agentura Práce v zahraničí

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

agentura Práce v zahraničí

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Proc jsi sem prijel(a)?
Autor Zpráva
Me
Anonymní

PříspěvekZaslal: út září 30, 2008 9:55 am    Předmět: agentura Práce v zahraničí Odpovědět s citátem

Důrazně vás varuji před touto agenturou. Píši to raději i tady. Nechápu jak může česká legislativa nechat "žít" takové firmy. Jsou to podvodníci a lháři, kteří z lidí tahají peníze! Potkalo to mě i kamarádku. Stačí si zagooglovat a uvidíte. Několikrát je řeší i ČOI. Nemám na ně slov.

Andrea
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út září 30, 2008 1:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Staci podat pisemne trestni oznameni a vec bude vysetrena policii. Hlavni duvod proc se v CR deje tolik svinaren je to ze lidi zaviraj oci. Jakmile je podane trestni oznameni policie nemuze vec smest ze stolu ale musi to vysetrit a archivovat... to je dane zakonem.
Dana_MI

Registrace: 26. 12. 2006

PříspěvekZaslal: út září 30, 2008 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Miro, no to mas pravdu, ze je to dane zakonem, ale vzpomen si, jak to v CR funguje.

Ja si pred 2 tydny tuhle ceskou byrokracii pripomnela (jednala jsem s byvalou bankou) a pripadala jsem si jako Alenka v risi divu. Oni byli jako naprosto nesmyslny kafemlejnek, plni lzi (vse se snazili hodit na me) a i kdyz jsem jim vse vyvratila a dokazala jim, ze mam pravdu ja, tak stejne obratili a zacali mlzit z jine strany. A to vsechno pro nejakych $30 za "sankcni poplatky" ktere jim udajne dluzim.

A kdyz se podivas na zpravy, tak zjistis, ze obcan v CR sice trestni oznameni podat muze, ale v rade pripadu je to zbytecne mrhani casem Crying or Very sad
Maxipes

Registrace: 05. 02. 2005

PříspěvekZaslal: po říjen 06, 2008 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahojky Andreo,
napis mi prosim o jakou agenturu se jedna a co se stalo...dlouho jsem nebyl na Foru,protoze jsem cestoval.
Mam nejake pratele a treba se na to mrknou...
Mej se hezky maxipes
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Proc jsi sem prijel(a)? Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com