pozna policie ze sem bez platneho ridicaku podle znacky

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

pozna policie ze sem bez platneho ridicaku podle znacky
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Drivers Licenses
Autor Zpráva
Bernau

Registrace: 24. 02. 2007

PříspěvekZaslal: so září 08, 2007 2:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BESIP:
V prve rade musis dokazat, ze je vase manzelstvi bona fide. Jeste jsem u pohovoru nebyl, ale moje pravni zastupkyne nam rikala, ze nas na nej s manzelkou zacne pripravovat 5 dni pred interview.
Rikala, ze je to nejdulezitejsi rozhovor pri kterem nejaky urednik rozhodne, jestli je moje manzelstvi realne nebo jenom na oko.
Rikala, ze to delaji jako by byli placeni za pocet odhalenych falesnych manzelstvi.
I kdyz se normalne nebojim ani boha ani certa, na ten rozhovor se teda vubec netesim.

TEORETICKY je mozne, ze ti nechaji tvoji zelenou kartu pote, co se rozvedes. Musis jim ale dokazat mimo jakoukoli pochybnost, ze jsi se ozenil v "dobre vire" a ze to neni tvoje vina ze jste se rozvedli.
A i pote to bude jen natom dotycnem urednikovi, jak se rozhodne.
Jestli ale tvoji zadost zamitne, pudes pozadan, abys opustil USA a tvoje zelena se zmeni na cervenou.
i.e. bude zrusena.
Porad tady muzes zustat. Ale uz to bude nacerno.
besip
Anonymní

PříspěvekZaslal: so září 08, 2007 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bernau napsal:
BESIP:
V prve rade musis dokazat, ze je vase manzelstvi bona fide. Jeste jsem u pohovoru nebyl, ale moje pravni zastupkyne nam rikala, ze nas na nej s manzelkou zacne pripravovat 5 dni pred interview.
Rikala, ze je to nejdulezitejsi rozhovor pri kterem nejaky urednik rozhodne, jestli je moje manzelstvi realne nebo jenom na oko.
Rikala, ze to delaji jako by byli placeni za pocet odhalenych falesnych manzelstvi.
I kdyz se normalne nebojim ani boha ani certa, na ten rozhovor se teda vubec netesim.

TEORETICKY je mozne, ze ti nechaji tvoji zelenou kartu pote, co se rozvedes. Musis jim ale dokazat mimo jakoukoli pochybnost, ze jsi se ozenil v "dobre vire" a ze to neni tvoje vina ze jste se rozvedli.
A i pote to bude jen natom dotycnem urednikovi, jak se rozhodne.
Jestli ale tvoji zadost zamitne, pudes pozadan, abys opustil USA a tvoje zelena se zmeni na cervenou.
i.e. bude zrusena.
Porad tady muzes zustat. Ale uz to bude nacerno.

hele jasan tomu rozumim nacerno uz tady sem Smile mne de ja hlavne ale myslel ze kdyz to naoko manzelstvi bude treba jen 3-4 mesice a ja si mezitim vyridim SSN a ridicak..tak mi to pak uz nevemou ne kdyz se rozvedu

jinak mozna ze to vubec delat nebudu..neni jen tak najit nekoho normalniho.a este cekat ze mi to to moje bude torelovat jen mne to zajima Wink

jinak spis se musim nak pripravit nato co reknu kdyz na chytej nebo zastavej za expired licence..adi kdyz chytne mne tak reknu ze ridim bo moji babe je blbe a ukazu mu akorat americky international..a ona rekne ze svuj ma doma..no a kdyz chytnou ji tak to asi bude OMG ja nevedela ze je propadlej Mad

nic jineho mne nenapada horsi kdyz mne pak uz chytne po 2 treba Embarassed Twisted Evil
besip
Anonymní

PříspěvekZaslal: so září 08, 2007 4:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a nebo skusim jit na drzovku na driver licence ofiice stim ze mam Europe union passport{samo uz bez viza a bile karty} a taky mam dopis z roku 2006 ze sem byl vybran jako vyherce green card{samo sem to neresil nebot bych musel domu a sem by mne uz nemuseli pustit} stim ze sem dotet nepotreboval driver licence ale tetka potrebuji nebot moje snoubenka jede do CR na par mesicu a ja nemuzu fungovat bez driver licence...stim ze vlastne poukazu nato ze sem v proccesing a cekam na papiry{ikdyz necekam}

sice si od toho moc neslibuji ale na 2 stranu na tenhle papir uz sem tu zaridil auto ucet v bance atd Twisted Evil
Anonymní

