Na letisti v USA , vstup

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Na letisti v USA , vstup

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema
Autor Zpráva
Jolinka
Anonymní

PříspěvekZaslal: so srpen 18, 2007 7:35 am    Předmět: Na letisti v USA , vstup Odpovědět s citátem

Prosim o jakoukoliv radu ci zkusenost , co se tyka vstupu do USA na letisti.Na co vsechno se obvykle pta celni urednik ? Mam turisticke visum plus pozvani od am.pritele. Jake mohu ocekavat otazky a jak dlouho to zhruba trva? Dekuji moc , chci byt pripravena Smile
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: so srpen 18, 2007 8:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jolinko,
Tak toto je otazka na kterou ti tady asi nikdo neodpovi, jelikoz kazdy imigracni urednik je jiny. Muze se te zeptat co tu budes delat, jak dlouho, kolik mas penez atd...Ale muze se ti stat ze se te nezepta ani na slovo.

Napriklad ja jsem letel v kvetnu zpet na Floridu z GC a manzelkou USC. Ji se vyptaval jak dlouho byla v CR, jestli neco veze atd...
A me druhy urednik rekl jen vitejte doma a tot vse.
Zdar Bucky
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st srpen 22, 2007 3:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem letěl třikrát a pokaždý to bylo jiný. Poprvé na J-1 za prací. To mě proklepl u přepážky a pak si mě vzali ještě bokem a jinej úředník se mě ptal na podrobnosti pobytu.
Podruhé taky na J-1 za prací a to se mě ptal jen jeden úredník docela krátce, kam jedu, co tam budu dělat apod.
Potřetí jsem letěl na pozvání am. přítelkyně a vůbec na nic se mě nezeptali. Jen asi 10 min čuměl do kompu a koukal do mýho pasu a pak mě pustil.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com