|
|
| Autor |
Zpráva |
Me Anonymní
|
Zaslal: út září 30, 2008 9:55 am Předmět: agentura Práce v zahraničí |
|
|
Důrazně vás varuji před touto agenturou. Píši to raději i tady. Nechápu jak může česká legislativa nechat "žít" takové firmy. Jsou to podvodníci a lháři, kteří z lidí tahají peníze! Potkalo to mě i kamarádku. Stačí si zagooglovat a uvidíte. Několikrát je řeší i ČOI. Nemám na ně slov.
Andrea |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 1001 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: út září 30, 2008 1:47 pm Předmět: |
|
|
| Staci podat pisemne trestni oznameni a vec bude vysetrena policii. Hlavni duvod proc se v CR deje tolik svinaren je to ze lidi zaviraj oci. Jakmile je podane trestni oznameni policie nemuze vec smest ze stolu ale musi to vysetrit a archivovat... to je dane zakonem. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dana_MI
Registrace: 26. 12. 2006 Příspěvky: 551 Bydliště: Michigan, Algonac
|
Zaslal: út září 30, 2008 7:08 pm Předmět: |
|
|
Miro, no to mas pravdu, ze je to dane zakonem, ale vzpomen si, jak to v CR funguje.
Ja si pred 2 tydny tuhle ceskou byrokracii pripomnela (jednala jsem s byvalou bankou) a pripadala jsem si jako Alenka v risi divu. Oni byli jako naprosto nesmyslny kafemlejnek, plni lzi (vse se snazili hodit na me) a i kdyz jsem jim vse vyvratila a dokazala jim, ze mam pravdu ja, tak stejne obratili a zacali mlzit z jine strany. A to vsechno pro nejakych $30 za "sankcni poplatky" ktere jim udajne dluzim.
A kdyz se podivas na zpravy, tak zjistis, ze obcan v CR sice trestni oznameni podat muze, ale v rade pripadu je to zbytecne mrhani casem  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Maxipes
Registrace: 05. 02. 2005 Příspěvky: 140
|
Zaslal: po říjen 06, 2008 8:46 pm Předmět: |
|
|
Ahojky Andreo,
napis mi prosim o jakou agenturu se jedna a co se stalo...dlouho jsem nebyl na Foru,protoze jsem cestoval.
Mam nejake pratele a treba se na to mrknou...
Mej se hezky maxipes |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|