PříspěvekZaslal: so září 08, 2007 4:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

besip napsal:
BERNAU

no de mne oto jestli by mne pak to SSN zustalo..neverim zadne babe ze sni vydrzim 2 roky a moje by to asi taky nevydrzela a to ani nikoho nevim kdo by to udelal Cool

spis mne slo oto abych moc neplatil ze bych rek nake babe at si mne veme jen na par mesicu {mene i zaplatim a ja si udelal aspon SSN a ridicak

ono stejne porad doufam v amnesty ikdyz vim zemoc lidi ne..tak prece jen stema lidma tu neco driv nebo pozdeji udelaj..protoze pres 20milionu lidi nedonuti jet nikdo domu a tech lidi to bude stejne este vic..a treba to neudelaj pro cechy ale jen mexiky ale i tak good aspon to budu vedet

mne by aspon pomoch ridicak..s babou stejne delame spolu a sami na sebe takze jinak zadnej problem Rolling Eyes

ale ten bude jestli nas chyti mne s mezinarodnim driver licence a babu s expired florida dr licence..ja este ok ale kdyz by meli zavrit tu moji tak se zblazni

jinak ja sem v sarasote a kdyby bylo nejhur este se muzu stahnout na key west kde sem zil 3 roky ale nechce se mi tady mame ok penize zarizenej byt atd Crying or Very sad

Besipe tato tema ma nekolik dlouhych stranek a porad ti vsichni rikaji to same dokola. FL ridicak se neobnovis, na americky mezinarodni tu jezdit nemuzes, takze ti nezbyva nez to riskovat do te doby kdy ti na to prijdou at je to z jakehokoliv duvodu. Papiry pres manzelstvi se nedaji vyridit za par mesicu, protoze nez dostanes permanetni GC tak to trva 3 roky. Na amnestii klidne ver, kazdy ma sny ale amnestie nebude. Rikas ze 20 milionu lidi nikdo jet domu nedonuti, tak se podivej jak si nervozni ze budes bez platnych dokladu. A sam vis ze je potrebujes na proukazani se na mnoha mistech, bez nich to budes mit v budoucnu cim dal vic tezsi az nakonec budes muset odjet.
Anonymní

PříspěvekZaslal: so září 08, 2007 6:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

besip napsal:
a nebo skusim jit na drzovku na driver licence ofiice stim ze mam Europe union passport{samo uz bez viza a bile karty} a taky mam dopis z roku 2006 ze sem byl vybran jako vyherce green card{samo sem to neresil nebot bych musel domu a sem by mne uz nemuseli pustit} stim ze sem dotet nepotreboval driver licence ale tetka potrebuji nebot moje snoubenka jede do CR na par mesicu a ja nemuzu fungovat bez driver licence...stim ze vlastne poukazu nato ze sem v proccesing a cekam na papiry{ikdyz necekam}

sice si od toho moc neslibuji ale na 2 stranu na tenhle papir uz sem tu zaridil auto ucet v bance atd Twisted Evil

Nevim proc, ale mam pocit ze jsi pitomej, chlapce. Vyhral jsi Green Card loterii a vykaslal jsi se na to. Tim padem by jsi nemel zadne problemy a vsechno by bylo v poradku. Asi nemas poneti ze vyhrat tu loterii neni tak snadne. Druha vec je ze nektere staty zadaji prukaz ze mas zelenou kartu jenom na PRVNI ridicak, ne kdyz ho potrebujes obnovit. Nektere staty, jako Californie, obnovu delaji ted postou, ani nikam nemusis chodit. Jak je to na Floride nevim ale existuje mensi sance ze ten ridicak tvy pritelkyni obnovi, protoze pred sedmi lety nemeli zakon neco overovat. To bych zkusil nejdrive. A kdyby ja byl v tvy situaci tak bych v pondeli rano klusal k prvnimu immigration pravnikovy z dopisem ze jsi vyhral loterii a co se s tim muze delat, nez ztracet cas nejakyma kravinama jako snatek na oko a doufat ze se to nejak vyresi. Nez se muzes rozvest tak to muze klidne trvat 3-5 roku ne 3 mesice. Kdyz nechces poslouchat rady od lidi kteri vicemene vedi o co jde, tak se neptej.
besip
Anonymní

PříspěvekZaslal: so září 08, 2007 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
besip napsal:
a nebo skusim jit na drzovku

Nevim proc, ale mam pocit ze jsi pitomej, chlapce.

hele magore jedinej pitomec si tady ty Exclamation radis a hovno vis

tak za prve ja se celou dobu bavim o SSN a ridicaku a ne ziskani greenn card pres manzelstvi..a ziskani techto dokumentu netrva 3 roky

a za dalsi nejsem takovej blbec za koho mne mas ale asi ses blbec ty nebot mne soudis a nic nevis a este ke vsemu but nectes predesle prispevky a nebo neumis cist..ja frajere byl u 3 na sebe nezavislejch emigracnich pravniku a ti mi nezavisle na sobe rekli totez

green card si musis vyridit v CR ale pokud tam pojedes tak je to na tebe past nebot tady si pretahl pobyt a proto ti to nedaj a spatky do usa te nepusti

pokud mluvis spozice nekoho kdo je tu legalne budiz ti prano,,ale pokud se rohodnes neco kritizovat tak se prvne sesnam s problemem veci
bouncingczech

