Kde se da koupit cesky chleba po internetu?

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Kde se da koupit cesky chleba po internetu?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema
Autor Zpráva
lsuk

Registrace: 17. 01. 2007

PříspěvekZaslal: pá srpen 31, 2007 8:29 pm    Předmět: Kde se da koupit cesky chleba po internetu? Odpovědět s citátem

Bohuzel tady v Milwaukee,WI neni zadny cesky obchod a rad bych si koupil pravy cesky chleba po internetu. Nasel jsem ze restaurace Klas v Chicago nabizi tuto sluzbu, ale pripada mi to dost drahe. Vi nekdo o necem jinem? Diky
kulishek
Moderator

Registrace: 25. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá srpen 31, 2007 11:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Me chutna klasicky chleba, ale nechce se mi z nej delat delikatesu s dorucenim pres Fedex, takze si prakticky kupuju v Publixu (supermarketovy retezec) Arnold Jewish Rye Bread, coz vypada i chutna obdobne jako krajena pulka chleba z ceskeho supermarketu: http://arnold.gwbakeries.com/subcat.cfm/subcatId/62 (Mistni cena $2.69)

A pokud se jednou nahodou doberu Internetove objednavky, tak to bude nejspis neco na zpusob tohohle: http://www.germandeli.com/bb-001.html
AzPete

Registrace: 06. 01. 2007

PříspěvekZaslal: so září 01, 2007 1:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky kulishku za tip.
Chleba si delam sam ale na ty prave parky a sausages zatim nemam cas. Rozhodne skusim tu website.AzPete Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com