Zmena WI DL na MI DL

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Zmena WI DL na MI DL
Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Drivers Licenses
Autor Zpráva
BeruskaAnuska
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá srpen 03, 2007 7:59 pm    Předmět: Zmena WI DL na MI DL Odpovědět s citátem

Ahoj. Chtela jsem se zeptat - MAM PLATNY WI ridicak, ale za tyden mi jeho platnost konci. Chci si ho zmenit (co nejdriv, dokud je platny) na MI ridicak (ve WI uz nemam sanci).

Mam 2 otazky:

1.: Budou po me chtit v MI na DMV 100% nejaky "michigansky proof of address"? (ten samorejme nemam a nejsem ho schopna ani behem tydne ziskat, takze me zajima, jestli je sance, ze mi ten muj WI DL trebba vymeni i bez proof nebo jestli to bez "proofu" nema vubec smysl ani zkouset... Rolling Eyes)

2.: Kdyz to nestihnu a budu si o ten MI ridicak zadat az s NEPLATNYM WI ridicakem, budu tam muset delat znova testy a jizdy? Bude mit vubec nejaky vyznam, ze mam neplatny WI DL nebo je to stejny jako kdybych zadny nemela (neplatny=zadny?)

Diky vsem za dobre rady.
BeruskaAnuska
Anonymní

PříspěvekZaslal: st srpen 08, 2007 9:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky vsem za rady, vsechno uz jsem si zjistila sama primo na DMV MI. Rolling Eyes
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: čt srpen 09, 2007 1:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BeruskaAnuska napsal:
Diky vsem za rady, vsechno uz jsem si zjistila sama primo na DMV MI. Rolling Eyes

Ty jo anusko, ty mas hustej smysl pro humor LOL

Pravda je, ze ten sarkasmus sis mohla nechat sama pro sebe LOL a misto tukani do klavesnice sis mohla zavolat hned primo na DMV, protoze tam toho vedi vic nez vsichni tady dohromady Wink Laughing
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt srpen 09, 2007 2:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vedi toho mozna vic, ale jak je "ojebat" se dozvis jenom tady ... za mensi poplatek Mr. Green
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: čt srpen 09, 2007 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rigu
XxX

PříspěvekZaslal: pá srpen 10, 2007 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:
Vedi toho mozna vic, ale jak je "ojebat" se dozvis jenom tady ... za mensi poplatek Mr. Green

To mas pravdu Karle, protoze nekteri tady by mohli psat prirucky a cele knihy o tom jak vy**bat se systemem, jak zfalsovat adresu a vypisy a vubec... Rolling Eyes
Anonymní

PříspěvekZaslal: so srpen 11, 2007 9:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

XxX napsal:
Big_Rig napsal:

To mas pravdu Karle, protoze nekteri tady by mohli psat prirucky a cele knihy o tom jak vy**bat se systemem, jak zfalsovat adresu a vypisy a vubec... Rolling Eyes

Koukam, ze jenom ty jsi ta nejpoctivejsi, z poctivejch Shocked Rolling Eyes
XxX

PříspěvekZaslal: so srpen 11, 2007 10:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
XxX napsal:
Big_Rig napsal:

Koukam, ze jenom ty jsi ta nejpoctivejsi, z poctivejch Shocked Rolling Eyes

Jeez, anonym, typicky...
Ja mam svedomi cisty, ja nikdy nic nefalsovala, ja bych si to ani nedovolila...
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: ne srpen 12, 2007 7:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Misto tech reci jste se mohli zeptat BeruskaAnuska co ji rekli a zjistit neco uzitecneho pro ty co toto budou cist pozdeji. Jinak bezte pokracovat do kategorie "volne tema" nebo hmor a vtipy
Anonymní

PříspěvekZaslal: po srpen 13, 2007 9:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

XxX napsal:

Jeez, anonym, typicky...