Registrace: 20. 07. 2007

PříspěvekZaslal: ne září 09, 2007 12:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mas pravdu. Nebudu se s tebou hadat. Ty vis jak to jde a co se muze delat. Lip nez ja. Jsi prvni koho to napadlo se ozenit aby jsi si dostal ridicak. Nikdo na to neprisel pred tebou. Co muzu rikat, jsi chytrej, i kdyz jsi posral tu jedinou moznost tady byt legalne. Vyhral jsi loterii a hodil jsi ten listek do hajzlu. Coz, bylo, jak se to rekne anglicky?..."bad decision"? Ne, osobne nemam zadny zajem jestli mas papiry nebo ne. Ja jsem American a ja jsem prosel tim systemem o kterych tady hodne lidi pise (bernau atd.), vetsinou absolutne spravne. Par veci o tom vim, ale nemuzu to srovnavat s tvoji "encyclopedic knowledge of the immigration law". Ty vis jak na to. Jestli si myslis ze je mozne dostat legalni ridicak behem 3 mesicu (platny na vic nez par mesicu) tim ze se ozenis, zkus to. Neposlouchej nikoho, protoze ty vis lip nez ja. I wish you luck....
besip
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne září 09, 2007 7:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

bouncingczech napsal:
Mas pravdu. Nebudu se s tebou hadat. Ty vis jak to jde a co se muze delat. Lip nez ja. Jsi prvni koho to napadlo se ozenit aby jsi si dostal ridicak. Nikdo na to neprisel pred tebou. Co muzu rikat, jsi chytrej, i kdyz jsi posral tu jedinou moznost tady byt legalne. Vyhral jsi loterii a hodil jsi ten listek do hajzlu. Coz, bylo, jak se to rekne anglicky?..."bad decision"? Ne, osobne nemam zadny zajem jestli mas papiry nebo ne. Ja jsem American a ja jsem prosel tim systemem o kterych tady hodne lidi pise (bernau atd.), vetsinou absolutne spravne. Par veci o tom vim, ale nemuzu to srovnavat s tvoji "encyclopedic knowledge of the immigration law". Ty vis jak na to. Jestli si myslis ze je mozne dostat legalni ridicak behem 3 mesicu (platny na vic nez par mesicu) tim ze se ozenis, zkus to. Neposlouchej nikoho, protoze ty vis lip nez ja. I wish you luck....

hmm pokud teda si byl ten anonym ty tak mne to docela prekvapuje

jinak se nedivim ze rikas ze zadna amnesty nebude atd..ono to rikaj totiz vsichni moji znamy co se uz ozenily a papiry maj..a taky rikaj ze jim je vse jedno ze kdyby museli tak jedou klidne do CR..zajimave ze to rikaj vetsinou t co uz ty papiry maj

no pekne si to napsal..ja se tady ptal na nazory a proto sem pitome a nikoho te nenapadlo lol

zajimave ze mi to tu nekdo vysvteluje a pak najednou zmeni uplne notu

a o nake bad decision..asi uz nevim ale opravdu lide asi necou co pisu a co pisi oni

jestli sem hodil listek do hajzlu{podle tebe ta dobra}

to ze sem dal za nezavisle na sebe asi 400$ do 3 pravniku kteri mi vlastne rekli totez..ze na kartu muzu zapomenut a pokud pojedu domu je trick a nikdy mne sem uz nepusti je listek splachnuty do hajzlu moji blbosti tak ok

nazor na tohle ti bart nebudu osttane ty jako ostatni co sou uz americane bys domu samozrejmne jel a riskl to
besip
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne září 09, 2007 7:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jinak vynechani pismenek atd je zapriceneno mojim poopicnim stavem lol Twisted Evil
Bernau

PříspěvekZaslal: ne září 09, 2007 8:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

besip napsal:

Zkusit to samozrejme muzes. Ja to zkousel (na Fl) nekolikrat. Pokazde bezuspesne. A to jsem mel SSN (nepracovni). V Alabame jsem si s uspechem OBNOVIL DL bez jakychkoli problemu. To bylo asi pred dvema lety.
Myslim, ze ti nezbyva nez riskovat, jezdit podle predpisu a modlit se, aby se za tebe nezavesil nejaky svedomity polda. Nedejboze abys mel nehodu.
Americky mezinarodni dl tady neplati a policajt budevjednat, jakobys zadny dl nemel. Ohledne tvoji pritelkyne... Kdyz polda zastavi AMIKA s expired dl, vetsinou mu rekne aby si to dal do poradku a necha ho jet. Otazka je, co udela, kdyz zastavi cizince... Zalezi jak se vyspal. :/

