpráva |
Rumburak
Registrace: 24. 12. 2006 Příspěvky: 509 Bydliště: Canada
|
Zaslal: čt září 13, 2007 11:58 pm Předmět: Anonymove |
|
|
Miro, neslo by to nejak zaridit, aby sem nemohli psat anonymove?
Znam jina fora na ktery anonymove bez prihlaseni psat nemuzou.
Uz i Mlynek jich ma plny "zuby" a jak psal tak si chce dat 2 mesice prestavku. Doufam tedy ze jen zertoval.
Uz odesel i Scout a za chvili to tady "odumre".
Ani Dana uz sem zadny dobry rady nepridava. Zrejme je jak doma, tak v praci very busy.
Je tedy fakt, ze i ja se nekdy zapomenu prihlasit a pak pisu jako anonym, ale to se stane kazdemu, nebo ne?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 939 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: pá září 14, 2007 8:30 am Předmět: |
|
|
Mas pravdu co nevidet to tak udelam bude jen jedna sekce pro anonymy a to bude nekde v (USA - CZ otevrena debata)
I kdyz nevim jestli se tim neco zmeni, protoze i kdyz je clovek registrovanej, ma porad svou anonymitu.
.. Muzeme taky udelat forum jen pro VIP |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá září 14, 2007 2:16 pm Předmět: |
|
|
| Jasne ze i kdyz se nekdo zaregistruje nikdy nevis jestli pouzil pravdive udaje ale aspon toho cloveka muzes priste identifikovat a zaradit si ho podle jmena nebo prezdivky kterou pouzil. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bernau
Registrace: 24. 02. 2007 Příspěvky: 191 Bydliště: Florida
|
Zaslal: pá září 14, 2007 4:47 pm Předmět: |
|
|
A taky zaregistrovanemu muzes dat "Ban" kdezto u anonyma muzes nanejvys zablokovat ip adresu.
A jestli nema zrovna permanent ip, tak se ti priste prihlasi bez problemu znovu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
|
Zaslal: so září 15, 2007 5:51 am Předmět: |
|
|
Za celou existenci fora jsem zablokoval pouze jednoho uzivatele a to docela nedavno. Toho borecka co mel vulgarni keci na naseho moderatora pdmlynka. Zablokoval jsem mu dve IP adressy ze kterych se nekolikrat prihlasil. Od te doby jsem o nem neslysel.
Jsem opravdu tolerantni vuci vsem uzivatelum, ale snad jedine co me muze opravdu vytocit je mentalne nemocnej borecek co nadava na nekoho kdo se mu zde snazi pomoct.
Zrejme jsem mel tuto metodu pouzivat jeste predtim nez odesel scout. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
|
Zaslal: so září 15, 2007 11:39 am Předmět: |
|
|
| miro napsal: | Za celou existenci fora jsem zablokoval pouze jednoho uzivatele a to docela nedavno. Toho borecka co mel vulgarni keci na naseho moderatora pdmlynka. Zablokoval jsem mu dve IP adressy ze kterych se nekolikrat prihlasil. Od te doby jsem o nem neslysel.
Jsem opravdu tolerantni vuci vsem uzivatelum, ale snad jedine co me muze opravdu vytocit je mentalne nemocnej borecek co nadava na nekoho kdo se mu zde snazi pomoct.
Zrejme jsem mel tuto metodu pouzivat jeste predtim nez odesel scout. |
Miro, jestli to zablokovani IP adresy pomuze, tak nemusis nic menit.
Nakolikrat dostal "pouceni" i Petr Gejdos aby nepsal blbosti o americke politice a uz si dal pokoj
Doufejme jen, ze sem zase neprijde nejakej dalsi borecek  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
|
Zaslal: ne září 16, 2007 1:22 pm Předmět: |
|
|
Petr Gejdos je clovek, ktery vidi veci z druhe strany, neni na tom nic spatneho. Taky se mi libi, ze se za sve nazory nestydi.
Toto forum zde neni pro to, aby zde byli jen lidi co maji stejny nazor, od toho to je diskuzni forum, aby jsme si mohli vymenovat nazory a snazili se pochopit ruzne uhly pohledu na stejnou vec. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
|
Zaslal: ne září 16, 2007 7:10 pm Předmět: |
|
|
| miro napsal: | Petr Gejdos je clovek, ktery vidi veci z druhe strany, neni na tom nic spatneho. Taky se mi libi, ze se za sve nazory nestydi.
Toto forum zde neni pro to, aby zde byli jen lidi co maji stejny nazor, od toho to je diskuzni forum, aby jsme si mohli vymenovat nazory a snazili se pochopit ruzne uhly pohledu na stejnou vec. |
Jo ja vim Miro, ze Gejdos neni zadny blbec , ale urcite to tady na foru nechces mit jak na Nezvedavci http://www.nezvedavec.org/
Zatim to tady tak daleko nedoslo.
Jsem tady pomerne kratce(myslim od prosince 2006), takze nevim jak toto forum "vypadalo" predtim. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
|
Zaslal: po září 17, 2007 9:47 am Předmět: |
|
|
| Chci jen zachovavat svobodu nazoru bez toho, aby se tu lidi urazeli a vulgarne napadali. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 863 Bydliště: Praha
|
Zaslal: út září 18, 2007 1:14 pm Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | | Jasne ze i kdyz se nekdo zaregistruje nikdy nevis jestli pouzil pravdive udaje ale aspon toho cloveka muzes priste identifikovat a zaradit si ho podle jmena nebo prezdivky kterou pouzil. |
a to napsal nejčastější anonymní přispěvatel na Foru. To mě podrž.
A to chceš zavést proto, aby tě XXX lépe identifikovala?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|