|
|
| Autor |
Zpráva |
Tomcl Anonymní
|
Zaslal: po září 10, 2007 11:11 pm Předmět: Legalni pobyt v USA-na rok a vice |
|
|
Dobry den, jsem student 26 z slovenska, prave se nachazim na Hampton Beach s svoji pritelkyni, do 28. septembra mam viza. Rad bych si prodlouzil pobyt v USA, je mozne nejakym zpusebem pozadat o prodlouzeni, nyni mam J-1. Zkousel jsem intership na restauraci, ten mi byl zamitnut. Nemam na koho jineho jej napsat..., muzete mi nekdo pomoci. DEKUJI, za kazdou radu.
S pranim pekneho dne
Tomas Milar |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 516 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: út září 11, 2007 5:45 am Předmět: |
|
|
Nic jineho nez overstay te asi nemine, a nebo svatba by byla dobra volba. Dnes imigracni politika peklo.
Good luck |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 1036 Bydliště: Praha
|
Zaslal: st září 12, 2007 3:43 pm Předmět: |
|
|
Pritelkyne je americanka? Jestli ano, tak by ti mohla pomoci ona. Jinak si to musíš zařídit sám. Tady na foru ti těžko někdo bude hledat pro tebe zaměstnavatele. Není to žádná sranda.
Před pár lety jsem byl v podobné situaci jako ty. J-1 víza a touha legálně si prodloužit práci. Zkoušel jsem to u company, která provozovala hotel, ve kterém jsem pracoval. Chtěl jsem tam do HR dept. Vyplnil jsem životopis, předložil všechny podmínky agentury pro schválení víza a probojoval se na pohovor. Bohužel jsem ho dělal s ženskou, která slíbila, že se mi do týdne ozve, ale místo toho dala sama výpověď. Pak už jsem neměl čas to vyřizovat znovu a musel se vrátit do ČR. Odtam se to už blbě vyřizuje... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|