Muzes taky zkusit tu svatbu naoko abys dostal dl a ssn. Ale uvedom si, ze uz budes v jejich databazi i se svymi otisku prstu a ze budou mit taky tvoji adresu. Nechci se hadat ale myslim, ze povazuji fake marriage za felony...
Bernau

PříspěvekZaslal: ne září 09, 2007 8:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Oh baj d vej. Tohle je trochu offtopic ale vzhledem k tomu, ze je to snad jedine tema na ch-cz, kde se neco deje by to tak nemuselo vadit. Wink

Vite o tom, ze se poplatky za podani application od minuleho mesica (Srpen 2007) zhruba ztrojnasobily?
To je mimochodem duvod, proc se momentalne vyrizeni cehokoliv tak tahne. Kazdy, kdo mel moznost se od Kvetna zenil a vdaval aby to jeste stihl "za levno".
Rekla mi to moje attorney a potvrdil telefonat na Immigration customer service.
Znamena to, ze pokud jste museli zaplatit za "fees" zhruba $900, dnes budete solit okolo $3000.
Ja to jeste taktak stihnul. Laughing
besip
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne září 09, 2007 9:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

bernau

o nic nejde ja sam sem psal ze budu spis riskovat nez se zenit...na fake mariage se zatim nepripravuju..to co sem rek o tech co uz maj papiry tak si zatim stojim

jinak jestli podle tebe a nebo nekoho jineho poslou a dunuti americke urady odjet domu a to vsechny{rikaj o cca 20-30 mil lidech}tim padem to bude double..tak bych jim to pral at to udelaj v 1 tydnu..ono malicke misto jako je key west je promo zavisle na techto ilegalech a pokud je donuti jet vsechny domu muzou tohle misto zavrit s okamzitou platnosti a jen tohle jedno misto udela americke ekonomice caru pres rozpocet nemluve o velkych mestech

nerikam ze amnestyy bude co nevidet nerikam take ze bude treba pro cechy,ale asi jako jeden z mala rikam ze neco urcite bude..treba jen pro mexiky bud za tyden a nebo 5 let ale bude a aspon mi to napovi zda zde zustat a nebo jet treba domu

jinak nic proti tobe nemam ale nazvat mne pitomcem proto ze pisi ze sem vyhral greenn card a to jak sem to resil s pravniky...a tva odpoved ze sem to splachl do hajzlu mne udivuje...tak samo jako odpoved ze pisi ze sem premyslel o dr.licence a SSn a ne green card a opet sem pitomec nebot greenn carddostanu nejdriv za 3 roky

kdybys byl nekdo kdo se tu logne a precte si jen par prispevku a proto tak reaguje tak by mne to neprekvapilo ale ty tu reagujes docela dlouho a pak napises tohle Rolling Eyes

kazdopadne to zes mne nazval pitomcem jako anonym mne spis nutilo premyslet ze je to nekdo jinej
Bernau

PříspěvekZaslal: ne září 09, 2007 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

besip napsal:
bernau

jinak nic proti tobe nemam ale nazvat mne pitomcem proto ze pisi ze sem vyhral greenn card a to jak sem to resil s pravniky...a tva odpoved ze sem to splachl do hajzlu mne udivuje...tak samo jako odpoved ze pisi ze sem premyslel o dr.licence a SSn a ne green card a opet sem pitomec nebot greenn carddostanu nejdriv za 3 roky

kdybys byl nekdo kdo se tu logne a precte si jen par prispevku a proto tak reaguje tak by mne to neprekvapilo ale ty tu reagujes docela dlouho a pak napises tohle Rolling Eyes

kazdopadne to zes mne nazval pitomcem jako anonym mne spis nutilo premyslet ze je to nekdo jinej

Ale ja te prece pitomcem nenazval! Ja se ti tady snazim podle sveho nejlepsiho vedomi a svedomi poradit. Proc mne napadas?
besip
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne září 09, 2007 10:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jj ssrryy to to vcerejsi pivko

ono ten borec co mne tu nazval pitomcem je bouncingczech
pak uz se mi ktomu nevyjadril kte me odpovedi..takze vlastne tech par mych porispevku a vysvteleni patri jemu

neco mi tu pise a pak zas uplnej opak jak kdyby si vubec nepamatoval co psal predtim
Piskle

Registrace: 20. 01. 2005

PříspěvekZaslal: ne září 09, 2007 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

...

Naposledy upravil Piskle dne ne září 09, 2007 5:30 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Drivers Licenses Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Strana 4 z 5

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com