najdou se nejaci Cesi?

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

najdou se nejaci Cesi?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Co jsme za lidi
Autor Zpráva
anonymni
Anonymní

PříspěvekZaslal: po srpen 06, 2007 4:28 pm    Předmět: najdou se nejaci Cesi? Odpovědět s citátem

Ahoj lidicky, mam moc rada tohle forum, jsou tu velice zajimave informace a taky hodne zajimavych lidi. Ja jsem v USA skoro 10 let a ted se stehujeme do Stuartu na Floride (na sever od West Palm Beach). Zajimalo me, jestli bych touhle cestou nenasla nejake kamarady z Ceska. V dnesni dobe uz jich tu tak moc neni Sad . Tak jsem zvedava, jestli se vubec nekdo ozve. Diky moc. Very Happy
anonymni
Anonymní

PříspěvekZaslal: po srpen 06, 2007 4:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Omlouvam se, zapomnela jsem se podepsat. Jmenuji se Andrea. Very Happy
Jarka
Anonymní

PříspěvekZaslal: út srpen 21, 2007 1:04 pm    Předmět: Stuart Odpovědět s citátem

Ahoj Andreo,
my jsme v Deerfield Beach, ale Stuart neni tak daleko... jestli chces, ozvi se na 954-600-5803! Ahoj Jarka
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Co jsme za lidi Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com