Zajimave; a ta GC co mas nebyl podvod? Laughing Twisted Evil
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po srpen 13, 2007 10:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

miro napsal:
Misto tech reci jste se mohli zeptat BeruskaAnuska co ji rekli a zjistit neco uzitecneho pro ty co toto budou cist pozdeji. Jinak bezte pokracovat do kategorie "volne tema" nebo hmor a vtipy

Cokoliv, co ji rekli, si mohla behem 15-ti sekund hledani na Google precist tady:
http://www.michigan.gov/documents/DE40_032001_20459_7.pdf

Za tu dobu, kterou ji zabralo navigovani naseho fora a napsani noveho tematu, bych ja nejen vsechno zjistil, ale taky uz mel ten "proof of MI residency" vytisteny

Tohle je spis o tom, ze se stacilo podivat o par radku dolu na nejake ty o chlup starsi prispevky (lidi proste nebavi odpovidat porad na ty stejne dotazy), kde je napsana i spousta dalsich veci, ktere se clovek na DMV nedozvi, nebo adresa a tusim i telefon na Tiskarnu, ktery rad se vsim aspon na dalku pomuze.

Ale trocha sarkasmu jeste nikoho (s vyjimkou Scouta) nezabila Mr. Green. BTW., Karle, ten tvuj prispevek beru jako kompliment Twisted Evil.
Buba
Anonymní

PříspěvekZaslal: po srpen 13, 2007 5:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:

Cokoliv, co ji rekli, si mohla behem 15-ti sekund hledani na Google precist tady:
http://www.michigan.gov/documents/DE40_032001_20459_7.pdf

Za tu dobu, kterou ji zabralo navigovani naseho fora a napsani noveho tematu, bych ja nejen vsechno zjistil, ale taky uz mel ten "proof of MI residency" vytisteny

Tohle je spis o tom, ze se stacilo podivat o par radku dolu na nejake ty o chlup starsi prispevky (lidi proste nebavi odpovidat porad na ty stejne dotazy), kde je napsana i spousta dalsich veci, ktere se clovek na DMV nedozvi, nebo adresa a tusim i telefon na Tiskarnu, ktery rad se vsim aspon na dalku pomuze.

XxX

PříspěvekZaslal: čt srpen 16, 2007 2:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
XxX napsal:

Jeez, anonym, typicky...

JO byl, vytiskla jsem si ji na kriklave zelenej papir a zmenila si jmeno na Geraldo Sanchez Rolling Eyes

PS: zavist nekterych lidi nezna mezi, fakt...
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá srpen 17, 2007 1:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

XxX napsal:
Anonymous napsal:
XxX napsal:

JO byl, vytiskla jsem si ji na kriklave zelenej papir a zmenila si jmeno na Geraldo Sanchez Rolling Eyes

Nejde o zavist ale o princip, kdyz reknes ze jsi niky nepodvadela. Mas castecnou pravdu neni to podvod ale kdyz si nekoho vezmes pro papiry a GC tak je to dokonce poruseni zakonu, za co by te mohlo stihnout deportace a druhou osobu az 5 basy, ale mas stesti a vschni ostatni nestesti ze ti na to neprisli.
Anonymní

PříspěvekZaslal: so srpen 18, 2007 9:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
XxX napsal:
Anonymous napsal:
XxX napsal:

Nejde o zavist ale o princip, kdyz reknes ze jsi niky nepodvadela. Mas castecnou pravdu neni to podvod ale kdyz si nekoho vezmes pro papiry a GC tak je to dokonce poruseni zakonu, za co by te mohlo stihnout deportace a druhou osobu az 5 basy, ale mas stesti a vschni ostatni nestesti ze ti na to neprisli.

Jestli je XXX s dotycnum clovekem stastna, tak ji to preju. Znam lidi, kteri se vdali nebo ozenili z "lasky" a za 3 mesice se rozvedli, protoze si vubec nerozumeli. Sad
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Drivers Licenses Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com